BabkaBożaBabet 4 Napisano 2 godziny temu Wysyłajcie mi swoje glizdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 484 Napisano 2 godziny temu po co klikash? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 95 Napisano 2 godziny temu No i gdzie jest temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 54 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: No i gdzie jest temat. Usunęłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 484 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: No i gdzie jest temat. no wlasnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgnienie 41 Napisano 2 godziny temu Boją się... Zapewne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 484 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Lady Rowlands napisał: Usunęłam. super... a po co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 95 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBabet napisał: Wysyłajcie mi swoje glizdy Pisalam do ciebie że jaki gabaryt to nie glizda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 4 Napisano 2 godziny temu Nie jara mnie kleks zupełnie. Dziadyga dzieciata. Szuka głupiej żeby mu wychowywała guwniaki. Nje ze mno te numery przykro mi bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 4 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Pisalam do ciebie że jaki gabaryt to nie glizda? Metr wzwyż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 4 Napisano 2 godziny temu Bagieta musi być tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 54 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: super... a po co? Zbyt dużo wulgaryzmów i obleśnych treści. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 95 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Lady Rowlands napisał: Usunęłam. Nie baw się w magdalene. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 4 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Lady Rowlands napisał: Zbyt dużo wulgaryzmów i obleśnych treści. Wyjdz kasztanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 484 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBabet napisał: Nie jara mnie kleks zupełnie. Dziadyga dzieciata. Szuka głupiej żeby mu wychowywała guwniaki. Nje ze mno te numery przykro mi bardzo ale sie nakrecilas jak zyd na kromke chleba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 95 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBabet napisał: Metr wzwyż Jak metr? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 54 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Nie baw się w magdalene. Uważaj, żeby ci konto nie poleciało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 484 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Lady Rowlands napisał: Zbyt dużo wulgaryzmów i obleśnych treści. nie czytaj.. boni juz prawie dochodzila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 4 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: ale sie nakrecilas jak zyd na kromke chleba Lecę na ciebie jak ekspedientka zabki na lezaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 484 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Jak metr? nie ma takich penoŵ, murzyny maja moze ze 30-40cm ale metr? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 95 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Lady Rowlands napisał: Uważaj, żeby ci konto nie poleciało. Salowa jednak była chociaż zabawniejsza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 484 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBabet napisał: Lecę na ciebie jak ekspedientka zabki na lezaka szyblo skonczylas.... to dobrze, nie jestes taka kloda jak mówią.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 95 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: nie ma takich penoŵ, murzyny maja moze ze 30-40cm ale metr? W ameryce Falcon ma najdłuższego, 34 cm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 484 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Salowa jednak była chociaż zabawniejsza. Magda klika jak inba jest na piku, gino-klon sie pospieszyla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 4 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: szyblo skonczylas.... to dobrze, nie jestes taka kloda jak mówią.. Jaki drwal taka kłoda. Idz ciosac kołki na łbie Grażyny bo twoja siekiera tylko takie rzeczy umi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 484 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: W ameryce Falcon ma najdłuższego, 34 cm. zobacze .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 174 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: nie ma takich penoŵ, murzyny maja moze ze 30-40cm ale metr? Raz widziałem alimenciarza niski 1.60 albo .165 a miał po kolana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 95 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: zobacze .. Nie wierzysz mi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 484 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Nie wierzysz mi? nie myslalem ze to murzyn. zobacz Roberto Cabrera ma 48cm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 484 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, BabkaBożaBabet napisał: Jaki drwal taka kłoda. Idz ciosac kołki na łbie Grażyny bo twoja siekiera tylko takie rzeczy umi ide...bajo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach