Lady Rowlands 44 Napisano 3 godziny temu Która z odlotowych agentek była waszą ulubioną? Sam, Alex, czy Clover? moja Sam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 16 Napisano 2 godziny temu Odlotowych agentek nie oglądałam... lubiłam Czarodziejkę z księżyca. : ) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 44 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, yeya napisał: Odlotowych agentek nie oglądałam... lubiłam Czarodziejkę z księżyca. : ) Coś mi się kojarzy, ale czy oglądałam… na pewno z tego typu jeszcze leciał Dragon Ball, którego też lubiłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 16 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Lady Rowlands napisał: Coś mi się kojarzy, ale czy oglądałam… na pewno z tego typu jeszcze leciał Dragon Ball, którego też lubiłam. Jesteś młodsza dlatego coś innego ogladalysmy... Dragon ball nie oglądałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 44 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, yeya napisał: Jesteś młodsza dlatego coś innego ogladalysmy... Dragon ball nie oglądałam. Księżniczka Sissy jeszcze mi przyszła na myśl.. albo Tabaluga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 16 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, Lady Rowlands napisał: Księżniczka Sissy jeszcze mi przyszła na myśl.. albo Tabaluga. Candy Candy, Grand prix, Motomyszy z Marsa... sporo ich było : ) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 5 Napisano 1 godzinę temu @murb Właśnie Ci pisałam, że z tymi babsztylami to niekoniecznie u nas w KWP w wydziale do zwalczania przestępczości gospodarczej, jest taki fajny ze stalowymi zimnymi oczami ale jak się patrzy to się tak błyszczą, że człowiekowi się robi gorąco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 613 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: @murb Właśnie Ci pisałam, że z tymi babsztylami to niekoniecznie u nas w KWP w wydziale do zwalczania przestępczości gospodarczej, jest taki fajny ze stalowymi zimnymi oczami ale jak się patrzy to się tak błyszczą, że człowiekowi się robi gorąco Tak tylko napisałam. Z zazdrości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 40 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, yeya napisał: Candy Candy Jesteś chyba jedyną osobą poza mną, która to kojarzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 5 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, murb napisał: Tak tylko napisałam. Z zazdrości. Może jakaś małe nadużycie finansowe i Ty też będziesz przesłuchana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 613 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Może jakaś małe nadużycie finansowe i Ty też będziesz przesłuchana To ja chyba poprzestanę jednak na drogówce. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 5 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, murb napisał: To ja chyba poprzestanę jednak na drogówce. I słusznie jeszcze człowiek się przyzna do rzeczy których nie zrobił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 44 Napisano przed chwilą 2 godziny temu, yeya napisał: Candy Candy, Grand prix, Motomyszy z Marsa... sporo ich było : ) A… „Czy boisz się ciemności” pamiętasz? Za dziecka był to dreszczyk emocji… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach