Еlciаа 65 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: albo to albo zaniki pamięci wiadomo, że jak coś ma być na jutro to z alledrogo do paczkomatu ale jak mam czas i to nic pilnego to mogę poczekać Najczęściej zamawiam z allegro ale są rzeczy których tam nie ma, to wtedy gdzie indziej, pamiętam że z ali kolo 3 tygodni do miesiąca mi szły i przestałam tam zamawiać a zaczęłam na temu i przychodziły zazwyczaj w ciągu 5 dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 363 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Gеt Out napisał: Głupia sytuacja jak produkt przereklamowany. Który to ? Widmo bo wychodzę stąd ... na chwilę Edytowano 8 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 60 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Dobrze że twoje bawią tu wszystkich. Ale ja zawsze mówię że mam zerowe poczucie , tylko wy się chwalicie a kołnierzyki zapięte macie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 60 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Który to ? Widmo wychodzę stąd ... na chwilę Salix Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1298 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Gеt Out napisał: Głupia sytuacja jak produkt przereklamowany. Ja ci będę mówić kiedy sie śmiać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 363 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Gеt Out napisał: Salix Dla mnie nieutralna babeczka to tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 515 Napisano 8 godzin temu 46 minut temu, Gеt Out napisał: Raczej wszystkich musisz informować kiedy się śmiać z tych twoich genialnych żartów. Haha, przez chwilę faktycznie myślałam, żeby specjalnie ostrzegać że moje posty mogą zawierać ironię i że to nie jest personalny atak Po prostu albo ktoś czuje mój humor, albo nie ale wiem, że to dla ciebie zbyt trudne, bo kompletnie nie kumasz żartów, więc tym bardziej tego ze mnie naprawdę wystarczy, że sama się świetnie bawie swoimi zartami nie skumasz. Reszta może się śmiać, kiedy chce albo wcale, to już nie moje zmartwienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 584 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Gеt Out napisał: Ale ja zawsze mówię że mam zerowe poczucie , tylko wy się chwalicie a kołnierzyki zapięte macie. No co ty, jak opowiadałeś dowcip o martwym noworodku doprowadzającym mamę do ekstazy byłeś całkiem uhahany. A teraz zabierasz się za bycie krytykiem poczucia dużo inteligentniejszego humoru. Ambitnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1038 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Najczęściej zamawiam z allegro ale są rzeczy których tam nie ma, to wtedy gdzie indziej, pamiętam że z ali kolo 3 tygodni do miesiąca mi szły i przestałam tam zamawiać a zaczęłam na temu i przychodziły zazwyczaj w ciągu 5 dni. mi zawsze przychodzi zgodnie z ofertą - właśnie obczaiłem parę rzeczy z głównej strony i mam 5 grudnia, 12 grudnia ale też 29 stycznia (to chyba jakaś przedsprzedaż - 2 miesiące w przód) może obczaj teraz jeszcze raz na Ali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 60 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, salix napisał: Haha, przez chwilę faktycznie myślałam, żeby specjalnie ostrzegać że moje posty mogą zawierać ironię i że to nie jest personalny atak Po prostu albo ktoś czuje mój humor, albo nie ale wiem, że to dla ciebie zbyt trudne, bo kompletnie nie kumasz żartów, więc tym bardziej tego ze mnie naprawdę wystarczy, że sama się świetnie bawie swoimi zartami nie skumasz. Reszta może się śmiać, kiedy chce albo wcale, to już nie moje zmartwienie. Ona ma mi podpowiadać kiedy się śmiać chociaż ja nawet często nie wiem o co ty walczysz tutaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 352 Napisano 8 godzin temu 20 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: właśnie zajrzałem na temu i też mi się tak wydaje na Ali są kody rabatowe - zawsze zaglądam na lowcychin kropka peel Codziennie mi wysyłają kody rabatowe. Wyczuli świeżaka który od dnia rejestracji dokonuje kolejnych transakcji Na ten tydzień dość. Muszę otrzymać zamówiony towar i stwierdzić czy warto tam kupować. Nie jestem zbieraczem dupereli żeby tylko mieć a na zdjęciach to wszystko wygląda jak prima sort. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 60 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: No co ty, jak opowiadałeś dowcip o martwym noworodku doprowadzającym mamę do ekstazy byłeś całkiem uhahany. A teraz zabierasz się za bycie krytykiem poczucia dużo inteligentniejszego humoru. Ambitnie Może ktoś bliski ci poronił skoro pamiętasz coś sprzed dwóch dekad, bo ja wcale . 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 584 Napisano 8 godzin temu 9 minut temu, Еlciаа napisał: Najczęściej zamawiam z allegro ale są rzeczy których tam nie ma, to wtedy gdzie indziej, pamiętam że z ali kolo 3 tygodni do miesiąca mi szły i przestałam tam zamawiać a zaczęłam na temu i przychodziły zazwyczaj w ciągu 5 dni. Allegro się chyba psuje od jakiegoś roku. Coraz mniej rzeczy, coraz drożej. Jeśli oni roztrwonią swoją przewagę na rynku, to będzie.to nie lada osiągnięcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 60 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: Codziennie mi wysyłają kody rabatowe. Wyczuli świeżaka który od dnia rejestracji dokonuje kolejnych transakcji Na ten tydzień dość. Muszę otrzymać zamówiony towar i stwierdzić czy warto tam kupować. Nie jestem zbieraczem dupereli żeby tylko mieć a na zdjęciach to wszystko wygląda jak prima sort. Najlepiej w jednej paczce kilka paczek jeżeli logistyka pozwala. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1298 Napisano 8 godzin temu 8 minut temu, Gеt Out napisał: Ale ja zawsze mówię że mam zerowe poczucie , tylko wy się chwalicie a kołnierzyki zapięte macie. Weź przestań. Czasem jak coś powiesz to padam ze śmiechu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 60 Napisano 8 godzin temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: Ja ci będę mówić kiedy sie śmiać Dobrze że nie w kinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 352 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Gеt Out napisał: Najlepiej w jednej paczce kilka paczek jeżeli logistyka pozwala. Wpierw muszę przestać kupować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 584 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Weź przestań. Czasem jak coś powiesz to padam ze śmiechu A który tekst tak ostatnio ciebie rozśmieszył? Mnie o tym, że nie pamięta co pisał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1298 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Gеt Out napisał: Dobrze że nie w kinie W kinie to widać kiedy inni sie śmieją Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 60 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Allegro się chyba psuje od jakiegoś roku. Coraz mniej rzeczy, coraz drożej. Jeśli oni roztrwonią swoją przewagę na rynku, to będzie.to nie lada osiągnięcie. Może głowa ci się psuje wielki krytyku i rozliczaczu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 60 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: Wpierw muszę przestać kupować Czemu zakupy w necie są fajne , bo nie trzeba jeździć i w kolejkach stać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 60 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: W kinie to widać kiedy inni sie śmieją Mam gdzieś innych, ale skoro udało by Ci się mnie wyciągnąć w takie skupisko, to na Twojej głowie jak wystapie u Twojego boku żebyś oczami nie świeciła za mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 584 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Gеt Out napisał: Może głowa ci się psuje wielki krytyku i rozliczaczu . Widocznie masz doświadczenie jak z Jukonem, ale oczywiście pozujesz na wielkiego znawcę. Obecnie allegro dołuje i zaraz będzie bardzo przeciętną opcją do kupowania. Inne platformy wyślą ci otwieracz do butelek za 5 zł za darmo pod sam dom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 65 Napisano 8 godzin temu 14 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: mi zawsze przychodzi zgodnie z ofertą - właśnie obczaiłem parę rzeczy z głównej strony i mam 5 grudnia, 12 grudnia ale też 29 stycznia (to chyba jakaś przedsprzedaż - 2 miesiące w przód) może obczaj teraz jeszcze raz na Ali W wolnej chwili popatrzę, bo ostatni raz z ali to ja zamawiałam gdzieś 3 lata temu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 352 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Gеt Out napisał: Czemu zakupy w necie są fajne , bo nie trzeba jeździć i w kolejkach stać. Uwielbiam zakupy w sklepach stacjonarnych. Wczoraj poświęciłam na to 3 godziny bez chłopa i nie chodziło o marchewkę i żarcie do lodówki. Kolejki są w marketach. W drogeriach, butikach i galerii tego nie ma. Czasem dwie osoby, ale ilość towaru zdecydowanie mniejsza. Największy atut- widzę co kupuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 60 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: A który tekst tak ostatnio ciebie rozśmieszył? Mnie o tym, że nie pamięta co pisał. Wyrwiesz coś z kontekstu sprzed piętnastu lat i tym żyjesz, a później się dziwisz że tylko ty to pamiętasz . Masz chory łeb ciołku kastrowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1038 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: W wolnej chwili popatrzę, bo ostatni raz z ali to ja zamawiałam gdzieś 3 lata temu. na lowcychin kropka peel masz listę aktualnych kodów rabatowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 60 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Widocznie masz doświadczenie jak z Jukonem, ale oczywiście pozujesz na wielkiego znawcę. Obecnie allegro dołuje i zaraz będzie bardzo przeciętną opcją do kupowania. Inne platformy wyślą ci otwieracz do butelek za 5 zł za darmo pod sam dom. A skąd ty to wszytko wiesz z fusów i po co mi otwieracz idiоto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1038 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: Uwielbiam zakupy w sklepach stacjonarnych. Wczoraj poświęciłam na to 3 godziny bez chłopa i nie chodziło o marchewkę i żarcie do lodówki. Kolejki są w marketach. W drogeriach, butikach i galerii tego nie ma. Czasem dwie osoby, ale ilość towaru zdecydowanie mniejsza. Największy atut- widzę co kupuję. kupić tam ubrań to ja się nie podejmuję bardziej technika/elektronika i jakieś duperele Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 60 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Baba napisał: Uwielbiam zakupy w sklepach stacjonarnych. Wczoraj poświęciłam na to 3 godziny bez chłopa i nie chodziło o marchewkę i żarcie do lodówki. Kolejki są w marketach. W drogeriach, butikach i galerii tego nie ma. Czasem dwie osoby, ale ilość towaru zdecydowanie mniejsza. Największy atut- widzę co kupuję. Pewnie chodzisz jak każdy w pracy jest i też kiedyś tak robiłem , bo lepiej się kupuje coś jak wcale nie ma innych klientów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach