Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Caryca w garsonce

Opinie o smartfonach vivo

Polecane posty

Przed chwilą, Caryca w garsonce napisał:

Słucham państwa.

Lepsze od szajsung

Dobrze się przepychają na rynku smartfonów z Samsungami czy z Pixelami. Ja jestem fanem tych drugich, ale Vivo daje radę generalnie.

1 minutę temu, RC_+ napisał:

Pixelami

Nawet nie wiedziałam, że coś takiego jest. Ale czytam, że to od Google. To ja podziękuję, pewnie maximum szpiegowania i wciskania sztucznej inteligencji. 

1 minutę temu, Caryca w garsonce napisał:

Nawet nie wiedziałam, że coś takiego jest. Ale czytam, że to od Google. To ja podziękuję, pewnie maximum szpiegowania i wciskania sztucznej inteligencji. 

Tyle co i w każdym innym smartfonie. Jak nie chcesz być szpiegowana, to wyszukiwarka google zmienić na duckduckgo. Mail z goolge na proton, tak na dobry początek. Aha i wszystkie windowsy na komputerach wywalić i Linuxy poinstalować. 😉

• Like 1

Przed chwilą, RC_+ napisał:

Tyle co i w każdym innym smartfonie. Jak nie chcesz być szpiegowana, to wyszukiwarka google zmienić na duckduckgo. Mail z goolge na proton, tak na dobry początek. Aha i wszystkie windowsy na komputerach wywalić i Linuxy poinstalować. 😉

Nie no wiem, że wszędzie szpiegują, ale jednak mam jakieś opory co do P. Muszę zapamiętać tę wyszukiwarkę, bo google to już sama komercha ograniczona do kilku wyników.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować