miszluft 44 Napisano 43 minuty temu 5 minut temu, BabkaBożaBabet napisał: Polecała mi kordle obcionzeniowo z dzieci e nie chce takiej kołdry ale obciążeniowa bym spróbowała ponoc to fajne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 44 Napisano 43 minuty temu Może kołdra z warchlaków od razu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 43 minuty temu No pewnie że tak babka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 44 Napisano 43 minuty temu W sumie knury działają podobnie jak ta kołdra i jest to fajne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 42 minuty temu Przed chwilą, miszluft napisał: e nie chce takiej kołdry ale obciążeniowa bym spróbowała ponoc to fajne Pewnie kupie w końcu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 42 minuty temu No dlatego ci mówię że się cieszą jak to nachlane ryje w spelunie walacej szczochami wymieszanymi z odorem piwska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 44 Napisano 41 minut temu Dobra wiecze komnatę i udaje sie na spoczynek trzymajcie sie dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 41 minut temu I petami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 40 minut temu Ja mam 3 śpiwory ale na zimę kołdrę kupię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 40 minut temu Papa dobranoc xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 40 minut temu Nigdy nie spałam w spiworze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 39 minut temu Chciałabym spać w śpiworze na zwloki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 39 minut temu Ja akurat lubię zimne temperatury, a jak mieszkałem z rodzina, to były kłótnie i wydzieranie ryja, że ja okno otwieram jak oni grzeją kaloryfery xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 38 minut temu Pamiętam pierwsza noc tu, spałem jeszcze bez namiotu na glebie i robale po mnie łaziły xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 37 minut temu To byłem na skraju załamania psychicznego, ale oddycham tym świeżym powietrzem i mmm i tak ale tu świeżo i dlatego tu jestem xD W domu tak nie ma xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 37 minut temu Fresz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 36 minut temu Jutro ma padać deszcz podobno masakra,a a ja muszę iść na pływalnię prysznic wziąć i głowę umyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 35 minut temu No przez to świeże powietrze chyba się nie załamałem że jestem bezdomny Spałem do 12 na trawie xD Nad ranem było trochę zimno A dzisiaj pełnia księżyca i gwiazdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 35 minut temu Oblesne te baseny jak każdy bezdomny przychodzi myć dupe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 34 minuty temu No obleśne ale ja się myje zanim wejde do basenu tak samo po każdym wyjściu z sauny jak jestem czerwony na ryju XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 34 minuty temu I pelno nagich stop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 34 minuty temu Ale w męskiej szatni prysznice sa spoko W damskiej nawet suszarki z lustrami i fotelami są Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 33 minuty temu Ja w laczkach chodzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 33 minuty temu Wyebalam się na basenie slisko odbyt i w ogole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 32 minuty temu Nie będę ryzykować utraty zębów bo mnie nie stać na armaturę nowa a mam tendencje do upadków na twarz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 32 minuty temu Haha A ja idę do zobaczyć jak tam pełnia i gwiazdy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 32 minuty temu Jak Jezus na drodze krzyzowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 32 minuty temu Ja mam klapki gumowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 32 minuty temu Ja też miałam klapki i co i guwno w zoo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 31 minut temu Ja raz się najeebany wyjeebalem na mordę a potem rechotalem sam z siebie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach