Onaaaa 1315 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, miszluft napisał: Jeżus to już regularna hejtera sie robi pod skrzydłami tej spjerdoliny z Jukonu. Z przyjemnością obserwuje jej rozwój. najpierw rzygala na widok pieprz, na zablokowanym sugeruje ze wysyłam nudesy sernikowi;) chyba sie załączyła zazdrość o nowa amebe gienie i próbuje sie wyrobić z pomoca w hejcie jukonczykowi a pijanica i jej szlam to wysoko postawiona poprzeczka:) poobserwujmy razem jak stacza sie nasz świątobliwy jeżyk Regularną hejterą to ty jesteś. Szkoda że tego nie widzisz. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 37 Napisano 2 godziny temu Biedna głupia baba. Dostała fejczury wielka pani grafik nawet nie umie tego sprawdzić i stacza sie pod wpływem tego prymitywa. Zalosny widok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 54 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, miszluft napisał: Jeżus to już regularna hejtera sie robi pod skrzydłami tej spjerdoliny z Jukonu. Z przyjemnością obserwuje jej rozwój. najpierw rzygala na widok pieprz, na zablokowanym sugeruje ze wysyłam nudesy sernikowi;) chyba sie załączyła zazdrość o nowa amebe gienie i próbuje sie wyrobić z pomoca w hejcie jukonczykowi a pijanica i jej szlam to wysoko postawiona poprzeczka:) poobserwujmy razem jak stacza sie nasz świątobliwy jeżyk Melodramat się to już robi w stylu mody na sukces .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1315 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Weź leki i spać tutko , bo tutaj kariery ci nie wróżę. Hehe Masakra no tragedia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 37 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Regularną hejterą to ty jesteś. Szkoda że tego nie widzisz. Widze ale widze tez ze sie staczasz:) biedaczko ten palant wysłał ci fejki a ty sie zachowujesz jak ...ka kadząc mu i włażąc w dupe. zalosne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 30 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, big buu napisał: Melodramat się to już robi w stylu mody na sukces .. Tutka wydaje się mieć mokro jak wyje o mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 20 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, big buu napisał: 2 dzieci i co chwilę inny bolec? Ja bym przemyślał... Masz szansę każdego weźmie byle mnie ominąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 37 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, big buu napisał: Melodramat się to już robi w stylu mody na sukces .. No neutralny świetny jeżyk ktorego atakujo zaczyna hejtowac niczym Świrmo, żenujący obrazek, a ty nie sadzisz? nie chodzi o to ze mi sie odwija, chodzi o to co klepie - powtarza po swirze. Plus jej regres ja nigdy nie uważałam ze ona jest jakaś super bo nikt kto przymyka oko na hejty swira nie jest super wiec ja akurat sie nie daje zwieść na pozę ułomnej. I wychodzi szydło z worka. no argumentacja ze biedny jeżyk nie zaczepiający staje sie powoli inwalida dla obrońców;) Edytowano 2 godziny temu przez miszluft Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 30 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, miszluft napisał: Widze ale widze tez ze sie staczasz:) biedaczko ten palant wysłał ci fejki a ty sie zachowujesz jak ...ka kadząc mu i włażąc w dupe. zalosne To ci nic nie da , bo Ona i ja wiemy jakim jesteś zyepem i tylko beka jest z ciebie jak przykra jesteś. Hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 20 Napisano 2 godziny temu Według mnie to nie było profesjonalne najpierw ziemię kup. Muszę mieć projekt jako inwestor znać wytyczne jaki to musi być kawałek bo som przepisy że nawet szopy na narzędzia nie można postawić przy płocie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 30 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, miszluft napisał: Biedna głupia baba. Dostała fejczury wielka pani grafik nawet nie umie tego sprawdzić i stacza sie pod wpływem tego prymitywa. Zalosny widok Ale ciebie nie powinno interesować jak ludzie się fotkami wymieniają , bo to jest prywata i nic ci do tego zyepie. Hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 96 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Opłaty zrobione tak napisał: Masz szansę każdego weźmie byle mnie ominąć Skąd wiedziałeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 37 Napisano 2 godziny temu Powiem tylko ze z boku wybitnie żenujący obrazek. Matka dziecka ma taki pęd maciczny ze udaje ze nie dostrzega ze ma do czynienia z kompletnym poyebem, bo wysłał jej jakies fejki. Teraz zaczyna jeszcze kwękać hejtami niczym on i ten ochlejus ginuś również tępo powtarzająca hejty. I sorry ale nie łykam pozy biednego miłego jeżyka bo przymykanie oczu na to co świr wypisuje świadczy o niej. Zreszta to jest jakaś mitomanka która w kolko kłamie i wypiera sie własnych slow wiec sie nie zesrajta z tym ‚nieszkodliwym Jeżykiem’. podzieliłam sie opinia dziękuje za uwagę już nie przeszkadzam państwu w słodkim pjerdoleniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 20 Napisano 2 godziny temu Plan zagospodarowania przestrzennego gminy czy miasta tesz może nie dopuścić do ekscetryka milionera jak se postanowiom tylko dachy czerwone ze spadkiem 45 stopni to taka ziemię do kosza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 30 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Masakra no tragedia. Uchlała się tutka znowu i co za żałosny widok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 20 Napisano 2 godziny temu Także według mnie po doświadczenia z urzędami najpierw trzeba mieć projekt później przy zakupie ziemi go pokazać jak nie ma mowy to ziemi nie kupować i tak w kolo macieju. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 30 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, miszluft napisał: Powiem tylko ze z boku wybitnie żenujący obrazek. Matka dziecka ma taki pęd maciczny ze udaje ze nie dostrzega ze ma do czynienia z kompletnym poyebem, bo wysłał jej jakies fejki. Teraz zaczyna jeszcze kwękać hejtami niczym on i ten ochlejus ginuś również tępo powtarzająca hejty. I sorry ale nie łykam pozy biednego miłego jeżyka bo przymykanie oczu na to co świr wypisuje świadczy o niej. Zreszta to jest jakaś mitomanka która w kolko kłamie i wypiera sie własnych slow wiec sie nie zesrajta z tym ‚nieszkodliwym Jeżykiem’. podzieliłam sie opinia dziękuje za uwagę już nie przeszkadzam państwu w słodkim pjerdoleniu Dzisiaj , jutro i pojutrze też wymienimy się fotkami , a ty masturbuj się publicznie i ogłaszaj że masz dystans z boku ...oxie. Hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darth Jar Jar 3 Napisano 2 godziny temu Porozmawiajmy o Jeżu 1. 𝓔𝓷𝓪𝓫𝓵𝓲𝓷𝓰 (𝓹𝓸 𝓹𝓸𝓵𝓼𝓴𝓾: 𝓾𝓶𝓸ż𝓵𝓲𝔀𝓲𝓪𝓷𝓲𝓮 / 𝔀𝓼𝓹𝓲𝓮𝓻𝓪𝓷𝓲𝓮 𝓹𝓻𝔃𝓮𝓶𝓸𝓬𝓸𝔀𝓮𝓰𝓸 𝔃𝓪𝓬𝓱𝓸𝔀𝓪𝓷𝓲𝓪) 2. „𝓟𝓪𝓼𝔂𝔀𝓷𝔂 𝔀𝓼𝓹ół𝓼𝓹𝓻𝓪𝔀𝓬𝓪” / „𝓟𝓪𝓼𝓼𝓲𝓿𝓮 𝓫𝔂𝓼𝓽𝓪𝓷𝓭𝓮𝓻” - 𝓸𝓼𝓸𝓫𝓪, 𝓴𝓽ó𝓻𝓪 𝔀𝓲𝓭𝔃𝓲 𝓹𝓻𝔃𝓮𝓶𝓸𝓬, 𝓪𝓵𝓮 𝓳𝓮𝓳 𝓷𝓲𝓮 𝔃𝓪𝓽𝓻𝔃𝔂𝓶𝓾𝓳𝓮 3. „𝓑𝔂𝓼𝓽𝓪𝓷𝓭𝓮𝓻 𝓮𝓯𝓯𝓮𝓬𝓽” – 𝓮𝓯𝓮𝓴𝓽 𝓸𝓫𝓸𝓳ę𝓽𝓷𝓮𝓰𝓸 ś𝔀𝓲𝓪𝓭𝓴𝓪 4. „𝓐𝓹𝓹𝓮𝓪𝓼𝓮𝓶𝓮𝓷𝓽 𝓫𝓮𝓱𝓪𝓿𝓲𝓸𝓻” (𝔃𝓪𝓬𝓱𝓸𝔀𝓪𝓷𝓲𝓮 𝓾𝓰ł𝓪𝓼𝓴𝓾𝓳ą𝓬𝓮) - 𝔃𝓪𝓬𝓱𝓸𝔀𝓪𝓷𝓲𝓮 𝓹𝓸𝓵𝓮𝓰𝓪𝓳ą𝓬𝓮 𝓷𝓪 𝓾𝓭𝓪𝔀𝓪𝓷𝓲𝓾 𝓶𝓲ł𝓮𝓳 𝓲 𝓾𝓵𝓮𝓰ł𝓮𝓳, ż𝓮𝓫𝔂 𝓷𝓲𝓮 𝔀𝓮𝓳ść 𝔀 𝓴𝓸𝓷𝓯𝓵𝓲𝓴𝓽 𝔃 𝓪𝓰𝓻𝓮𝓼𝓸𝓻𝓮𝓶. 5. „𝓖𝓪𝓼𝓵𝓲𝓰𝓱𝓽𝓲𝓷𝓰 𝓫𝔂 𝓹𝓻𝓸𝔁𝔂” (𝓻𝔃𝓪𝓭𝔃𝓲𝓮𝓳 𝓾ż𝔂𝔀𝓪𝓷𝓮, 𝓪𝓵𝓮 𝓲𝓼𝓽𝓷𝓲𝓮𝓳𝓮) - 𝓰𝓭𝔂 𝓴𝓽𝓸ś 𝓹𝓸ś𝓻𝓮𝓭𝓷𝓲𝓸 𝔀𝓼𝓹𝓲𝓮𝓻𝓪 𝓸𝓼𝓸𝓫ę 𝓼𝓽𝓸𝓼𝓾𝓳ą𝓬ą 𝓹𝓻𝔃𝓮𝓶𝓸𝓬. 𝓝𝓲𝓮 𝓶𝓾𝓼𝓲 𝓼𝓪𝓶 𝓶𝓪𝓷𝓲𝓹𝓾𝓵𝓸𝔀𝓪ć — 𝔀𝔂𝓼𝓽𝓪𝓻𝓬𝔃𝔂, ż𝓮 „𝓹𝓻𝔃𝔂𝓴𝓵𝓪𝓼𝓴𝓾𝓳𝓮” 𝓵𝓾𝓫 𝓲𝓰𝓷𝓸𝓻𝓾𝓳𝓮 𝓴𝓻𝔃𝔂𝔀𝓭𝔃𝓮𝓷𝓲𝓮 𝓲𝓷𝓷𝔂𝓬𝓱. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 20 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, CVVELUCH napisał: U mnie truł i stary i stara, masakra totalna jakaś... Miałem podobnie jak ten gość: Mnie matka tesz wykanczala już dwa lata się zbieram to było ciężkie pół życia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 37 Napisano 2 godziny temu Jedyna opcja i mam nadzieje ze to ten case która uchroni mnie przed striggerowaniem kompletnej głupoty tej laski to scenariusz ze ktos w końcu podjął sie projektu zeby wyjasnic w końcu swira. Ale zadanie