Ciabata 6 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Cieszę się, też mi polecaj, jakby co A gdzie widziałaś tę Mroczną Pieśń? No widzę, że Mads to jakby Twój krasz (rzeczywiście ma coś w sobie) W takim razie polecę Ci film z nim, historyczny dramat, ambitne kino, mnie podobał się bardzo - "Bękart". na Ekino Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciabata 6 Napisano 9 godzin temu boszzzz jak ten lex szuka atencji u Króliczka xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
máš iq tykve 10 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Ovidio Lopez napisał: placisz za wiele rzeczy, za zamkniecie drzwi, za kilometry, za czas przejazdu i to rózni sie zależnie od dnia i strefy. Tej, widziałeś jak u meksykańskich gangusów głowy spadają, bo 200 zł za dragi ktoś nie oddał. Twojej żonie taka fascynacja by się nie spodobała, ale pewnie najpierw by cię Jerzy wyśmiała. xD Polecam iść dziadziu na stadion Krakowie, po pysku raz i drugi dostaniesz, to ci się młodość wyłaczy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 674 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 14 minut temu, Ovidio Lopez napisał: na mroczno sie nie pisze bo to pokazuje poziom intelektualny. mozna od biedy powiedziec nalesniki na slodko albo na słono. szczlilaś babola i idziesz w zaparte płaska Inteligencję poznaje się też po umiejętności zabawy słowem. Oczywiście nie, gdy ktoś tworzy potworki typu"tupetniku". Eve pisze bardzo ładnie. Edytowano 9 godzin temu przez Śliwka w Polonezie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 199 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Ovidio Lopez napisał: placisz za wiele rzeczy, za zamkniecie drzwi, za kilometry, za czas przejazdu i to rózni sie zależnie od dnia i strefy. I płaci za tym pojazdu jak ma 10 walizek albo potrzebuje przewieść 3 kosze zakupów z marketu to zamawiają odpowiednią taksòwke Jak chcesz przewieść ntelewizor 65 cali np albo 100 cali. , nawet możesz przewieźć motor. Edytowano 9 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciabata 6 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, Ovidio Lopez napisał: sama zaczelas pisac o niższych levelach..ja wiem, ze ty nauczylas sie tak ponizac facetow a oni trzęsa tylkami i nie reagują. tylko ze do mnie tak sie nie pisze, do mnie nie. do mnie miluto i slodziutko. oj tam efciu, swięta idą. daj sobie szanse...Lex jest fajny a za Lexem stoi jeszcze fajniejszy.. a bez ponizania albo bez slodzenia da sie, jak do czlowieka? jestes chory psychicznie (bawie sie w Gine hehe) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 55 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Ovidio Lopez napisał: przykre tyle nienawisci i frustracji mieć Przykre to jest być smętnym "borderem" jak ty, nie interesuje mnie to. I jeszcze to pisanie o sobie w trzeciej osobie ;D Hejtuj albo odbij, obojętne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 32 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Ciabata napisał: boszzzz jak ten lex szuka atencji u Króliczka xD chce konflikty zażegnać z koncem roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
máš iq tykve 10 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Ovidio Lopez napisał: chce konflikty zażegnać z koncem roku Z żoną sobie konflikty w pierwszej kolejności zażegnaj żałosny dziadygho Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 199 Napisano 9 godzin temu Mi kiedyś zespół motor w trasie dzwoniłem 8400 400 podjechał dostawczak taxi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 55 Napisano 9 godzin temu A, i ta fascynacja przestępcami z karteli, czyli ludźmi, którzy są w stanie spalić żywcem komuś rodzinę dla pieniędzy albo porachunków. Kompleksy, patologiczne wzorce męskości, ogólna żałość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
máš iq tykve 10 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Mi kiedyś zespół motor w trasie dzwoniłem 8400 400 podjechał dostawczak taxi. co ci zespół motor lublin zrobił i dlaczego nie powybijał zębów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 32 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Inteligencję poznaje się też po umiejętności zabawy słowem. Oczywiście nie, gdy ktoś tworzy potworki typu"tupetniku". Eve pisze bardzo ładnie. co ty perdolish plaska, ona pajacuje i zgrywa tutaj wyzsze sfery, promuje sie kazdy moze pisac jak mu pasuje ale jesli ktos zgrywa hajklas to bez takich glupich wpadek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 32 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, máš iq tykve napisał: Z żoną sobie konflikty w pierwszej kolejności zażegnaj żałosny dziadygho ssij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
máš iq tykve 10 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Ovidio Lopez napisał: ssij od tego powinieneś mieć swoją żona, żałosny kmiocie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 195 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, máš iq tykve napisał: Z żoną sobie konflikty w pierwszej kolejności zażegnaj żałosny dziadygho Mun ty wcale nie jesteś wiele młodszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 32 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Mi kiedyś zespół motor w trasie dzwoniłem 8400 400 podjechał dostawczak taxi. lepiej wiekszy niz mniejszy, przynajmniej bylo wygodnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 199 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, máš iq tykve napisał: co ci zespół motor lublin zrobił i dlaczego nie powybijał zębów Popsuł się w trasie akurat nie tak daleko od domu tylko było 30 km do miasta dzwoniłem podjechał i heja. Jak masz 6 osòb nawet można taką taksòwke zamówić plus bagaże Edytowano 9 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
máš iq tykve 10 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Mun ty wcale nie jesteś wiele młodszy. IQ drożdża. Nie zaczepiaj mnie, bo czuje się brudny jak sobie twoje foty przypominam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 195 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, máš iq tykve napisał: IQ drożdża. Nie zaczepiaj mnie, bo czuje się brudny jak sobie twoje foty przypominam. Ciekawe bardzo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciabata 6 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Mun ty wcale nie jesteś wiele młodszy. a on nie ma 50? Straszny jest taki facet z mentalem Sebiksa co sie nie wyszalal... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margo. 80 Napisano 9 godzin temu Kuźwa, zrobiliście sobie kuwetę z mojego tematu na te swoje wysrywy. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciabata 6 Napisano 9 godzin temu wy wybuchowe januszeksy nie dorastacie do piet Madsowi huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciabata 6 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, Еlciаа napisał: Ciekawe bardzo. tutaj mozna sie nabawic socjopatycznych sklonnosci, do teraz nie wiem po co zapisalam nudle Nimfetki kiedys, zaluje tych znajomosci tutaj niektorych xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciabata 6 Napisano 9 godzin temu (edytowany) mie to zbrukalo psychicznie, fuj, ale syf... Edytowano 9 godzin temu przez Ciabata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 674 Napisano 9 godzin temu 9 minut temu, Ovidio Lopez napisał: co ty perdolish plaska, ona pajacuje i zgrywa tutaj wyzsze sfery, promuje sie kazdy moze pisac jak mu pasuje ale jesli ktos zgrywa hajklas to bez takich glupich wpadek To nie była żadna wpadka, nie łapiesz języka jakbyś się dopiero uczył i ci dali do przeczytania wiersz, a tam nie piszą tak jak mama mówi do ciebie w domu i szok. Na + .przysłówek to popularne połączenie nie tylko do opisywania naleśników. Na przykład ty teraz zes.r.aleś się na ostro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 32 Napisano 9 godzin temu 10 minut temu, Еlciаа napisał: Mun ty wcale nie jesteś wiele młodszy. a on ma żomne ze tak sie mądrzy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 46 Napisano 9 godzin temu 17 minut temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Zrozum, w du... cię mam, idio.to. Wiesz co mnie dziwi, nikt od Żydów nie oczekuje, że będą się śmiać z żartów o holokausie. Nikt nie oczekuje, że będę popierać antysemityzm i oni tego nie robią bo mają honor. Bądźmy mądre bądźmy jak oni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 674 Napisano 9 godzin temu 9 minut temu, Sassy&Wicked napisał: Potworka to musisz codziennie widzieć w lustrze. Smutno, że siebie tak postrzegasz. Może kompleksy, może brak dbania o siebie. Ale spokojnie - na wszystko da się zaradzić. Terapia przede wszystkim. Bla, bla, bla. Prawisz komunały bez żadnej treści nie gorzej niż koleżanka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 195 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Ovidio Lopez napisał: a on ma żomne ze tak sie mądrzy? Nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach