miszluft 44 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, BabkaBożaBabet napisał: Polecała mi kordle obcionzeniowo z dzieci e nie chce takiej kołdry ale obciążeniowa bym spróbowała ponoc to fajne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 44 Napisano 1 godzinę temu Może kołdra z warchlaków od razu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 1 godzinę temu No pewnie że tak babka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 44 Napisano 1 godzinę temu W sumie knury działają podobnie jak ta kołdra i jest to fajne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, miszluft napisał: e nie chce takiej kołdry ale obciążeniowa bym spróbowała ponoc to fajne Pewnie kupie w końcu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 1 godzinę temu No dlatego ci mówię że się cieszą jak to nachlane ryje w spelunie walacej szczochami wymieszanymi z odorem piwska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 44 Napisano 1 godzinę temu Dobra wiecze komnatę i udaje sie na spoczynek trzymajcie sie dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 1 godzinę temu I petami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 1 godzinę temu Ja mam 3 śpiwory ale na zimę kołdrę kupię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 1 godzinę temu Papa dobranoc xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 1 godzinę temu Nigdy nie spałam w spiworze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 1 godzinę temu Chciałabym spać w śpiworze na zwloki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 1 godzinę temu Ja akurat lubię zimne temperatury, a jak mieszkałem z rodzina, to były kłótnie i wydzieranie ryja, że ja okno otwieram jak oni grzeją kaloryfery xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 1 godzinę temu Pamiętam pierwsza noc tu, spałem jeszcze bez namiotu na glebie i robale po mnie łaziły xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 1 godzinę temu To byłem na skraju załamania psychicznego, ale oddycham tym świeżym powietrzem i mmm i tak ale tu świeżo i dlatego tu jestem xD W domu tak nie ma xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 1 godzinę temu Fresz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 1 godzinę temu Jutro ma padać deszcz podobno masakra,a a ja muszę iść na pływalnię prysznic wziąć i głowę umyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 1 godzinę temu No przez to świeże powietrze chyba się nie załamałem że jestem bezdomny Spałem do 12 na trawie xD Nad ranem było trochę zimno A dzisiaj pełnia księżyca i gwiazdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 1 godzinę temu Oblesne te baseny jak każdy bezdomny przychodzi myć dupe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 1 godzinę temu No obleśne ale ja się myje zanim wejde do basenu tak samo po każdym wyjściu z sauny jak jestem czerwony na ryju XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 1 godzinę temu I pelno nagich stop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 1 godzinę temu Ale w męskiej szatni prysznice sa spoko W damskiej nawet suszarki z lustrami i fotelami są Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 1 godzinę temu Ja w laczkach chodzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 1 godzinę temu Wyebalam się na basenie slisko odbyt i w ogole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 1 godzinę temu Nie będę ryzykować utraty zębów bo mnie nie stać na armaturę nowa a mam tendencje do upadków na twarz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 1 godzinę temu Haha A ja idę do zobaczyć jak tam pełnia i gwiazdy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 1 godzinę temu Jak Jezus na drodze krzyzowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 1 godzinę temu Ja mam klapki gumowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 1 godzinę temu Ja też miałam klapki i co i guwno w zoo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 1 godzinę temu Ja raz się najeebany wyjeebalem na mordę a potem rechotalem sam z siebie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach