NieTakiKróliczekZły... 55 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, miszluft napisał: Usunięte jak coś teraz zakłada sobie nicki ‚Szon’, zna swoje miejsce w szeregu A co pisała i o co się odpaliła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 55 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, miszluft napisał: Powiadomień nie miałam tak z dzień, dziś rano wróciły. Może musisz sie wylogować i zalogować? Ok, spróbuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 55 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, miszluft napisał: Ew ktos mi manualnie coś naprawił bo mogłam mieć sporo zgłoszeń wczoraj od bździągw wiec na bank jakaś wizytacja była Niestety nic to nie dało. Szkoda nicka, bo to mój ostatni Króliczek Tak, te błędy są efektem wizyt modów na profilu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 55 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, miszluft napisał: O cesarkę i znowu łgała. Ona nawet łże niemiłosiernie na swój własny temat:p Chodzi o to, że ma obsesję udowadniania, że jest "tam" jak dziewica? Biedna, bo w sumie dla normalnych ludzi, szczególnie tych z ułożonym życiem osobistym, takie pie.rdy jak że pierś jest nieco niżej albo miednica nieco szersza, nie mają żadnego znaczenia. Takie jest życie. Jak ktoś ma syndrom milficy, która myśli, że jakiś łogier poleci, jak się zareklamuje jako niemal nówka, to przykre jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 11 Napisano 9 godzin temu 9 minut temu, miszluft napisał: a co ty tak sobie śliweczkę upodobałaś zeby za nią lazic a moje posty do ciebie tak brzydko ignorujesz Nie zauważam ich być może przez brak powiadomień, albo nic lotnego (jak zwykle) nie masz mi do przekazania. No nic, do alkoholizmu się przyznałaś, pracy też chyba brak, bo perkoczesz od rana do nocy. Ja właśnie kończę pracę i jadę za miasto się dotlenić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 55 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, miszluft napisał: Może ktos naprawi. Moze pulsar ja to miałam po uśpieniu. co do qwertyny niezły stek wyzwisk poleciał, a taka była z klaso i spokojna, amerykańska, specyfiki na nerwy mi polecała i dystans Ale serio, ona obelgi? A przecież tak właśnie nieustannie opowiada o innych, że oni taki rynsztok, a ona taka biała rękawiczka :P To musiało ją coś mocno osobiście tknąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 55 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, miszluft napisał: Zaraz wkleje tylko czy ja bana za to nie wyrobie? moderatory nie znają takiego konceptu jak cytat Ban i tak wcześniej, czy później nastąpi (tu banów nie dostaje chyba tylko Madzia, która najwięcej bezzasadnie zgłasza i hejtuje, ale może to nagroda za generowanie im odsłon 20 h na dobę i pisanie innym, że za dużo siedzą ;D). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiszbin69 1 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, miszluft napisał: Ogolnie leciały t/epe kre…/ walnięta hejtera zakłamana/ ebil Libed / chora jesteś lecz sie / tempa pipa Klasa sama w sobie, przykład godny naśladowania a Madzia to może być modka Temat zrobilem zobacz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 55 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, miszluft napisał: Ogolnie leciały t/epe kre…/ walnięta hejtera zakłamana/ ebil Libed / chora jesteś lecz sie / tempa pipa Klasa sama w sobie, przykład godny naśladowania a Madzia to może być modka Ojej, a taka była ładna biała rękawiczka A powód odpału? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 10 Napisano 8 godzin temu 38 minut temu, Ovidio Lopez napisał: PIS wykonal program wyborczy, moze cie to frustrowac bo przed PIS zadna partia tego nie robila. zderzyles sie z realem niestety. teraz juz nie płaczesz kiedy NFZ odwoluje zabiegi a ryży wprowadza nowe oplaty? jaki program wykonał ? tyle ci tlumaczylem a ty nadal glupi. skoro reklamowal ten polski nielad jako obnizenie skladki i podatkow a podniosl to wykonal czy nie ? nie wykonal tylko opowiada bzdury w reklamach ze spadlo mimo ze wzroslo a tacy jak ty lykaja pelikany zwyczajne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 10 Napisano 8 godzin temu 32 minuty temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Teraz ja nie mam powiadomień macie powiadomienia z zablokowanego tematu musza go usunac i powiadomienia wroca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 61 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Ojej, a taka była ładna biała rękawiczka A powód odpału? Widzę, że Kiełba już zrezygnował, szybko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 55 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, miszluft napisał: Cesarka bo pamiętałam jak pisala o tym ze z powodu lęku paraliżującego wolała cesarkę (nie pisala o żadnych innych powodach wtedy) a teraz nagle jest wersja ze z powodu zagrożenia zycia.:p no kurde nie moja wina ze kłamie teraz lub wtedy a ja to po prostu zapamiętuje Nie wiem, co jest wstydliwego w powiedzeniu, że się wybrało cesarkę, bo się bało rzeźni porodu. Dla mnie nic. 1 minutę temu, miszluft napisał: No i generalnie miałam bekę z tego reklamowania sie grazyn przebyta cesarka, sorry ale na kafeterii to brzmi jak komunikat dla Sebastianów Bo dokładnie tym to jest To "pick me girlizm" w wersji tych, które mają dzieci ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 55 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Doktor z Zielonej Góry napisał: Widzę, że Kiełba już zrezygnował, szybko Pewnie by dalej walczył, ale zakończyłam transmisję ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 10 Napisano 8 godzin temu 35 minut temu, darkromance napisał: Gdyby on się dowiedział, że ma być ojcem to na bank zszedłby na zawał xD czy ja wiem ma prawicowe przekonania a pisiory lubia dzieci do tego on ma slabosc do elki to kto wie moze by byl szczesliwy ze takie piekne i madre dziecko po matce by bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 55 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, IV Knur RP napisał: macie powiadomienia z zablokowanego tematu musza go usunac i powiadomienia wroca Hm, ale dziś żaden z tematów nie został zablokowany, na których pisałam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 55 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, miszluft napisał: No to jest takie … yyy ale to dzwonisz co to kogo interesuje. Czy te które rodziły naturalnie chodzą i tłumacza sie incelom- hej rodziłam naturalnie? poza tym powtórzę sie - cesarka również powoduje obniżenie dna miednicy i pochwy i może powodować rzeczy które są problematyczne po porodzie naturalnym. inaczej - nie sama cesarka to powoduje ale to jest efekt ciąży No ale same laski myślą, że to dla nich na plus. To kwestia mentalu, nie są z ojcem tego dziecka, które naruszyło jakoś ich ciało, ani z innym pożądającym facetem, to się tłumaczom sebiksom i incelom, choć nikt nie pyta. Edytowano 8 godzin temu przez NieTakiKróliczekZły... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 550 Napisano 8 godzin temu Też zawsze zastanawia mnie, skąd potrzeba wspominania o cesarce w tematach zupełnie bez związku z porodami skoro nic to nie wnosi do dyskusji, jaki jest właściwie cel takiego komunikatu, autopromocyjny wyłącznie? Szczególnie gdy informacja taka pojawia się już chyba ze sto razy, to chyba faktycznie jest reklama dla sebków. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 55 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, miszluft napisał: To niech sie dzievictwem szczycą większy pożytek dla podatnika poród naturalny zawsze będzie lepszym wariantem niestety. ale teraz mamy dziunia płaci dziunia wymaga. nie mowie oczywiscie o przypadkach gdzie jest ewidentne wskazanie ale ile jest takich przypadków a ile naciągania to kazdy już wie bądź nie wie Ja z tych, które raczej by cesarkę wybrały też. Tak więc rozumiem wybór i dobrze, jeśli on jest, nie rozumiem tylko tego promowania się na tym jako mniej "uszkodzona" przez macierzyństwo rzekomo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 55 Napisano 8 godzin temu Nie, tak się nie da rozmawiać na tym nicku póki co (bez tych powiadomień). Idzie w odstawkę niestety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiszbin69 1 Napisano 8 godzin temu Miszluft Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 31 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, miszluft napisał: Ja tez rozumiem niby, ale jest jak jest. Kazdy kto ma związek z tematem będzie w miarę możliwości doradzał naturalny bo jest z wielu wzgledow po prostu lepszy i dla matki i dla dziecka. I takie są fakty a kto se co będzie robił to jego. Tamta stara rozmowa była o klimacie cesarek na życzenie i jakie są za i przeciw. Według mnie to jest decyzja każdej kobiety. Ja mogę rozumieć, że prawidłowo przebiegający poród (prawidłowo, a na to nie ma nigdy gwarancji, osobiście mam koleżankę, u której zakończyło się wielogodzinnym horrorem, rzeźnią, traumą i kleszczami, bo na decyzję o cesarce zrobiło się za późno), ale jednak kobieta tyle ryzykuje, że uważam, że ma prawo wyboru. Dziecko wyjęte wprost z brzucha też będzie zdrowe, miliony dzieci tak przychodzi na świat. W Polsce oczywiście ten wybór też jest niestety uzależniony, czy stać cię za niego zapłacić. Natomiast odpałów na punkcie tego tematu nie rozumiem po żadnej ze stron. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiszbin69 1 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Ja z tych, które raczej by cesarkę wybrały też. Tak więc rozumiem wybór i dobrze, jeśli on jest, nie rozumiem tylko tego promowania się na tym jako mniej "uszkodzona" przez macierzyństwo rzekomo. Ty nigdy nie rodzilas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiszbin69 1 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, miszluft napisał: Odwal sie socjopato nie gadam z tobą oszczędź sobie energii Temat zrobilem, zobacz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 10 Napisano 8 godzin temu 15 minut temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Hm, ale dziś żaden z tematów nie został zablokowany, na których pisałam... moze jakis stary zostal albo jakis nick ktory blokuje ci dal lajka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 31 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, fiszbin69 napisał: Ty nigdy nie rodzilas Dlatego tam jest tryb przypuszczający. Nie cytuj mnie, oblechu z tira. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 31 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, IV Knur RP napisał: moze jakis stary zostal albo jakis nick ktory blokuje ci dal lajka A to tak działa? No to w takim razie naprawi się albo nie, loteria. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 31 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, IV Knur RP napisał: moze jakis stary zostal albo jakis nick ktory blokuje ci dal lajka Ale na tym nicku też nie mam powiadomień już! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 31 Napisano 8 godzin temu A powiadomienie o reakcji mam ;) Dobra, nieistotne. Najwyżej założę nick. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 10 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, miszluft napisał: Nie, to coś grubszego. Przy tej blokadzie nie spływają nawet powiadomienia na pocztę bo to trzeba zaznaczyc w ustawieniach ew. masz w spamie. odznacz w powiadomieniacz jakie maja byc moze odznaczysz to co blokuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach