Nemesio Cervantes 490 Napisano Grudzień 2, 2025 25 minut temu, Monty napisał: Z ciekawości jak to wygląda bo zazdrości nie widać. Faceci nie lubią się dzielić więc opcje są 2. Ocierają się pensmi albo jeden lubi patrzeć. ja sie nie dziele laską z innym facetem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 490 Napisano Grudzień 2, 2025 1 minutę temu, Malowany napisał: To grubo. Na stos ma wlosy na plecach, opali sie i wyjdzie na ludzi.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 490 Napisano Grudzień 2, 2025 Przed chwilą, miszluft napisał: Czyli cuckold, 2 cuckoldy albo pénisowi ocieracze. wyczuwam marzenia senne.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 67 Napisano Grudzień 2, 2025 (edytowany) 2 minuty temu, Get Out napisał: To tutka paryska próbuje coś ugrać. Jedyne co może ugrać to na Pigallu. Edytowano Grudzień 2, 2025 przez Lady Rowlands Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 67 Napisano Grudzień 2, 2025 3 minuty temu, Get Out napisał: U ciapatych ewentualnie żeby miała na tani alkohol. Przecież nawet jej narzeczony jechał jej od alkusek. To nasza petitka jest multi-kulti? W sumie dla niej to przygoda rodem z erazmusa, bo wózkowicz nie domaga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 490 Napisano Grudzień 2, 2025 5 minut temu, Get Out napisał: Jesteś tępa jak twój narzeczony po szkole specjalnej jeżeli nie daje ci do myślenia dlaczego typ się ukrywa na nowym wdzianku i wstydzi się przeszłości. Hehe libed to narzeczony? myslalem ze krewniak inwalida.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 67 Napisano Grudzień 2, 2025 2 minuty temu, Get Out napisał: Chyba znowu w szpitalu jej narzeczony , a tutka pewnie cały dzień nawala udając że jest w ambitnej pracy. A zobacz, jaka agresywna się zrobiła nagle. Już nie sadzi uśmiechniętych od ucha do ucha emotikonek ani tych z języczkiem, koleżanek nie ma na podorędziu i włączyła tryb ofensywny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 686 Napisano Grudzień 2, 2025 1 minutę temu, miszluft napisał: Piszesz 3-ci raz to samo . Nie jesteś ani zabawny ani inteligentny w tym zatem odplyn może jezowa zainteresują twoje fascynujące wysrywy Historyjka o Jukonie była całkiem zabawna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 490 Napisano Grudzień 2, 2025 3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Jakoś dziwnym trafem na Prince of Persia porzuciłeś swój od razu rozpoznawalny slang śliwka dossala sie do źródelka i ciągnie atecje pelną piersio.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 686 Napisano Grudzień 2, 2025 3 minuty temu, miszluft napisał: Olkusz tez jest fajny. Jaki kraj taki jukon "Sorry za mój polski, bo na co dzien nie używam" jprdl jaki dzban Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 490 Napisano Grudzień 2, 2025 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: No odbiłam się od takiego alpha jak ty, to muszę sobie jakoś radzić potwierdzasz ze latasz za widmo dla meskiej atencji? wyrzuc to z siebie, ulży ci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 67 Napisano Grudzień 2, 2025 5 minut temu, Get Out napisał: Zwykle po banie miałem nowy Nick i wiadomo było , że jestem widmo więc nigdy nie ukrywałem przeszłości w przeciwieństwie do ciebie . Musiałeś grubo coś odwalić na ero . Hehe Czyli dobrze dziś pisalam, że śliwka to projekt. A zarzucali mi wariactwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 490 Napisano Grudzień 2, 2025 Przed chwilą, Get Out napisał: Już tak lata jakieś piętnaście lat. wczoraj jajo znosila, wystarczy ze wybędziesz i zaczyna jej odpalać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 490 Napisano Grudzień 2, 2025 Przed chwilą, miszluft napisał: W ogóle beka jak wszystkie obrończynie Krzysia i jego Jukonu, które argumentowały do tych ktorzy sie zorientowali bez flagi u ogóra, ze niby czemu miałby nie mieszkać, to noemalne, czepiamy sie - nagle zamilkły jak skompromitowany Sysio sam byl zmuszony przyznać ze Jukon to on widział ale w odbiciu swojej dupy w sraczu w Olkuszu no i? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 490 Napisano Grudzień 2, 2025 Przed chwilą, Get Out napisał: Jak mnie nie ma to czepia się innych i ma po dziadku to rozliczanie ludzi , bo dziadzio był w UB przecież. lewaczka obrzydliwa, PIS zabral emeryture dziadka to nie miala na cukier.. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 67 Napisano Grudzień 2, 2025 13 minut temu, Get Out napisał: To facio podstarzały który dla niepoznaki przebrał się za babę i został rezydentem Wawy którą widział jak niemiecka świnia niebo . To ten puchacz rolny tak? Czy jakś inny. A zresztą, najważniejsze jest to, co sobą tu reprezentuje, czyli same złośliwości i czepianie się wszystkiego. Widać, że sfrustrowane to to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 490 Napisano Grudzień 2, 2025 Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Pewnie, usycham bez atencji twojej, widmoka i leżaka, czytasz we mnie jak w otwartej księdze widac jak na dloni, ożywiona i w skowronkach, luby wrocił i sliwka zapomniala o calym swiecie. kolacje dla mlodego zrob Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 490 Napisano Grudzień 2, 2025 1 minutę temu, big bu napisał: Ty nawet śmieszne masz te teksty czasem XD mylisz mnie z kims Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 67 Napisano Grudzień 2, 2025 Przed chwilą, miszluft napisał: Dobrze ze chociaz po tej specjalnej, jakby był po tym licencjacie gdzie gina robiła to bym sie dopiero zaczela martwic Niezwykły masz kompleks. Ty robiłaś licencjat chyba na pigalaku. Żeby cię zasmucić to oprócz licencjatu mam jeszcze magistra z drugiego kierunku, złotko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 490 Napisano Grudzień 2, 2025 22 minuty temu, Get Out napisał: Nawet na miejscu kwestia podczas rozmowy z tutką. Hehe krejzi tam sobie dorabia na pigalaku mowisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 490 Napisano Grudzień 2, 2025 3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Ty, kombatant walki z komuną, trochę peron ci odjeżdża wyprzyj sie czerwonej historii dziadka to moze damy ci szanse... 3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Zabawne trio się zrobiło, ksysio, leksio i trollica od alko i zawzięcie dyskutują na podstawie faktów, który wysysają sobie z paluchów. Ale wcale im to nie przeszkadza w dochodzeniu do konkluzji prawda i fakty sie obronią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 67 Napisano Grudzień 2, 2025 (edytowany) 1 minutę temu, Sernikozaur napisał: Krejzi to wyjatkowa dziewczyna, I nigdzie sobie nigdy nie dorabiala ;P. No I ma fajnego narzeczonego xD Renta z racji inwalidztwa grubasa jak widać jest za mała i musi dorabiać. A ty miałeś stąd spadać odpadku. Edytowano Grudzień 2, 2025 przez Lady Rowlands Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach