Margherite 56 Napisano 36 minut temu Czy Wy też ciężko znosicie czas grudniowy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 56 Napisano 35 minut temu Zresztą faceci też mogą powiedzieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 56 Napisano 33 minuty temu Nie mam z tym problemu. Jedyne co, to aura pogodowa może mi przeszkadzać, nie cierpię, gdy jest wilgotno, błotniście… wolę sucho, lekki mróz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 4 Napisano 7 minut temu Już mi przeszło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 46 Napisano 3 minuty temu 32 minuty temu, Margherite napisał: Czy Wy też ciężko znosicie czas grudniowy? Pod jakim względem? Wpływu pogody na zdrowie, zalatania przedświątecznego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 376 Napisano 2 minuty temu 33 minuty temu, Margherite napisał: Czy Wy też ciężko znosicie czas grudniowy? W jakim sensie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1058 Napisano 1 minutę temu 29 minut temu, Margherite napisał: Zresztą faceci też mogą powiedzieć jak jest chociaż te parę godzin słonecznie i błękitne niebo to jest fajnie ale jak o 10 -11 muszę zapalać światło bo ciemno w domu to lipa ale to jeszcze ze dwa tygodnie trzeba się przemęczyć - potem święta, nowy rok i sześciu króli i będzie już widać, że dzień się wydłuża luty już zawsze jest wyraźnie jaśniejszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach