Sernike 11 Napisano 2 godziny temu Wdeplas w goowno? Mnie się zdarzyło Chodzę po lesie w klapkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 2 godziny temu Ja raz się najeebany wyjeebalem na mordę a potem rechotalem sam z siebie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 2 godziny temu Ja miałam szyta morde i mam traumę tylko leżenie w barłogu jest bezpieczne dla mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 2 godziny temu Hahahaha Jak to szyta mordę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 2 godziny temu Ja w zeszłym roku sobie nadgarstek złamałem i też miałem szyta łapę bo mi śruby w kosci wstawili xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 2 godziny temu Normalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 2 godziny temu I masz blizne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 2 godziny temu Nawet 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 2 godziny temu Spoko Ja mam dwie na lapie Cud że mogę na perkusji grać albo pisać na klawiaturze kompa Lekarze mi nieźle naprawili rękę. Uśpili mnie jak psa, dwie młode pielęgniarki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 2 godziny temu Nic nie pamiętam o tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 2 godziny temu Ja pamiętam jak się wyjeebalem i chooy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 2 godziny temu Fajnie w szpitalu było bo pielęgniarki się mną opiekowały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 2 godziny temu Nie pisałaś o tym rok temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 2 godziny temu No może nie pamiętam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 2 godziny temu Nie było mnie tu, bo na swoim srorum byłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 2 godziny temu Byłeś zreszto chùi z tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 2 godziny temu No właśnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 1 godzinę temu Pizzę bym sobie opieerdolil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 1 godzinę temu Nie ma i nie bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aktoidi_ot_psaw 25 Napisano 1 godzinę temu 3 godziny temu, yeya napisał: Zostałam zbanowana na drugim telefonie... : ) ale na tym mogę normalnie przeglądać stronę. jak masz wlaczone wifi to nie ban na ip bo nie dzialalo by na zadnym wiec wylacz transfer dancyh i wlacz ip i sprawdz. jak bedzie ban na jednym to nie umiesz wyczyscic ciastek jak bedzie ban na ip to po wylaczeniu i wlaczeniu danych uzyskasz nowe ip i ban zniknie, wszystkie sieci komorkowe maja dynamiczne ip jak masz ban na ip domowe to wylacz i wlacz router/modem raczej nie masz stalego ip na 90% zle wyczyscilas ciasteczka ew to nie twoj ban tylko ci zbanowane ip wylosowalo. masz nick od 11 listopada to jak chcesz miec bana na ip, zwykle jak go banuja to od razu z nickiem a nie bez. cos namieszalas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach