Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Daniel86

Co Wy byście pomyśleli o około 40-letnim mężczyźnie mającym telefon komórkowy w różowym etui?

Polecane posty

Spoko, ja teraz testowalem sluchanie muzyki z samsunga s8, xiaomi redmi 9 i to retroid i nie wiem czemu na retroid mi muzyka tak wspaniale brzmi na moich sluchawkach shokz openrun pro 2
to jest cos pieknego

niezla ta konsolka, jak w namiocie jestem, mam 300gb muzyki na karcie sd, wyciagam z futerala, i przyciski po lewo i prawo mi swieca jeden na fioletowo drugi na bialo

ekran amoled, mam folijke ochronna. zajeebisty sprzet, do sluchania muzyki w namiocie chyba nic lepszego nie moglbym miec, chyba ze jakis hi res odtwarzacz fiio albo cos, ale to trzeba wybulic z 800 funtow

1 minutę temu, Moderator na kolana rób aa napisał:

A ja nie musze, i mama ma mnie nie wyrecza

tak naprawde to nie musze miec telefonu... Nie uzywalem teraz telefonu 5 tygodni i fajnie bylo xD

Nie lubie jak mi ludzie truja doope przez telfeon xD. Babcia z Polski na whatsapp mi treuje, ze mam isc do pracy, zebym mial gdzie mieszkac xD

to ja juz podziekuje ;D. wystarczy mi odtwarzacz do sluchania muzyki i metronom 😜

W polsce to jest już nie negocjonowalne nawet w urzędzie skarbowym nie zaplacisz inaczej jak telefonem 

18 minut temu, Daniel86 napisał:

Bo internet działa bez niej.

Czyli rozumiem że nie masz potrzeby nigdzie dzwonić i nikt też nie dzwoni do ciebie?

5 minut temu, Moderator na kolana rób aa napisał:

A karta nie mozna zaplacic?

Nie bo jest kod qr chociaż może z komputera można skorzystać nvm

Nie czaje w ogole, to zeby zaplacic trzeba zeskanowac jakis kod qr?

ja tam po zadnych urzedach nie chodze xD

dla mnie w Polsce to byla zawsze siara jakas lazic po urzedach pracy i prosic sie o prace ja prdl

jaki to jest przegryw... matury nie mam wyksztalcenia, a ja bede roboty szukal albo jakies cosinusy czy zaoczne XDD

wole chyba skok z palacu kultury w warszawie, przynajmniej sobie polatam

no i chooy im w doopy i smartfoniarzom

ja ostatnio wyczytalem, ze te smartfony psuja mozgi, nawet jak sie ma wylaczony smartfon obok

no i faktycznie, zostawilem u mamy na 5 tygodni smartfon, i w namiocie tylko konsolka retroid i zaczalem czytac ksiazki, trenowac perkusje, sluchac jazzu, gram w jazz klubie na perkusji XDD

a jak mam telefon to lata leca. ale teraz w namiocie wyladowalem, to juz mi sie priorytety zmienily...

Nie czaje w ogole, to zeby zaplacic trzeba zeskanowac jakis kod qr?

Tak musisz mieć smartphone z aparatem sprawnym

tam w lesie to nie potrzebuje zadnych telefonow ani sprzetow do szczescia, ale bez sluchania muzyki czy metronomu nie bede trenowal perkusji, i tez zycie marnuje na lezenie w namiocie

ale konsolka retroid pocket 5 zajeebioza... A jak mi sie nudzilo granie na padzie, to sobi eodpalalem diablo 3 na emulatorze nintendo switch i gralem wizardem xDD

A jak mialem smartfona z internetem mobilnym, to sobie wlaczalem wi-fi hotspot i robilem maratony grania w Wild Rift xDD fajnie sie gralo, 3 powerbanki naladowane.

Spoko mi bylo, gdy mnie tu nie bylo

Smieszy mnie to jak sie ludzie martwa, ze mi sie cos stalo, ja tutaj nie bede siedzial do konca zycia, predzej czy pozniej stad odejde na zawsze

12 minut temu, Еlciаа napisał:

Czyli rozumiem że nie masz potrzeby nigdzie dzwonić i nikt też nie dzwoni do ciebie?

Bez sim na zewnątrz nie pouzywa chyba że gdzieś w kawiarni z darmowym wifi

No spoko, ja mam 2 smartfony, ale ja jako buszmen z namiotu palker, to w Polsce nie mialbym prawa bytu, niestety

Ale ja tez chodze do mamy sie przebrac, bo mam tu czyste adidasy nowe, jeansy, ubrania, bo taki w smierdzacych lumpach z namiotu i ublocone buty to by mnie z jazz klubu wyprosili, chocbym byl vinnie colaiuta na perkusji albo dave lombardo XD

6 minut temu, Moderator na kolana rób aa napisał:

ja tam po zadnych urzedach nie chodze xD

Ja ostatnio głównie po urzędach lekarzach no i nie mieć telefonu z netem to mocno utrudnienia nawet blikiem dentystke płacę 

No pewnie i nie, ale w moim przypadku to akurat dobre jak nie mam telefonu z netem, bo wtedy mniej gram w gry na konsoli internetowe albo spedzam tutaj mniej czasu i robie ciekawsze rzeczy

Edytowano przez Moderator na kolana rób aa

24 minuty temu, Get Out napisał:

Czy czytał byś książkę , albo instrukcje czegoś napisaną w twoim stylu ? No nie sądzę , bo to wygląda jak sen wariata prawda ? I może teraz zrozumiesz o co chodzi.😆

Twojej instrukcji też bym nie przeczytała. Serio z takimi ortami ruszasz do krytyki języka innych użytkowników? 😄

25 minut temu, Cztery ponczki tak napisał:

W polsce to jest już nie negocjonowalne nawet w urzędzie skarbowym nie zaplacisz inaczej jak telefonem 

Nie ma już kas w urzędach? Nie mają terminali do kart? Chyba coś koloryzujesz.

Nie wiem czy dzisiaj w lozku sobie nie pogram cala noc w wild rift na mojej konsolce xDD

w Liceum duzo gralem w league of legends na pececie i jak mialem 18 lat tez napieerdalalem, i fajnie sobie pograc w wild rift na tej mojej konsolce ;d

ezrealem jak gram na bot lane, lubie jak mam double kill w pierwszych kilku minutach, to potem przez reszte gry dominuje xDD

A co to jest ps4 hen

Przeróbka jak ps3 hen tylko lepsza bo gold hen, możesz kopie zapasowe robić odpalac, grać w romy, odblokować klatki i kody hombrew emulatory różne rzeczy 

3 minuty temu, Cztery ponczki tak napisał:

Nie ma 

Nie będę się spierać, całe szczęście ostatni raz w skarbówce byłam 4 lata temu. Ale w urzędzie dzielnicy nadal są kasy, terminale. Nie do końca chce mi się wierzyć, że w urzędach skarbowych wymuszają na petentach posiadanie telefonów z płatnością.

Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał:

Nie będę się spierać, całe szczęście ostatni raz w skarbówce byłam 4 lata temu. Ale w urzędzie dzielnicy nadal są kasy, terminale. Nie do końca chce mi się wierzyć, że w urzędach skarbowych wymuszają na petentach posiadanie telefonów z płatnością.

Też się zdziwiłem 

10 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Twojej instrukcji też bym nie przeczytała. Serio z takimi ortami ruszasz do krytyki języka innych użytkowników? 😄

Akurat czytasz od dechy do dechy od ponad dekady aż znasz wszystko na pamięć . 😅A porównywanie gdzie mi spacja weszła do bełkotu pijackiego jest słabym argumentem, bo gość nawet nie potrafi zdania zacząć z dużej . 😆

6 minut temu, Moderator na kolana rób aa napisał:

A co to jest ps4 hen

Np na ps3 hen normalnie działa dobrze ps2 aż się zdziwiłem że sony walilo scieme że nie a ja nie zauważyłem żadnego objawu braku hardware ps2 które niby wycieli

A na ps4 hen dużo gier obcinali do 30fps a potrafią 45fps średnio na slim i zwykłej 

Ja bym sobie perkusje kupil, ale na taki zestaw jak ten, na ktorym gram w jazz klubie to razem z blachami musialbym wydac 3000 funtow

Do tego salka do grania, wytlumienie, samochod do wozenia sprzetu... Nigdy na to nie zarobie... Dlatego zostaje mi tylko trenowac na padzie w namiocie i moze bede taki dobry i kozak, ze mi inni muzycy albo ludzie cos zorganizuja, zebym trenowal

wczoraj mialem dojeebany sen. snilo mi sie, ze jacys ciapaki mnie przygarneli do przytulku dla bezdomnych i tam bylo duzo ludzi, i srednio bylo. potem sie przenioslem do ogrodu z namiotem, a obok mnie jakis angol spal niedaleko tez w spiworze XDD na lawce

a potem w tym snie ludzie jacys grali muzyke w wielkim pomieszczeniu i ja tam usiadlem na perkusji i gralem z jakims czarnym klawiszem i mi dobrze szlo. a potem zostalem sam z perkusja i trenowalem sobie tam swing. zajeebisty sen

ludzie mi pomogli, a potem mialem perkusje dla siebie, zeby sobie trenowac

Edytowano przez Moderator na kolana rób aa

2 minuty temu, Get Out napisał:

Akurat czytasz od dechy do dechy od ponad dekady aż znasz wszystko na pamięć . 😅A porównywanie gdzie mi spacja weszła do bełkotu pijackiego jest słabym argumentem, bo gość nawet nie potrafi zdania zacząć z dużej . 😆

😄 😄 😄 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się