ciężkie bo paranoik boi sie diod w tv wiec watpie w powodzenie tego projektu ale szanuje w innym razie nie wierze po prostu w taki poziom tępoty. jeslis projektem mrugnij 2 x i zycze powodzenia bo idzie dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1315 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, miszluft napisał: Biedna głupia baba. Dostała fejczury wielka pani grafik nawet nie umie tego sprawdzić i stacza sie pod wpływem tego prymitywa. Zalosny widok O i kolejny hejt. Kobieto wyluzuj naprawdę bo caly czas hejtujesz a jak ci się coś napiszę raz nie po twojej myśli to aż się gotujesz w środku. Innym możesz pisać i obrażać a ciebie nie wolno? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darth Jar Jar 3 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, miszluft napisał: Powiem tylko ze z boku wybitnie żenujący obrazek. Matka dziecka ma taki pęd maciczny ze udaje ze nie dostrzega ze ma do czynienia z kompletnym poyebem, bo wysłał jej jakies fejki. Teraz zaczyna jeszcze kwękać hejtami niczym on i ten ochlejus ginuś również tępo powtarzająca hejty. I sorry ale nie łykam pozy biednego miłego jeżyka bo przymykanie oczu na to co świr wypisuje świadczy o niej. Zreszta to jest jakaś mitomanka która w kolko kłamie i wypiera sie własnych slow wiec sie nie zesrajta z tym ‚nieszkodliwym Jeżykiem’. podzieliłam sie opinia dziękuje za uwagę już nie przeszkadzam państwu w słodkim pjerdoleniu masz wyżej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 37 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, darth Jar Jar napisał: Porozmawiajmy o Jeżu 1. 𝓔𝓷𝓪𝓫𝓵𝓲𝓷𝓰 (𝓹𝓸 𝓹𝓸𝓵𝓼𝓴𝓾: 𝓾𝓶𝓸ż𝓵𝓲𝔀𝓲𝓪𝓷𝓲𝓮 / 𝔀𝓼𝓹𝓲𝓮𝓻𝓪𝓷𝓲𝓮 𝓹𝓻𝔃𝓮𝓶𝓸𝓬𝓸𝔀𝓮𝓰𝓸 𝔃𝓪𝓬𝓱𝓸𝔀𝓪𝓷𝓲𝓪) 2. „𝓟𝓪𝓼𝔂𝔀𝓷𝔂 𝔀𝓼𝓹ół𝓼𝓹𝓻𝓪𝔀𝓬𝓪” / „𝓟𝓪𝓼𝓼𝓲𝓿𝓮 𝓫𝔂𝓼𝓽𝓪𝓷𝓭𝓮𝓻” - 𝓸𝓼𝓸𝓫𝓪, 𝓴𝓽ó𝓻𝓪 𝔀𝓲𝓭𝔃𝓲 𝓹𝓻𝔃𝓮𝓶𝓸𝓬, 𝓪𝓵𝓮 𝓳𝓮𝓳 𝓷𝓲𝓮 𝔃𝓪𝓽𝓻𝔃𝔂𝓶𝓾𝓳𝓮 3. „𝓑𝔂𝓼𝓽𝓪𝓷𝓭𝓮𝓻 𝓮𝓯𝓯𝓮𝓬𝓽” – 𝓮𝓯𝓮𝓴𝓽 𝓸𝓫𝓸𝓳ę𝓽𝓷𝓮𝓰𝓸 ś𝔀𝓲𝓪𝓭𝓴𝓪 4. „𝓐𝓹𝓹𝓮𝓪𝓼𝓮𝓶𝓮𝓷𝓽 𝓫𝓮𝓱𝓪𝓿𝓲𝓸𝓻” (𝔃𝓪𝓬𝓱𝓸𝔀𝓪𝓷𝓲𝓮 𝓾𝓰ł𝓪𝓼𝓴𝓾𝓳ą𝓬𝓮) - 𝔃𝓪𝓬𝓱𝓸𝔀𝓪𝓷𝓲𝓮 𝓹𝓸𝓵𝓮𝓰𝓪𝓳ą𝓬𝓮 𝓷𝓪 𝓾𝓭𝓪𝔀𝓪𝓷𝓲𝓾 𝓶𝓲ł𝓮𝓳 𝓲 𝓾𝓵𝓮𝓰ł𝓮𝓳, ż𝓮𝓫𝔂 𝓷𝓲𝓮 𝔀𝓮𝓳ść 𝔀 𝓴𝓸𝓷𝓯𝓵𝓲𝓴𝓽 𝔃 𝓪𝓰𝓻𝓮𝓼𝓸𝓻𝓮𝓶. 5. „𝓖𝓪𝓼𝓵𝓲𝓰𝓱𝓽𝓲𝓷𝓰 𝓫𝔂 𝓹𝓻𝓸𝔁𝔂” (𝓻𝔃𝓪𝓭𝔃𝓲𝓮𝓳 𝓾ż𝔂𝔀𝓪𝓷𝓮, 𝓪𝓵𝓮 𝓲𝓼𝓽𝓷𝓲𝓮𝓳𝓮) - 𝓰𝓭𝔂 𝓴𝓽𝓸ś 𝓹𝓸ś𝓻𝓮𝓭𝓷𝓲𝓸 𝔀𝓼𝓹𝓲𝓮𝓻𝓪 𝓸𝓼𝓸𝓫ę 𝓼𝓽𝓸𝓼𝓾𝓳ą𝓬ą 𝓹𝓻𝔃𝓮𝓶𝓸𝓬. 𝓝𝓲𝓮 𝓶𝓾𝓼𝓲 𝓼𝓪𝓶 𝓶𝓪𝓷𝓲𝓹𝓾𝓵𝓸𝔀𝓪ć — 𝔀𝔂𝓼𝓽𝓪𝓻𝓬𝔃𝔂, ż𝓮 „𝓹𝓻𝔃𝔂𝓴𝓵𝓪𝓼𝓴𝓾𝓳𝓮” 𝓵𝓾𝓫 𝓲𝓰𝓷𝓸𝓻𝓾𝓳𝓮 𝓴𝓻𝔃𝔂𝔀𝓭𝔃𝓮𝓷𝓲𝓮 𝓲𝓷𝓷𝔂𝓬𝓱. No czyli więcej terminów niz pick me girl można przypisać tej personie. Interesujace Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CVVELUCH 1 Napisano 2 godziny temu Miałem podobnie jak ten gość: 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 20 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Еlciаа napisał: Skąd wiedziałeś? Takie jaja ciebie ominom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darth Jar Jar 3 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, miszluft napisał: No czyli więcej terminów niz pick me girl można przypisać tej personie. Interesujace tak mi się zdawało że to wyparcie ma jakąś nazwę ale że aż tyle sam w szoku jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 54 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, miszluft napisał: No neutralny świetny jeżyk ktorego atakujo zaczyna hejtowac niczym Świrmo, żenujący obrazek, a ty nie sadzisz? nie chodzi o to ze mi sie odwija, chodzi o to co klepie - powtarza po swirze. Plus jej regres ja nigdy nie uważałam ze ona jest jakaś super bo nikt kto przymyka oko na hejty swira nie jest super wiec ja akurat sie nie daje zwieść na pozę ułomnej. I wychodzi szydło z worka. no argumentacja ze biedny jeżyk nie zaczepiający staje sie powoli inwalida dla obrońców;) Nie chcę być sędzia w tej sprawie. Każdy ma swoją rację. Też nie chce nikogo usprawiedliwiac. Lecz jesteś nieco zbyt podniecona tym wszystkim, Beatko, nie sądzisz? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1315 Napisano 2 godziny temu Zawsze kupuje się ziemię najpierw tylko wiadomo musi to być działka budowlana odpowiedniej wielkości i sprawdzić media. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darth Jar Jar 3 Napisano 2 godziny temu Podoba mi się pasywny współsprawca i gaslighter by proxy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 37 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Onaaaa napisał: O i kolejny hejt. Kobieto wyluzuj naprawdę bo caly czas hejtujesz a jak ci się coś napiszę raz nie po twojej myśli to aż się gotujesz w środku. Innym możesz pisać i obrażać a ciebie nie wolno? Możesz mnie obrazac jak najbardziej tylko odnoś sie do moich slow czy czynów a nie powtarzaj jak tępota hejtow w rodzaju ze wysyłam komuś nudesy. Masz na to jakeis dowody? prosze wyjasniaj mnie nigdy ci tego nie zabraniałam ale do tej pory stosowałaś taktykę ze mnie nie czytasz. Wiecznie nierozumiejąca / nieobecna / akurat czegos nie przeczytała/ nie było jej. Wysrywow Krzysia tez nigdy nie widzi. zatem zapraszam do dyskusji i konfrontacji tego co pisze może trening zwojów mózgowych ci sie lekki przyda. ale jak masz powtarzać hejty i kłamstwa po świrze to szczerze mówiąc możesz wypjerdalac, mnie jakos nie urzekasz jako taki ślodki jezyk pomocnik hejtera który rzekomo nie ogarnia. Wiem ze ogarniasz i wiem ze wiesz z kim masz do czynienia. i staczasz sie. Twoje zachowanie to wstyd dla kobiety i matki. Tyle ci mam do powiedzenia. Edytowano 2 godziny temu przez miszluft Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach