Lady Rowlands 67 Napisano Listopad 29, 2025 Przestań mnie podrywać i zaczepiać . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Going to Montreal 10 Napisano Listopad 29, 2025 A ty klękaj na kolana i wysmiergaj mi języczkiem odbycik kochana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Going to Montreal 10 Napisano Listopad 29, 2025 Lady rowlands, otwieraj jape, Bo mi się srac chce Zrób aaa xD otwórz szeroko ryja ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 249 Napisano Listopad 29, 2025 26 minut temu, Lady Rowlands napisał: Przestań mnie podrywać i zaczepiać . Masz spodoba ci się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Going to Montreal 10 Napisano Listopad 29, 2025 Masz siurka fifofy spodoba ci się xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 181 Napisano Listopad 29, 2025 1 godzinę temu, Lady Rowlands napisał: Przestań mnie podrywać i zaczepiać . Na pewno? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 181 Napisano Listopad 29, 2025 A ja widzę, że milionerem dalej nikt oprócz prostytutki się nie zainteresował. Życie jest takie niesprawiedliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 432 Napisano Listopad 29, 2025 12 minut temu, Cztery ponczki tak napisał: Widzę że o pijaka 3/10 nadal są boje to forum to inna rzeczywistości Ten jaki miły. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monty 61 Napisano Listopad 30, 2025 2 godziny temu, Lady Rowlands napisał: Przestań mnie podrywać i zaczepiać . Kochanie może wpadnę, żeby nie było mam 0,7 ginu kupić po drodze litr toniku czy martini? Głupie pytanie, wezmę martini i oliwki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 181 Napisano Listopad 30, 2025 Gina lubi gin. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 282 Napisano Grudzień 6, 2025 Dnia 30.11.2025 o 00:02, Zero cukru napisał: Na pewno? Oh yeah Sugar, oh, honey, honey.. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmok the faggot 0 Napisano Grudzień 6, 2025 Swirmok i Ali baba lex zakochana para. Hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1500 Napisano Grudzień 6, 2025 38 minut temu, Get Out napisał: Typ który się narzuca nie ma godności wcale i lepsze efekty przynosi dumne olewanie. Hehe Ja wiem czy olewanie przynosi jakieś efekty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmok the faggot 0 Napisano Grudzień 6, 2025 Jeżowa szykuj brajanka, bo z lexem Ali baba nadchodzimy i pokażemy chłopakowi co to znaczy męska miłość. Hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmok the faggot 0 Napisano Grudzień 6, 2025 Haha ten z avatara Ali baba to jego klient, który go ostatnio zapinał. Hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1500 Napisano Grudzień 6, 2025 4 minuty temu, Get Out napisał: W sensie żeby się nie narzucać i wcześniej prezentując dobre rokowania na towarzysza podróży po arenie życia. Nie narzucać tak ale olewać to chyba za drastycznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1500 Napisano Grudzień 6, 2025 (edytowany) 3 minuty temu, Get Out napisał: Olane potrafią latać za mną ponad dekadę, ale jak normalna jest kobieta to się normalnie zachowywać trzeba . Najlepiej jak samo z siebie wychodzi ta schadzka bez żadnych kombinacji. Jakbym tak olewała normalnego kolesia to chyba by sie obraził i tyle by było. Ci psychiczni latają i powinni sie leczyć Edytowano Grudzień 6, 2025 przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 432 Napisano Grudzień 6, 2025 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie narzucać tak ale olewać to chyba za drastycznie Raczej najlepiej tak wypośrodkować, ani nie latać ani nie olać. Skrajności w żadną stronę nie są dobre. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1500 Napisano Grudzień 6, 2025 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Raczej najlepiej tak wypośrodkować, ani nie latać ani nie olać. Skrajności w żadną stronę nie są dobre. Złoty środek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1500 Napisano Grudzień 6, 2025 (edytowany) 8 minut temu, Get Out napisał: No więc widzisz wiesz o co chodzi , bo to tak jak z szacunkiem jednych się darzy, a innych niekoniecznie , bo są obrzydliwi osobowościowo. Normalna dziewczyna ma normalnie i koło się zamyka. Ale mi słodko tyle cukierków zjadłam chyba przesadziłam myślisz że można się upić czekoladkami z alkoholem Edytowano Grudzień 6, 2025 przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gienia Myjegablota 1 Napisano Grudzień 6, 2025 Ulubiony przysmak Jeżowej to czekoladka z dvpki swirmoka mmm Odchody swirmoka i mocz jego psów to rarytasy dla Jeżowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gienia Myjegablota 1 Napisano Grudzień 6, 2025 Ali baba rób mi kebab peedale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1500 Napisano Grudzień 6, 2025 Przed chwilą, Ali Baba napisał: filip a ty masz jeszcze te proszki? wez moze jak najszybciej.. Watpie że cokolwiek mu pomoże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1500 Napisano Grudzień 6, 2025 3 minuty temu, Gienia Myjegablota napisał: Ulubiony przysmak Jeżowej to czekoladka z dvpki swirmoka mmm Odchody swirmoka i mocz jego psów to rarytasy dla Jeżowej Wiesz że potem będziesz przepraszał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gienia Myjegablota 1 Napisano Grudzień 6, 2025 Swirmok robi loda swoim kundlom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gienia Myjegablota 1 Napisano Grudzień 6, 2025 Nie martw się Jeżowa, w jelitach swirmoka czeka na ciebie i twojego brajanka dużo czekoladki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 432 Napisano Grudzień 6, 2025 5 minut temu, Get Out napisał: Na dłuższą metę męczące, bo ciągle trzeba się pilnować dawkując odpowiednio jak lekarstwa i dojdzie do zmęczenia materiału zwanym frustracją. Wiesz homo sapiens ma wady i właśnie akceptacja tych wad za pomocą kompromisu jednej i drugiej strony dopiero będzie stanowić solidny filar, bo to jak budowanie domu. Na dłuższą metę to wiadomo że byłoby męczące, mi się wydaje że takie rozkminy to się ma tylko na początku jakiś czas a potem się już do tego tak nie podchodzi jeżeli się dopasują i dogadają dwie osoby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1500 Napisano Grudzień 6, 2025 Przed chwilą, Get Out napisał: Kto to wykona żeby pilnować ciągle tej cienkiej granicy , bo na każde słowo nawet trzeba uważać. E tam poprostu trzeba być sobą bo takie uważanie to też nie jest dobre i może wykończyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1500 Napisano Grudzień 6, 2025 10 minut temu, Get Out napisał: Raczej nie bo jadłem i prowadziłem, bo to są znikome dawki i zależy ile zjadłaś. A zostało coś czy pazerną byłaś jak złodziej na stołówce Ja wiem ile na wage były wiśnie w czekoladzie gdzieś ponad10. Niedobrze mi trochę. Kilka zostało ale juz nie tknę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem warto tak 6 Napisano Grudzień 6, 2025 35 minut temu, Onaaaa napisał: Wiesz że potem będziesz przepraszał. Mocno się odpalil na mój nowy stan konta 67tyś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach