Caryca w garsonce 56 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBabet napisał: Mowilam że to jakiś przebieraniec Nie, to taki stary wyjadacz wszelakich for internetowych. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 49 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Caryca w garsonce napisał: Niedawno czyjś awatar mi się z tobą kojarzył i proszę, jesteś. To przez te reklamy o emeryturach Rzadko bywam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 32 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Lady Rowlands napisał: Muszę wstać jutro przed 6, bo czeka mnie długa podróż autem. Szerokości , bo dużo dekli jeździ nie znających przepisów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 2 godziny temu Możecie wszyscy zdychać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 107 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBabet napisał: Ja już swoje zrobiłam przez te lata wszystkie i oczekuje ze teraz się mnom ktoś zajmie jak babuniom ale nie nie mogę mieć emerytury i kochających wnuków tylko jeszcze mnie chùj wyzywa lysy No ja nie mogę być twoją wnuczką bo jestem matką twojego wnuka wiec to trochę koliduje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: No ja nie mogę być twoją wnuczką bo jestem matką twojego wnuka wiec to trochę koliduje. Tu wszystko moze byc jakie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 2 godziny temu Zdychaj peedale Rób loda nemesiowi smieciu 19 minut temu, Get Out napisał: Szerokości , bo dużo dekli jeździ nie znających przepisów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 49 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBożaBabet napisał: Mowilam że to jakiś przebieraniec Haha.. tak to jeszcze mnie nie nazywano Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 56 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, mk777 napisał: To przez te reklamy o emeryturach Rzadko bywam Tiaaa, te reklamy to do mnie są kierowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 2 godziny temu (edytowany) SWIRMOK TY JEEBANA KÜRWOO WYPIEERDALAJ Edytowano 2 godziny temu przez Sernike Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 2 godziny temu 21 minut temu, Get Out napisał: Szerokości , bo dużo dekli jeździ nie znających przepisów. Jednym z tych deklow jesteś ty. Hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 107 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBabet napisał: Tu wszystko moze byc jakie chce No może. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 2 godziny temu Frajer z czarnym kotem w avatarze, UMYJ się śmierdzielu jeebany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 2 godziny temu Gienia wypad czyścić gablotę w jubilerskim, haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 49 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Caryca w garsonce napisał: Nie, to taki stary wyjadacz wszelakich for internetowych. Wszelakich to nie Dość rzadko sobie tu zaglądam, a jeszcze rzadziej się odzywam. Kiedyś na dwóch, może trzech się pojawiałem.. ale to w czasach kiedy ludzie rozmawiali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 65 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Get Out napisał: Szerokości , bo dużo dekli jeździ nie znających przepisów. Takie trasy lubię, posłucham ulubionej muzyki… a Ty zdaj mi relację odcinka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 56 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, mk777 napisał: Wszelakich to nie Dość rzadko sobie tu zaglądam, a jeszcze rzadziej się odzywam. Kiedyś na dwóch, może trzech się pojawiałem.. ale to w czasach kiedy ludzie rozmawiali To możesz już wygłaszać pogadanki historyczne. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 49 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Caryca w garsonce napisał: To możesz już wygłaszać pogadanki historyczne. Przerywane wtrętami nie na temat kto jest kim, z kim mieszka.. i jakie ma cyce albo jaja Wykłady powinny zakładać, że jest jakiś odbiorca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 2 godziny temu 21 minut temu, Lady Rowlands napisał: Takie trasy lubię, posłucham ulubionej muzyki… a Ty zdaj mi relację odcinka. Możesz już jechać tym autem i jeebnac w drzewo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 2 godziny temu Kiedyś to i mje się chciało mądrze pisać ze starymi dziadami zwłaszcza bo oni mieli inny styl i rozum w przeciwieństwie do młodych zboczencow ale dziś już mam wyebane w elokwencję i wole odbytowac od czapy bo i na choi udawac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1316 Napisano 2 godziny temu Pisz większe litery bo nie widać co piszesz. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 2 godziny temu 19 minut temu, Onaaaa napisał: Pisz większe litery bo nie widać co piszesz. Spieerdalaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 2 godziny temu A ja mam wyjeebane na ludzi w internecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 2 godziny temu Zawsze te dziady myślały że jestem stara baba xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1316 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Sernike napisał: Spieerdalaj Za małe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 56 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, mk777 napisał: Przerywane wtrętami nie na temat kto jest kim, z kim mieszka.. i jakie ma cyce albo jaja Wykłady powinny zakładać, że jest jakiś odbiorca Widzę znawcę, nawet trafił w temat, który mnie tu dotyczy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Sernike napisał: A ja mam wyjeebane na ludzi w internecie No widać po emocjonalnych wysrywach większych niż twój łysy łeb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 56 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBabet napisał: Zawsze te dziady myślały że jestem stara baba xD Bo masz mental babki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 2 godziny temu Stara baba po 50 tak jak Gienia xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 49 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBabet napisał: Kiedyś to i mje się chciało mądrze pisać ze starymi dziadami zwłaszcza bo oni mieli inny styl i rozum w przeciwieństwie do młodych zboczencow ale dziś już mam wyebane w elokwencję i wole odbytowac od czapy bo i na choi udawac Starzy zboczeńcy muszą umieć w elokwencję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach