Еlciаа 62 Napisano 11 godzin temu 6 minut temu, mr_Kumpir napisał: czemu tylko w weekend ? Bo pracuje za granicą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 17 Napisano 11 godzin temu jego zycie kreci sie wokol zaowsiczonej doopy i krazacej wokol niej wielbicieli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 474 Napisano 11 godzin temu 14 minut temu, Еlciаа napisał: Jednak są bmki te nowsze niektóre z napędem na przód. podobno taniej wychodzi produkcja, oszczedzaja. szkoda bo BMW od lat jest symbolem tylnego napędu no i wywrotek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gay FM 4 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Bo pracuje za granicą. A robicie seks jak przyjedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 62 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: podobno taniej wychodzi produkcja, oszczedzaja. szkoda bo BMW od lat jest symbolem tylnego napędu no i wywrotek Też nie wiedziałam że w ogóle są jakieś na przód dlatego aż sprawdziłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 62 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Gay FM napisał: A robicie seks jak przyjedzie Wypad z tą gołą dupą. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 17 Napisano 11 godzin temu taka madka polozy sie jak krowa znacyz najpierw troche doopa powywija na jakims mangozyebie i ustawiona do konca zycia huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gay FM 4 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Wypad z tą gołą dupą. Dobra bo sie za bardzo podniecisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 136 Napisano 11 godzin temu 7 minut temu, Еlciаа napisał: Bo pracuje za granicą. trochę lipa tak się najczęściej związki rozpadają długo tak będzie pracował ? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 17 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: trochę lipa tak się najczęściej związki rozpadają długo tak będzie pracował ? Lex i Malowany sa na podoredziu w razie czego dla wszelkich madek bolskich do towarzystwa a małolat lubi jako kukloid pewnie w stylu lezaka ze by sobie ogladal jak mu biora sexy dziunie na jego oczach bo to znaczy ze atrakcyjna huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bazzite 0 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, mr_Kumpir napisał: trochę lipa tak się najczęściej związki rozpadają długo tak będzie pracował ? Ale to jest jej były i ich związek już dawno temu się rozpadł i chłop przez nią uciekł zagranice. A przyjeżdża co tydzień do Polski na seks i dać jeść synowi. Edytowano 11 godzin temu przez Bazzite Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 136 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Bazzite napisał: Ale to jest jej były i ich związek już dawno temu się rozpadł i chłop przez nią uciekł zagranice. A przyjeżdża co tydzień do Polski na seks i dać jeść synowi. czy to drugie konto owsika ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 62 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, mr_Kumpir napisał: trochę lipa tak się najczęściej związki rozpadają długo tak będzie pracował ? Pracuje tak od dawna, wiem bo byliśmy razem 8 lat i musiałam to zakończyć. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bаzyl 8 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Pracuje tak od dawna, wiem bo byliśmy razem 8 lat i musiałam to zakończyć. Co za dramat. Pił, bił i nie dawał kasy... Edytowano 11 godzin temu przez Bаzyl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bazzite 0 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: czy to drugie konto owsika ? Nie, ty sam jesteś owsik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 62 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Bаzyl napisał: Co za dramat. Pił, bił i nie dawał kasy... Czemu? Nie pił, nie bił a i kasę wysyłał. Nigdy złego słowa o nim nie powiedziałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 17 Napisano 11 godzin temu odchowali młode kierwa wielka miłosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 17 Napisano 11 godzin temu goowno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bаzyl 8 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Czemu? Nie pił, nie bił a i kasę wysyłał. Nigdy złego słowa o nim nie powiedziałam. Wszystko jasne, nie miał męskiej mocy w nocy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bazzite 0 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Czemu? Nie pił, nie bił a i kasę wysyłał. Nigdy złego słowa o nim nie powiedziałam. Oprócz tego że miał małego fiuta i nie zaspokojał cię seksualnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 17 Napisano 11 godzin temu moze te lezaki nie takie pjerdolniete i babie bez roznicy juz bo cpie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 136 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Pracuje tak od dawna, wiem bo byliśmy razem 8 lat i musiałam to zakończyć. ja myślałem że o swoim aktualnym mówisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 62 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Bаzyl napisał: Wszystko jasne, nie miał męskiej mocy w nocy. Nie, po prostu nie dałam już rady dalej tak żyć że on wiecznie za granicą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 136 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, Bazzite napisał: Nie, ty sam jesteś owsik a nagrałeś już Maxmodels na dyskietki ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bazzite 0 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: ja myślałem że o swoim aktualnym mówisz A gdzie tam, Małolat to pasożyt bezrobotny na socjalu jak Elcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 62 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: ja myślałem że o swoim aktualnym mówisz Nie, tam pisaliśmy o ex. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bazzite 0 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Nie, po prostu nie dałam już rady dalej tak żyć że on wiecznie za granicą. A jakby był w Polsce i zarabiał minimalną to byś też nie dawała bo gołodupiec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 136 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Nie, po prostu nie dałam już rady dalej tak żyć że on wiecznie za granicą. trzeba było do niego jechać widocznie go nie kochałaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 62 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Bazzite napisał: A gdzie tam, Małolat to pasożyt bezrobotny na socjalu jak Elcia Co ty opowiadasz? A wiesz ze nie tak dawno był menadżerem w kfc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 17 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, mr_Kumpir napisał: ja myślałem że o swoim aktualnym mówisz ale sie manipulantka wywija ze nie wiadomo co pisze, cwane te madki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach