Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Daniel86

Co Wy byście pomyśleli o około 40-letnim mężczyźnie mającym telefon komórkowy w różowym etui?

Polecane posty

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

W ruchu zdjęcia w starym telefonie sie rozmazywały. Na koncercie wychodziły słabe.

Nie to ja nie robię takich ja wolę być niż archiwizowac dla mnie to głupota być na koncercie i nagrywać go czy zdjęcia robić to jest czas żeby to przeżyć tak samo uważam z robieniem zdjęć jedzenia przed wszamaniem w restauracji 

Kiedys tez zabralem psa boksera od babci nad wode i zrobilem mu sesje nad woda, i tez super fotki wychodzily

jak np. wychodzil z wody z wielka galezia w pysku

pamietam ze do marawstala wysylalem foty na mejlu wtedy i mi zachowala troche, mam chyba je w chmurze ciagle.

tesknie za tym aparatem.

3 minuty temu, Cztery ponczki tak napisał:

Mnie ai raz tak w błąd wpriwadzila że zasilacz zły kupiłem do mff i musiałem oddawac 

Albo wyslala mnie do geodezji a nie trzeba było bo jakoś się dowiedzieli i zmienili dane

I jeszcze kilka bym znalazł 

Haha to to samo jakbyś munka słuchał albo lipeda w czymkolwiek i wyszedł byś na wariata. 😆

27 minut temu, tworki jukon welcome napisał:

Znowu się wsypałeś upoślaku 🤣🤣🤣

AI

W warszawskim urzędzie skarbowym

nie można płacić tylko BLIKIEM; dostępne są także inne formy płatności. Płatności BLIKIEM są jedną z opcji, ale nie jedyną. 

Dostępne metody płatności:

W urzędzie (terminal płatniczy): W każdym urzędzie skarbowym w Polsce, w tym w Warszawie, można dokonywać płatności bezgotówkowych za pomocą karty płatniczej (Visa, Mastercard itp.) lub innych instrumentów płatniczych akceptowanych przez terminal.

Online (e-Urząd Skarbowy): Poprzez serwis e-Urząd Skarbowy masz możliwość zapłaty podatku online, korzystając z:

BLIKA.

Karty płatniczej.

Przelewu bankowego.

Tradycyjny przelew: Podatki (PIT, CIT, VAT) należy wpłacać na swój indywidualny mikrorachunek podatkowy. Można to zrobić tradycyjnym przelewem bankowym lub w placówce pocztowej.

Gotówka: Płatności gotówką są możliwe w placówkach pocztowych lub bankach, a w przypadku opłaty skarbowej (np. za wydanie zaświadczenia) – w kasach urzędu miasta lub gminy. 

Ważne: Płatności podatku BLIKIEM przez wpłatomat są niemożliwe; Ministerstwo Finansów ostrzega przed oszustami, którzy namawiają do takich działań. Płatności BLIK są możliwe tylko w serwisie e-Urząd Skarbowy lub aplikacji mobilnej. 

No proszę. 

Ja to już nie wiem jak on w tych urzędach potrafi w ogóle znaleźć drzwi wejściowe.

Ai się myli ma nieaktualne informacje 

Ty jesteś chory? 

Rządowy portal informacyjny też publikuje nieaktualne informacje?

10 minut temu, Еlciаа napisał:

Byłam w skarbówce gdzieś pół roku temu i placilam kartą.

Mam nadzieję , że nie znikną płatności gotówką na poczcie , bo to jest dopiero klimat. 😁

4 minuty temu, Onaaaa napisał:

Tez mam taką nadzieję. To jak książki odpadają to może byś chciał pooglądać mecz 🤔

Już dawno oglądamy razem te same filmy i mecze . 😁

2 minuty temu, Onaaaa napisał:

To masz spoko. Teraz kupiłam dla syna ipada 11.

I dobrze zrobilas bo 13 jest ogromna sam się zastanawiam nad wymianą na 11 pro oled m4 lub dokupieniem no bo to jest wygodne jak się chce max gdy na łóżku lezance siedzisku kuchni ale tak na codzień po mieszkaniu to nie 

3 minuty temu, salix napisał:

Ty jesteś chory? 

Rządowy portal informacyjny też publikuje nieaktualne informacje?

Ja byłem a informację to informacje 

4 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

No proszę. 

Ja to już nie wiem jak on w tych urzędach potrafi w ogóle znaleźć drzwi wejściowe.

Co prosisz ai to jest o dope potluc nigdy nie bierz za prawdę objawionom 

22 minuty temu, tworki jukon welcome napisał:

człowieku w kaftanie psychiatrycznym 🤣

Nie ma czegoś takiego jak kaftan psychiatryczny tylko kaftan  bezpieczeństwa i powiedz to ai że cię w błąd wprowadził i robi z ciebie idiоte większego niż jesteś ukrątko . 😆

Ja pamietam jak kiedys w psychiatryku siedzialem ,a tam jakis typ z wasem cos mu odjeebalo i czajnikiem jeebnal czy cos i go zawineli w pasy i na lozko XDD

wspollokatora mialem studenta filozofii to tez mi inni mowili, ze jak wpadl na szpital to sie rzucal i go zapieli w pasy XDD

6 minut temu, Cztery ponczki tak napisał:

Nie to ja nie robię takich ja wolę być niż archiwizowac dla mnie to głupota być na koncercie i nagrywać go czy zdjęcia robić to jest czas żeby to przeżyć tak samo uważam z robieniem zdjęć jedzenia przed wszamaniem w restauracji 

Zdjęć jedzenia też nigdy mi sie nie zdarzyło zrobić ale jak jadę na nartach to fajnie miec takie zdjęcie ładne a nie rozmazane. Tak samo na koncercie chodzi mi o glupie 3 zdjęcia a nie że pstrykasz caly koncert. Na tyrolce tez wiele zdjec robiłam i srednio wyszły.

7 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

No proszę. 

Następny amator ai i dzięki temu wielki znawca będziesz. Hyhyhy 😅

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

Zdjęć jedzenia też nigdy mi sie nie zdarzyło zrobić ale jak jadę na nartach to fajnie miec takie zdjęcie ładne a nie rozmazane. Tak samo na koncercie chodzi mi o glupie 3 zdjęcia a nie że pstrykasz caly koncert. Na tyrolce tez wiele zdjec robiłam i srednio wyszły.

I co później z nimi robisz bo ja owszem robię zdjęcia np grobow i wyslalem sis 😆

Ale gdy miałem swoje to i tak ladowaly na pendrive obecnie karcie sd 32gb i zajrze do nich raz na ruski rok to po co

Chociaż dla ciebie iPhone gdy jest podstawowym urządzeniem to może na nim wszystko trzynasz ja tak trzymam na ipadzie zdjęcia mieszkania screeny urzędowych itd

Access denied
Error 15
www.mazowieckie.kas.gov.pl
2025-11-30 20:55:28 UTC
What happened?
This request was blocked by our security service
Your IP: 2.58.56.43
Proxy IP: 45.60.74.29 (ID 10128-100)
Incident ID: 128000490168740672-362165382007491661

6 minut temu, Onaaaa napisał:

miec takie zdjęcie ładne a nie rozmazane. 

Jak masz syna moja mama mi robiła dużo zdjęć analogiem z wakacji 

10 minut temu, Get Out napisał:

Już dawno oglądamy razem te same filmy i mecze . 😁

Nie do końca bo dziś oglądałam piłka ręczna kobiet polska Tunezja a ty chyba nie oglądałeś 🤔

Serio nie było terminala tylko kody qr diluj z tym

Jak nie ma terminala to na poczcie można . 😁

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

Nie do końca bo dziś oglądałam piłka ręczna kobiet polska Tunezja a ty chyba nie oglądałeś 🤔

Nie jestem fanem ręcznej nawet jeżeli kobiety grają, bo za duże są jakieś. 😁

1 minutę temu, Get Out napisał:

Jak nie ma terminala to na poczcie można . 😁

Pewnie można dostać numer konta tytuł przelewu instrukcja i zasuwac nie wiem np w urzędzie stanu cywilnego tak się da 

5 minut temu, Cztery ponczki tak napisał:

I co później z nimi robisz bo ja owszem robię zdjęcia np grobow i wyslalem sis 😆

Ale gdy miałem swoje to i tak ladowaly na pendrive obecnie karcie sd 32gb i zajrze do nich raz na ruski rok to po co

Chociaż dla ciebie iPhone gdy jest podstawowym urządzeniem to może na nim wszystko trzynasz ja tak trzymam na ipadzie zdjęcia mieszkania screeny urzędowych itd

Zdjęcia grobów tez mam niestety.

Te fajne wywołane mam i powieszone w salonie. Na większości syn ale ja też trochę. 

Szkoda mi tylko zdjęć szczurków bo telefon kiedyś zgubiłam a tam bylo ich dużo ładnych 

A jakbym chcial wziac slub z sasiadka blondynka, to musze za to placic??

Kurde jaka nieziemska blondi mieszka niedaleko mojego namiotu, to szok. I ma fajnego mini coopera, i czuje ze sama tam mieszka

taka dziewczyna dla mnie to spelnienie marzen. nie wiem jak do niej zaswirowac

co zapukam do drzwi i co powiem??

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się