Spaghetti... 369 Napisano 16 godzin temu (edytowany) ... . Edytowano 16 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Going to Montreal 10 Napisano 16 godzin temu Sräjmy Do twojego ryja srakaron xD Otwieraj jape I rób aaa xD dalej bo mam sraczke xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 369 Napisano 16 godzin temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Going to Montreal 10 Napisano 16 godzin temu Sräjmy ci do ryja xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 369 Napisano 16 godzin temu 5 minut temu, Going to Montreal napisał: Sräjmy ci do ryja xD Ty nie rozumiesz mojego słownictwa Może jednak ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Going to Montreal 10 Napisano 16 godzin temu Ty też chyba nie rozumiesz co to znaczy klekaj na kolana i otwieraj mordę, bo mi się srac chce xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Going to Montreal 10 Napisano 16 godzin temu Zrób aaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 369 Napisano 16 godzin temu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Going to Montreal 10 Napisano 16 godzin temu Klękaj na kolana i rób aaa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 369 Napisano 15 godzin temu 6 minut temu, Going to Montreal napisał: Klękaj na kolana i rób aaa xD Lecz się zanim zostaniesz sam w izolatce. Nie sądzę byś tego chciał, więc weż perkusje w swoje ręce bo marnujesz talent. Chcesz tak żyć ? ile jeszcze ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Going to Montreal 10 Napisano 15 godzin temu Weź na kolana klękaj srakaron i rób aaa bo mi się srac chce xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 369 Napisano 15 godzin temu (edytowany) Ok, czyli wybierasz to co najgorsze, hejt i marnowanie talentu. Twój wybór, mnie nie zniszyczsz żadnym hejtem tylko siebie Edytowano 15 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Going to Montreal 10 Napisano 15 godzin temu Dobra na kolana, i zdychaj, bo nudzisz xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 174 Napisano 15 godzin temu Św pamięci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Colore 1 Napisano 15 godzin temu 19 minut temu, Going to Montreal napisał: Weź na kolana klękaj srakaron i rób aaa bo mi się srac chce xD Rob pod siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Going to Montreal 10 Napisano 15 godzin temu Wolę pod sragetti robić xD mu do mordy xD I tobie też xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 174 Napisano 15 godzin temu Jadą jadą tytki jadą i cała sala zap.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Going to Montreal 10 Napisano 15 godzin temu An error occurred. Try watching this video on www.youtube.com, or enable JavaScript if it is disabled in your browser. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 174 Napisano 14 godzin temu Can Can Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 369 Napisano 14 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Fifofa napisał: Can Can Kur.de musiałeś się wyebać Wypierdalaj stąd Ty też. Kumasz czy nie ? Edytowano 14 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 174 Napisano 14 godzin temu 7 minut temu, Spaghetti... napisał: Kur.de musiałeś się wyebać Wypierdalaj stąd Ty też. Kumasz czy nie ? Idź już spać zamulasz. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 369 Napisano 14 godzin temu (edytowany) 8 minut temu, Fifofa napisał: Idź już spać zamulasz. Co ku,rwa ? Jesteś w moim temacie, więc jak chcesz być to się zachowuj. Edytowano 14 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 369 Napisano 14 godzin temu (edytowany) No kuż..w.a wpi.jer pierdala się tam gdzie nie chcą go. Edytowano 14 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 174 Napisano 13 godzin temu Wixa pixa słuchaj mixa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 42 Napisano 10 godzin temu 5 godzin temu, Spaghetti... napisał: Lecz się zanim zostaniesz sam w izolatce. Nie sądzę byś tego chciał, więc weż perkusje w swoje ręce bo marnujesz talent. Chcesz tak żyć ? ile jeszcze ? Jaki talent? Proszę cię… pismo zniesie wszystko. To zwykły, zawszony śmieć, który nic nie osiągnął i nie osiągnie w życiu. W dodatku brzydki i łysy. Jego zycie Spisane jest na straty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 26 Napisano 9 godzin temu 53 minuty temu, Lady Rowlands napisał: Jaki talent? Proszę cię… pismo zniesie wszystko. To zwykły, zawszony śmieć, który nic nie osiągnął i nie osiągnie w życiu. W dodatku brzydki i łysy. Jego zycie Spisane jest na straty. Spij dzbanie nienawistny. Do barłogu wracaj latająca kobieto lekkich obyczajow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 42 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, BabkaBunioBoża napisał: Spij dzbanie nienawistny. Do barłogu wracaj latająca kobieto lekkich obyczajow A ty poplecznico inwalidzka nie będziesz mi mówić, co mam robić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 26 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Lady Rowlands napisał: A ty poplecznico inwalidzka nie będziesz mi mówić, co mam robić. I ty mnie bedziesz od zer wyzywać ziejaca podłością wybujała egzaltowana bzdzino barlogowa. Rzucam klatwe. Edytowano 9 godzin temu przez BabkaBunioBoża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 42 Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, BabkaBunioBoża napisał: I ty mnie bedziesz od zer wyzywać ziejaca podłością wybujała egzaltowana bzdzino barlogowa. Rzucam klatwe. Masz tylko gadzi mózg odpwiadajacy za pierwotne instynkty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 26 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Lady Rowlands napisał: Masz tylko gadzi mózg odpwiadajacy za pierwotne instynkty. Ta. Chciałabyś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach