Lady Rowlands 45 Napisano 7 godzin temu Która z odlotowych agentek była waszą ulubioną? Sam, Alex, czy Clover? moja Sam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 16 Napisano 6 godzin temu Odlotowych agentek nie oglądałam... lubiłam Czarodziejkę z księżyca. : ) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 45 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, yeya napisał: Odlotowych agentek nie oglądałam... lubiłam Czarodziejkę z księżyca. : ) Coś mi się kojarzy, ale czy oglądałam… na pewno z tego typu jeszcze leciał Dragon Ball, którego też lubiłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 16 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Lady Rowlands napisał: Coś mi się kojarzy, ale czy oglądałam… na pewno z tego typu jeszcze leciał Dragon Ball, którego też lubiłam. Jesteś młodsza dlatego coś innego ogladalysmy... Dragon ball nie oglądałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 45 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, yeya napisał: Jesteś młodsza dlatego coś innego ogladalysmy... Dragon ball nie oglądałam. Księżniczka Sissy jeszcze mi przyszła na myśl.. albo Tabaluga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 16 Napisano 6 godzin temu 11 minut temu, Lady Rowlands napisał: Księżniczka Sissy jeszcze mi przyszła na myśl.. albo Tabaluga. Candy Candy, Grand prix, Motomyszy z Marsa... sporo ich było : ) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 5 Napisano 5 godzin temu @murb Właśnie Ci pisałam, że z tymi babsztylami to niekoniecznie u nas w KWP w wydziale do zwalczania przestępczości gospodarczej, jest taki fajny ze stalowymi zimnymi oczami ale jak się patrzy to się tak błyszczą, że człowiekowi się robi gorąco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 614 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: @murb Właśnie Ci pisałam, że z tymi babsztylami to niekoniecznie u nas w KWP w wydziale do zwalczania przestępczości gospodarczej, jest taki fajny ze stalowymi zimnymi oczami ale jak się patrzy to się tak błyszczą, że człowiekowi się robi gorąco Tak tylko napisałam. Z zazdrości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 41 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, yeya napisał: Candy Candy Jesteś chyba jedyną osobą poza mną, która to kojarzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 5 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Tak tylko napisałam. Z zazdrości. Może jakaś małe nadużycie finansowe i Ty też będziesz przesłuchana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 614 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Może jakaś małe nadużycie finansowe i Ty też będziesz przesłuchana To ja chyba poprzestanę jednak na drogówce. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 5 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: To ja chyba poprzestanę jednak na drogówce. I słusznie jeszcze człowiek się przyzna do rzeczy których nie zrobił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 45 Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, yeya napisał: Candy Candy, Grand prix, Motomyszy z Marsa... sporo ich było : ) A… „Czy boisz się ciemności” pamiętasz? Za dziecka był to dreszczyk emocji… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 16 Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, Caryca w garsonce napisał: Jesteś chyba jedyną osobą poza mną, która to kojarzy Moja siostra też to oglądałam więc jesteśmy aż 3 : ) 35 minut temu, Lady Rowlands napisał: A… „Czy boisz się ciemności” pamiętasz? Za dziecka był to dreszczyk emocji… Nie. : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 45 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, yeya napisał: Moja siostra też to oglądałam więc jesteśmy aż 3 : ) Nie. : ) Faktycznie, między dziećmi urodzonymi w latach 80 a 90 jest przepaść serialowa… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 16 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Lady Rowlands napisał: Faktycznie, między dziećmi urodzonymi w latach 80 a 90 jest przepaść serialowa… Pewnie... to co mogę pamiętać Ty niekoniecznie musisz jeśli byłaś jeszcze malutka. Mogą nas łączyć jakieś powtórki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 45 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, yeya napisał: Pewnie... to co mogę pamiętać Ty niekoniecznie musisz jeśli byłaś jeszcze malutka. Mogą nas łączyć jakieś powtórki... A z takich seriali bardziej dla dorosłych to lubiłam „Czynnik PSI”, takie coś a’la Archiwum X. Albo kryminalny „Dowody zbrodni”. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 16 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Lady Rowlands napisał: A z takich seriali bardziej dla dorosłych to lubiłam „Czynnik PSI”, takie coś a’la Archiwum X. Albo kryminalny „Dowody zbrodni”. Dowody zbrodni trochę kojarzę, nie wiem czy oglądałam... ale zerknęłam na obsadę i ta blondynka wydaje się odrobinę znajoma. Archiwum X oglądałam regularnie : ) Dobrego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 45 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, yeya napisał: Dowody zbrodni trochę kojarzę, nie wiem czy oglądałam... ale zerknęłam na obsadę i ta blondynka wydaje się odrobinę znajoma. Archiwum X oglądałam regularnie : ) Dobrego dnia Och, detektyw Lily Rush… taka była chłodna, a zarazem magnetyczna. Miłego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 76 Napisano 1 godzinę temu 6 godzin temu, Lady Rowlands napisał: Która z odlotowych agentek była waszą ulubioną? Sam, Alex, czy Clover? moja Sam. Ruda wiadomo... miałem kosmate myśli jak oglądałem ją w tym kombinezonie zielonym jako 13 latek xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 5 Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, Lady Rowlands napisał: Faktycznie, między dziećmi urodzonymi w latach 80 a 90 jest przepaść serialowa… Nie bardzo bo cały czas podajesz rzeczy millenialsow będąc rzekomo ’95 Ja wrecz nie widze żadnej przepaści w twoim przypadku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 5 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, RC_+ napisał: Ruda wiadomo... miałem kosmate myśli jak oglądałem ją w tym kombinezonie zielonym jako 13 latek xD Zawsze mnie dziwi jak szybko dziecioki staja sie zbokami zwłaszcza chłopy:p ale edukacja seksualna niet bo biedne małe dziedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 5 Napisano 1 godzinę temu Masz sobie małe dziecko i nagle jest już zbokiem z mlekiem pod nosem;p moja kolezanka mowila ze myslala ze ma małe dziecko ale raz weszła do pokoju i stwierdziła ze tu już smierdzi takim chłopem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 76 Napisano 52 minuty temu 9 minut temu, miszluft napisał: Masz sobie małe dziecko i nagle jest już zbokiem z mlekiem pod nosem;p moja kolezanka mowila ze myslala ze ma małe dziecko ale raz weszła do pokoju i stwierdziła ze tu już smierdzi takim chłopem No, piżmem samczym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 35 Napisano 52 minuty temu 11 minut temu, miszluft napisał: Nie bardzo bo cały czas podajesz rzeczy millenialsow będąc rzekomo ’95 Ja wrecz nie widze żadnej przepaści w twoim przypadku Wszystko się zgadza jeśli jest 95. To są czasy tego co ona wymienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 35 Napisano 51 minut temu Nie wiem co gorsze syn czy corka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 5 Napisano 50 minut temu Przed chwilą, BabkaBunioBoża napisał: Nie wiem co gorsze syn czy corka Córka. O więcej rzeczy sie trzeba martwic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 76 Napisano 50 minut temu 1 minutę temu, BabkaBunioBoża napisał: Wszystko się zgadza jeśli jest 95. To są czasy tego co ona wymienia Tak, wtedy Jetix królował, który wcześniej nazywał się Fox Kids. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 76 Napisano 49 minut temu Jestem Andy, numerant jakich mało. Wielki artysta w robieniu kawałów! Kto pamięta? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 35 Napisano 48 minut temu 1 minutę temu, RC_+ napisał: Jestem Andy, numerant jakich mało. Wielki artysta w robieniu kawałów! Kto pamięta? Ludwiczek i dzieciaki z klasy 402 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach