Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Lady Rowlands

Caryca-Garsonica

Polecane posty

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

Dokładnie każdy wybiera z kim sie zadaje.

A czemu zaczełaś dodatkowo hejtować inne baby żeby sie mu przypodobać? 🤣 Zdradz czy już dostałaś słynne fejczury świrmoka, na których niby on jest? 🤣🤣🤣🤣

4 minuty temu, miszluft napisał:

Co on zaczal tak sylabizowac 😃chyba coś wciągnął 

i jeszcze pisze ze ‚do mnie nie wroci’ w stanie upojenia a te 2 idjotki to pucharkuja 😃

monty python by tego nie wymyslil 

Ty więcej czasu ze mną spędzasz niż z narzeczonym prawda? Hehe 

3 minuty temu, miszluft napisał:

Co on zaczal tak sylabizowac 😃chyba coś wciągnął 

i jeszcze pisze ze ‚do mnie nie wroci’ w stanie upojenia a te 2 idjotki to pucharkuja 😃

monty python by tego nie wymyslil 

Gdzie Jeżowa cię obraziła, że nazywasz ją „idjotką”? Ty ewidentnie masz jakiś ból do Widmo. A ze mną lepiej nie zaczynaj, bo ojsrasz się na starcie. 

• Like 2

1 minutę temu, Get Out napisał:

Tja i rodzinę masz tutaj chyba. Hehe 

A kto mowi o tutaj? Rodziny tutaj szukasz chyba tylko ty bo to twoj substytut zycia. Wojny flagowce wrogowie. Ja nie mam 5 lat i nie jestem tez niedostosowana społecznie jak ty i prowadzę zupełnie normalne życie poza forum. Pisząc o sobie pisze o swoim zyciu a ty o forum- bardzo znamienne.

1 minutę temu, jukon tworki welcome napisał:

A czemu zaczełaś dodatkowo hejtować inne baby żeby sie mu przypodobać? 🤣 Zdradz czy już dostałaś słynne fejczury świrmoka, na których niby on jest? 🤣🤣🤣🤣

Ale wścibska, ale węszy żeby się czegoś dowiedzieć. Hehe 

Przed chwilą, Lady Rowlands napisał:

Gdzie Jeżowa cię obraziła, że nazywasz ją „idjotką”? Ty ewidentnie masz jakiś ból do Widmo. A ze mną lepiej nie zaczynaj, bo ojsrasz się na starcie. 

Byłaś u dziecka mamciu? 🤣🤣🤣

Bosze jakby tylko widmoki zasrrane na świecie były niech se mają guwnoforum tu i tak się nie da gadac bez buractwa i manipulacji bo zaraz się nudzi

Przed chwilą, Lady Rowlands napisał:

Tak tak już sie niejednokrotnie ‚ojsralam’ w konfrontacji z twoja potęga, zwłaszcza jak sie tarzasz pijana jesteś strasznie ciężkim zawodnikiem 

• Haha 1

Przed chwilą, Get Out napisał:

Ale wścibska, ale węszy żeby się czegoś dowiedzieć. Hehe 

Najlepsze, ze niemal na pewno ma twoje fejki a ty jej prawdziwe foty czyli ameba zaplaci za bycie amebą 🤣🤣🤣

Przed chwilą, miszluft napisał:

A kto mowi o tutaj? Rodziny tutaj szukasz chyba tylko ty bo to twoj substytut zycia. Wojny flagowce wrogowie. Ja nie mam 5 lat i nie jestem tez niedostosowana społecznie jak ty i prowadzę zupełnie normalne życie poza forum. Pisząc o sobie pisze o swoim zyciu a ty o forum- bardzo znamienne.

Jakie życie realne  prowadzisz nawalając  tutaj przez większość doby i chyba masz ludzi za głupich jeżeli myślisz że uwierzą i nie połączą kropek. Hehe 

1 minutę temu, jukon tworki welcome napisał:

Najlepsze, ze niemal na pewno ma twoje fejki a ty jej prawdziwe foty czyli ameba zaplaci za bycie amebą 🤣🤣🤣

Tak sobie to tłumacz żeby utrzymać komfort psychiczny. Hehe 

6 minut temu, miszluft napisał:

płci męskiej są cudowne jest do wyprostowania asap

kobiety są okropne

mężczyźni są wspaniali

facet się zaczyna gdzieś od 7 cali

gdzie takiego znaleźć

to proste w tym temacie

trzeba zwiedzać miejsca

gdzie ściągają gacie

sauna, plaża basen

lub co tez się zdarza

zajrzeć za zasłonę u swego lekarza

najpewniejszy jednak 

sposób na sprzedawcę

sprzedaj duże gumki

i rób za dostawcę

• Haha 1

3 minuty temu, jukon tworki welcome napisał:

Dostała bo coś tam sie tez podniecała ze wie jak Krzysiu niekrzysiu wyglada.

wyjatkowy płatek śniegu myslal ze tylko on dostaje tu fejki 😀

mi chciał wcisnąć jakies oczy zielone ale odmówiłam 😃 po a miałam to gdzieś po b nie jestem ameba i wiedziałam ze wlecą fejczury. Ode mnie tez chciał wydebic fotke. a teraz pisze ze ‚do mnie nie wroci’ 😅 Bareja wiecznie żywy 

• Haha 1

Tak sobie to tłumacz żeby utrzymać komfort psychiczny. Hehe 

Hehe butaprenowcu my cie tu znamy lata i twoje zagrywki z fotami między innymi a ta biedaczka już udowodniła ze nie jest szczególnie ostrą kredką 🤣

Z 1 strony tak, z 2 no qrva, ludzie sie jakos poznają w tym necie i wysylaja te fotki, nawet tutaj i jednak w większości są one bezpieczne. No ale ten to wyjątkowy wszarz. Normalnie bym współczuła, trafiła na wyjątkowa mende, mogła nie wiedzieć.

Prócz tego ze kazdy ostrzegał mais bon…

wina lezy jednak wciąż bardziej po stronie hejtera stalkera 

Edytowano przez miszluft

4 minuty temu, jukon tworki welcome napisał:

Mam pełno jego zdjęć i nawet tapetę sobie z nich zrobiłam nad łóżkiem 😆

• Haha 1

4 minuty temu, miszluft napisał:

Tak tak już sie niejednokrotnie ‚ojsralam’ w konfrontacji z twoja potęga, zwłaszcza jak sie tarzasz pijana jesteś strasznie ciężkim zawodnikiem 

Ty czy trzeźwa, czy pijana to i tak jesteś ciężka. A, że większość czasu pijana, to już mniejsza. Dlatego próbujesz zrzucić na mnie swój problem, z którym sobie nie radzisz. 

• Like 1

1 minutę temu, miszluft napisał:

Z 1 strony tak, z 2 no qrva, ludzie sie jakos poznają w tym necie i wysylaja te fotki, nawet tutaj i jednak w większości są one bezpieczne. No ale ten to wyjątkowy wszarz. Normalnie był współczuła, mogła nie wiedzieć. Prócz tego ze kazdy ostrzegał mais bon

Wystarczy że dalej bedzie grzecznie sluchać świrmoka i wszystko będzie doooobrzeeee 🤣🤣🤣

Hehe butaprenowcu my cie tu znamy lata i twoje zagrywki z fotami między innymi a ta biedaczka już udowodniła ze nie jest szczególnie ostrą kredką 🤣

Jacy my. Wypowiadanie się za ogół świadczy o poważnych zaburzeniach psychicznych. Hehe 

Jacy my. Wypowiadanie się za ogół świadczy o poważnych zaburzeniach psychicznych. Hehe 

Może sie wypowiadać za mnie i za siebie i już ma 2 osoby i liczbę mnoga. Bo podpisuje sie pod tym co pisze 

3 minuty temu, Lady Rowlands napisał:

Ty czy trzeźwa, czy pijana to i tak jesteś ciężka. A, że większość czasu pijana, to już mniejsza. Dlatego próbujesz zrzucić na mnie swój problem, z którym sobie nie radzisz. 

Mocne słowa o tym alkoholu jak na laske która pisze tu dosłownie zarzygana, bełkocze, wyje do synów i amantow, pisze o cielęcych ozorach, potem przeprasza i pisze ‚usuń To’. No rzeczywiscie to ja tutaj mam problem, nie radze sobie i zrzucam go na kogos innego 😃

3 minuty temu, Onaaaa napisał:

Mam pełno jego zdjęć i nawet tapetę sobie z nich zrobiłam nad łóżkiem 😆

Oj to nie miało iść na antenie i ja mam pełno Twoich . Idzie się zakochać lecz nie pokazuje na zewnątrz słabości . [wstydzi się ] Hehe 

Może sie wypowiadać za mnie i za siebie i już ma 2 osoby i liczbę mnoga. Bo podpisuje sie pod tym co pisze 

Manipulacja to jest w czystej postaci mająca na celu stworzyć pozory tłumu i przewagi liczebnej. Hehe 

4 minuty temu, jukon tworki welcome napisał:

Wystarczy że dalej bedzie grzecznie sluchać świrmoka i wszystko będzie doooobrzeeee 🤣🤣🤣

To taki typ ze pewnie będzie.

na zdrówko może lubi kazi i peedo tematy a my ja niepotrzebnie nawracamy jak osiołka 

pisze o cielęcych ozorach

wystarczy po ugotowaniu wrzucić do lodowatej wody na moment i skóra z ozora schodzi jak rękawiczka

Manipulacja to jest w czystej postaci mająca na celu stworzyć pozory tłumu i przewagi liczebnej. Hehe 

To nie jest żadna manipulacja bo całe forum ma cie za krretyna prócz nielicznych owieczek z ktorych i tak większość tez wie ale udaje ze nie wie.

skoncz na pale wklejać ten tekst o liczbie mnogiej bo on w 90proc nie pasuje do kontekstu 

Mocne słowa o tym alkoholu jak na laske która pisze tu dosłownie zarzygana, bełkocze, wyje do synów i amantow, pisze o cielęcych ozorach, potem przeprasza i pisze ‚usuń To’. No rzeczywiscie to ja tutaj mam problem, nie radze sobie i zrzucam go na kogos innego 😃

Przecież, twój narzeczony dawał tutaj foty piwska z podpisanymi kartkami nicków z forum i sygnował cię oficjalnie alkusem . Hehe 

1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał:

wystarczy po ugotowaniu wrzucić do lodowatej wody na moment i skóra z ozora schodzi jak rękawiczka

Dzieki za info 😃ale ginie raczej chodziło o francuski pocałunek i jezyk amanta który porównuje z obrzydzeniem do ozora cielęcego wpychanego na sile. No imprezy takie raczej z rodzaju na grubo 😃

2 godziny temu, Get Out napisał:

Były cyce wstawiane i obażany na udach w rajtuzach pokazywała które rzekomo kupiła w biedrze. Obleśne i obrzydliwe nie wspominając o brudnych łapach,bo ma problemy z higieną. 

co to są obażany ? masz na myśli obwarzanki hiperpoprawny lingwisto ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się