Sernike 11 Napisano 2 godziny temu 19 minut temu, BabkaBożaBabet napisał: No widać po emocjonalnych wysrywach większych niż twój łysy łeb Po prostu znudziło mi się już bycie milym, a i tak wszyscy na mnie szczaja i obrazaja To teraz ja będę wszystkich obrazal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Caryca w garsonce napisał: Bo masz mental babki. Piszę o latach wtecz minimum kilkanaście. Wtedy już myśleli że mam 50 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 2 godziny temu I w doopie mam że nie wszyscy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 56 Napisano 2 godziny temu Do kiedy ten Kubuś ma opłaconą reklamę? Jak mnie ona wkutwia, bo nie można strony na niej przewijać. A uj wam w dochody, teraz tym bardziej tego badziewia nie kupię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Sernike napisał: Po prostu znudziło mi się już bycie milym, a i tak wszyscy na mnie szczaja i obrazaja To teraz ja będę wszystkich obrazal Ja cie nie szczalam więc nie kłam ty gadzie a i tak mnie kopiesz po głowie zbukowino ale dosyć tego nie ma miłosierdzia już ode mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 2 godziny temu Ja mam wyłączone reklamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 56 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, mk777 napisał: Starzy zboczeńcy muszą umieć w elokwencję Przez elokwencję do ejakulacji... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Caryca w garsonce napisał: Do kiedy ten Kubuś ma opłaconą reklamę? Jak mnie ona wkutwia, bo nie można strony na niej przewijać. A uj wam w dochody, teraz tym bardziej tego badziewia nie kupię Odpisal mi poczta Kubuś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 2 godziny temu 19 minut temu, BabkaBożaBabet napisał: Ja cie nie szczalam więc nie kłam ty gadzie a i tak mnie kopiesz po głowie zbukowino ale dosyć tego nie ma miłosierdzia już ode mnie W chooyu to mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 56 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBabet napisał: Piszę o latach wtecz minimum kilkanaście. Wtedy już myśleli że mam 50 I co z tego, ty już się babką urodziłaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, mk777 napisał: Starzy zboczeńcy muszą umieć w elokwencję Co to wgl za zwrot umieć w? Dziady tak by nigdy nie napisały prehistoryczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 2 godziny temu XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 107 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Caryca w garsonce napisał: Przez elokwencję do ejakulacji... No wiesz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Sernike napisał: W chooyu to mam Przed chwilą, Caryca w garsonce napisał: I co z tego, ty już się babką urodziłaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 2 godziny temu Załóż zbroję anty pociski i bierz to na klatę xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 56 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: No wiesz... Podobno wiem, ale to tylko złośliwe pomówienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 2 godziny temu Litości dla biednej babki xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 2 godziny temu A se sråj łysy mam klatę ze stali a Twoje klocki to jest pikuś dla ubogich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 2 godziny temu Nie chcę mi się Srac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 56 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBabet napisał: No i co się smucisz, świat bez babek byłby uboższy. Mogem być twoją wnuczką przerośniętą. Jestem wystarczająco opóźniona w rozwoju. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Nic nie jadłem dzisiaj poza paroma chrupkami Edytowano 2 godziny temu przez Sernike Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Caryca w garsonce napisał: No i co się smucisz, świat bez babek byłby uboższy. Mogem być twoją wnuczką przerośniętą. Jestem wystarczająco opóźniona w rozwoju. Jestem bendzamin babka i odwrotnie życie mi się toczy tera zas mam lat 12 i elzbieta mi kupuje poduszkę z brzuszkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 2 godziny temu I spieszcie się bo niedługo będę miała 2 lata i nie pogadamy tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 2 godziny temu Chciałbym mieć 12 lat znowu, chociaż cieszy mnie to, że jak byłem dzieckiem to nie było smartfonów i internetow. Kiedyś znowu sobie przerwę zrobię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Sernike napisał: Nic nie jadłem dzisiaj poza paroma cebulkami Smierdziel cebulak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 2 godziny temu 5 tygodni nie miałem neta w namiocie, trochę mi brakowało neta, ale w końcu przyjdzie ten moment że znowu sobie detoks zrobie Ale bardzo samotnie się czułem bez telefonu i internetu. Dziwny okres. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 56 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBabet napisał: Jestem bendzamin babka i odwrotnie życie mi się toczy tera zas mam lat 12 i elzbieta mi kupuje poduszkę z brzuszkiem Co to jest poduszka z brzuszkiem? Ja chcę taką z dziurą na środku i rogami do rąk. To dla kalek kręgosłupowych. Widziałaś tako? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 2 godziny temu 20 minut temu, BabkaBożaBabet napisał: Smierdziel cebulak Chrupkami, słownik mi napisał cebulkami, ale lubię cebulę Niedługo sobie kupię kilka i wpieerdole jak jablka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 56 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBabet napisał: I spieszcie się bo niedługo będę miała 2 lata i nie pogadamy tak 2 lata to jeszcze karmić piersią można. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 49 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, BabkaBożaBabet napisał: Co to wgl za zwrot umieć w? Dziady tak by nigdy nie napisały prehistoryczne O, to może jeszcze nie jestem taki stary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach