Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

58 minut temu, Maria Goniewicz napisał:

52 minuty temu, Bazzite napisał:

Ty jesteś nienormalny, cytujesz mnie z dwóch ników i sam sobie posty lajkujesz, brawo ty. 👏🏼

• Haha 1

1 minutę temu, Gеt Out napisał:

Pewnie kasę z MOPS dostają za opiekowanie się i potencjalny typ który otoczy ją opieką też będzie dostawał świadczenia z MOPS jeżeli najbliższej rodziny zabraknie . 😁

Renta na głowę z dodatkiem to o ile mi wiadomo teraz tyle co minimalna netto. No panie, taki oinksa ma żyć nie umierać aż jej zazdroszczę trochę 😆

Odezwał się performatywny Ted Bundy z Koziej Dûpki każdego dnia marzący o uznaniu kogokolwiek i szturchający ludzi na głupim srorum dla wieśniaków licząc że dzięki temu przestanie być nikim i nie bedzie srrau traumami z dzieciństwa na ludzi którzy mają to w 0dbycie jak i cała jego osobę bo mają wielką doope 

3 godziny temu, Mgła napisał:

Możliwe że tak, tylko okoliczności by musiały być takie, co by za tym przemawiały.

Religia ci nie zabrania prostytucji?

3 minuty temu, Bambo napisał:

Odezwał się performatywny Ted Bundy z Koziej Dûpki każdego dnia marzący o uznaniu kogokolwiek i szturchający ludzi na głupim srorum dla wieśniaków licząc że dzięki temu przestanie być nikim i nie bedzie srrau traumami z dzieciństwa na ludzi którzy mają to w 0dbycie jak i cała jego osobę bo mają wielką doope 

Trafiłem w czuły punkt wiem i to celowe było żeby się utwierdzić w przekonaniu patrząc po reakcji. 😅

11 minut temu, Еlciаа napisał:

O 1 noc? Za milion? 

Czyli jak w filmie Niemoralna propozycja?

To trochę zmienia postać sprawy. 😁

Kolejna potencjalna prostytutka. Może po prostu idź do pracy w końcu. 

24 minuty temu, Bambo napisał:

No, a co, myślisz że każdy jest dobry w łóżku i ma talent albo jakiś piękny jprdl wyluzuj 0dbyt bo nie jestem performative shemale tylko se konia wale i dobrze się przy tym bawię 

Może jednak odkryjesz w sobie ukryte talenty. To by się Leżak zdziwił.

5 minut temu, big buu napisał:

Renta na głowę z dodatkiem to o ile mi wiadomo teraz tyle co minimalna netto. No panie, taki oinksa ma żyć nie umierać aż jej zazdroszczę trochę 😆

Zależy ile leczenie pochłonie, bo leki tanie nie są i nie wszystkie refundowane, a to zaledwie wierzchołek góry kosztów w związku z opieką nad chorą. 😁

Ale wy nudni i obleśni idźcie do Jeża jakiegoś 

7 minut temu, Bambo napisał:

Ano ale nikt mnie nie przekona , że z takimi psychozami ty normalnie i samodzielnie funkcjonujesz. Przecież ty nawet nie zdołasz przez godzinę udawać normalną. Ba nawet przez pięć minut nie potrafisz nie pisać o narządach płciowych zwłaszcza kobiecych i to jest sygnał że jest problem . 😅

Edytowano przez Gеt Out

Optymiści skrajni by powiedzieli , że to takie poczucie humoru surrealistyczne i forma narracji , ale to kłamstwo będzie. 😅

2 godziny temu, Еlciаа napisał:

Akurat za to żeby się męczyć z leżakiem to nie jest niewyobrażalna kwota, pamiętaj kontekst sprawy, pytanie nie było apropo tego że ktoś chciał dawać milion od tak, za nic.

... będzie szmatą 😋

18 minut temu, Bambo napisał:

Według ludowych wierzeń spotkanie jeża przynosi szczęście.

2 minuty temu, Onaaaa napisał:

Według ludowych wierzeń spotkanie jeża przynosi szczęście.

Gryzonie typu szczury i myszy nienawidzą jeża eksmitując się sami tam gdzie jeż się zadomowił.😁

1 minutę temu, Gеt Out napisał:

Gryzonie typu szczury i myszy nienawidzą jeża eksmitując się sami tam gdzie jeż się zadomowił.😁

Kurde jak to szczury nienawidzą jeża 🤔 to teraz mi to mówisz jak bym szczurki chciała mieć 😆

31 minut temu, @#$ napisał:

Religia ci nie zabrania prostytucji?

Zabrania wiele rzeczy, które robię.  A nie ma co się oszukiwać, że nie mogłyby mieć miejsce okoliczności, które zmusiłyby do prostytucji, czy i gorszych rzeczy. Kontrola nad swoim życiem to iluzja, jak i stabilność i przewidywalność otoczenia.

3 godziny temu, mr_Kumpir napisał:

a ty za ile kasy byś poszła do łóżka z leżakiem

Juz napisała, że milion. To jednak służyło tylko ustaleniu kim jest. Teraz można negocjować cenę. 😴

• Like 1

8 minut temu, Mgła napisał:

Zabrania wiele rzeczy, które robię.  A nie ma co się oszukiwać, że nie mogłyby mieć miejsce okoliczności, które zmusiłyby do prostytucji, czy i gorszych rzeczy. Kontrola nad swoim życiem to iluzja, jak i stabilność i przewidywalność otoczenia.

Mimo wszystko powinnaś pisać o tym tak lekko, że mogłabys się puszczać za pieniądze? Nie wiem, nie znam sie na byciu gorliwą katoliczką. 

13 minut temu, @#$ napisał:

Mimo wszystko powinnaś pisać o tym tak lekko, że mogłabys się puszczać za pieniądze? Nie wiem, nie znam sie na byciu gorliwą katoliczką. 

To nie powinnam, czy nie znasz się? Trzeba się na coś zdecydować. 

1 godzinę temu, Gеt Out napisał:

Wtedy tamten milion to jak dzisiaj z dziesięć baniek. 😅

Oni dostali propozycje miliona dolarów. 

W 1993 roku nagrywali tamten film.

2 minuty temu, Mgła napisał:

To nie powinnam, czy nie znasz się? Trzeba się na coś zdecydować. 

Po prosty znamienne, ze z całego forum na bycie dzifką Lezaka gdyby miał kasę zgłosiła się akurat najbardziej swiętojeblìwa, ale może to własnie typowe.

37 minut temu, Onaaaa napisał:

Kurde jak to szczury nienawidzą jeża 🤔 to teraz mi to mówisz jak bym szczurki chciała mieć 😆

No nie ma gryzoni tam gdzie jeż sobie upodobał posesję. 😅

3 minuty temu, @#$ napisał:

Po prosty znamienne, ze z całego forum na bycie dzifką Lezaka gdyby miał kasę zgłosiła się akurat najbardziej swiętojeblìwa, ale może to własnie typowe.

A tera pokaż tekst w którym się zgłaszam. 

5 minut temu, Еlciаа napisał:

Oni dostali propozycje miliona dolarów. 

W 1993 roku nagrywali tamten film.

Przesadziłem, bo obecnie tamten milion to dzisiaj jakieś dwa i pół miliona $$ to i tak nieźle 😁 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się