paprykarz szczecinski 46 Napisano 20 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, choroszczy jukon welcome napisał: Jeżozwierz i ten cep w turbanie mają taką samą wiedzę o świecie jak jukoński hunter grizzlych wiec to daremne, bo oni serio nie czają co jest nie tak Ja p… ja nie mam siły jeszcze ta jezowa z tymi wstawkami od czapy ‚ser biały to twaróg’ bez żadnego związku z clou tematu śmiejąca sie jak głupi do sera i nie kumająca totalnie co sie dzieje wokol niej. Ona musi mieć jakies uposledzenie w stopniu lekkim ale niby ma iq 170 Edytowano 20 godzin temu przez paprykarz szczecinski 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 15 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Wiem z kim pisałem i o kim. Wiem, jaki wydźwięk miała ta rozmowa, więc o huy ci chodzi? Czy to po prostu takie tępe stawanie za kims, bo po twojej stronie? nie raz juz tak robiles ze mieszales elke w swoje jakies rozgrywki. troche nie bardzo taka akcja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 57 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, Ali Baba napisał: wyjasnij nam to, mysle ze nie tylko ja chcialbym wiedziec skąd elka w tym rownaniu sie znalazla.. Pytałem go, czy nie pamięta do kogo podbijal na priv? Bardziej ci to wytłumaczyć? Może tak będzie prościej, a później ty koledze. Może wtedy tez załapie. Jprdl jakie ambey. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1073 Napisano 20 godzin temu 16 minut temu, Onaaaa napisał: Masz grata pan Złomnik? Zawsze Gratem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1327 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, paprykarz szczecinski napisał: Ja p… ja nie mam siły jeszcze ta jezowa z tymi wstawkami od czapy ‚ser biały to twaróg’ bez żadnego związku z clou tematu śmiejąca sie jak głupi do sera i nie kumająca totalnie co sie dzieje wokol niej. Ona musi mieć jakies uposledzenie w stopniu lekkim ale niby ma iq 170 Lezak ma 170 i to jest mistrz bo nikt z was tyle nie ma nawet jak się połączycie w kilka osób ja nam mniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paprykarz szczecinski 46 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Lezak ma 170 i to jest mistrz bo nikt z was tyle nie ma nawet jak się połączycie w kilka osób ja nam mniej. Wierze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 76 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Pytałem go, czy nie pamięta do kogo podbijal na priv? Bardziej ci to wytłumaczyć? Może tak będzie prościej, a później ty koledze. Może wtedy tez załapie. Jprdl jakie ambey. Daj w końcu jakieś konkrety , bo się tylko ośmieszasz i nikt tu nie będzie się domyślał co ty masz na myśli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 57 Napisano 20 godzin temu Może zaraz elka zadam ci konkretne pytanie i wtedy tych dwóch dozna jakiegoś olsnienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 15 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Pytałem go, czy nie pamięta do kogo podbijal na priv? Bardziej ci to wytłumaczyć? Może tak będzie prościej, a później ty koledze. Może wtedy tez załapie. Jprdl jakie ambey. i co elka ci to relacjonowala i sie nabijaliscie? to chcesz nam powiedziec? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 270 Napisano 20 godzin temu Sory że się wtrącę ale nie mogę spać bo łeb mnie pizzz. Tu chyba chodzi o to że Ela na priv z Malowany obgadywała Widmo, krytykowała, a teraz stanęła po jego stronie w jakiejś sytuacji 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paprykarz szczecinski 46 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Pytałem go, czy nie pamięta do kogo podbijal na priv? Bardziej ci to wytłumaczyć? Może tak będzie prościej, a później ty koledze. Może wtedy tez załapie. Jprdl jakie ambey. No akurat próbujesz rozmawiać z nienajostrzejszymi kredkami w piórniku my tak mamy codziennie 🥹 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 57 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Daj w końcu jakieś konkrety , bo się tylko ośmieszasz i nikt tu nie będzie się domyślał co ty masz na myśli. To akurat jest proste, jak 2+2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1327 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: pan Złomnik? Zawsze Gratem Ty też masz złom albo grata i nie mów ze oddałeś na złom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paprykarz szczecinski 46 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Ali Baba napisał: i co elka ci to relacjonowala i sie nabijaliscie? to chcesz nam powiedziec? Ale masz zapłon ja zczailam po 1 poście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 57 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Mgła napisał: Sory że się wtrącę ale nie mogę spać bo łeb mnie pizzz. Tu chyba chodzi o to że Ela na priv z Malowany obgadywała Widmo, krytykowała, a teraz stanęła po jego stronie w jakiejś sytuacji Może teraz tępy widmo i jego kolega zrozumie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 15 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: To akurat jest proste, jak 2+2 na razie to smierdzi bos puscil bąka. daj te konkrety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 15 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, paprykarz szczecinski napisał: Ale masz zapłon ja zczailam po 1 poście dobrze wiem co on kombinuje ale czekam az powie konkrety co i jak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 76 Napisano 20 godzin temu 5 minut temu, paprykarz szczecinski napisał: Ja p… ja nie mam siły jeszcze ta jezowa z tymi wstawkami od czapy ‚ser biały to twaróg’ bez żadnego związku z clou tematu śmiejąca sie jak głupi do sera i nie kumająca totalnie co sie dzieje wokol niej. Ona musi mieć jakies uposledzenie w stopniu lekkim ale niby ma iq 170 A nie możesz po prostu wrzucić tych skrinów podobno kompromitujących mnie , bo napisałem gdzieś kiedyś "twaróg" zamiast "ser biały " a ja wtedy będę musiał opuścić forum po takiej kompromie. Nie czujesz żenady i szydery z ciebie naprawdę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paprykarz szczecinski 46 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Ali Baba napisał: na razie to smierdzi bos puscil bąka. daj te konkrety Ja p… tobie trzeba wszystko drukowanymi rozpisywać i jeszcze zajecia wyrównawcze robić? mieli bekę z mitomanii widmoka min z tekstu ze przeprasza za jego polski ale mieszka za granica (co w kontekscie tego jak już teraz wiemy ze żadnego Jukonu nie było jest bekowe). kumasz już gapciu? niedziwne ze wspierasz swirmoka jak ty nic nie czaisz co sie dzieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 57 Napisano 20 godzin temu 3 minuty temu, paprykarz szczecinski napisał: No akurat próbujesz rozmawiać z nienajostrzejszymi kredkami w piórniku my tak mamy codziennie 🥹 Po co ja tutaj wchodziłem teraz glowa mnie boli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 138 Napisano 20 godzin temu 3 minuty temu, Mgła napisał: Sory że się wtrącę ale nie mogę spać bo łeb mnie pizzz. Tu chyba chodzi o to że Ela na priv z Malowany obgadywała Widmo, krytykowała, a teraz stanęła po jego stronie w jakiejś sytuacji Nie krytykowałam, akurat krytykować to on go krytykował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 76 Napisano 20 godzin temu 3 minuty temu, Zero cukru napisał: To akurat jest proste, jak 2+2 Ale co jest i napisz w końcu pełnym zdaniem o co chodzi , bo nikt tu nie jest jasnowidzem i nie siedzi w twojej głowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paprykarz szczecinski 46 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: A nie możesz po prostu wrzucić tych skrinów podobno kompromitujących mnie , bo napisałem gdzieś kiedyś "twaróg" zamiast "ser biały " a ja wtedy będę musiał opuścić forum po takiej kompromie. Nie czujesz żenady i szydery z ciebie naprawdę Gdzie ja napisałam ze to o to chodzi przygłupie? piszesz szósty raz to samo od czapy nie będę kolejny raz tłumaczyć ocb. Albo jesteś kompletnym idjota albo udajesz bo znowu jest beka z twojej mitomanii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 57 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Nie krytykowałam, akurat krytykować to on go krytykował. Nie wysyłałaś mi screenów na widmo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 15 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, paprykarz szczecinski napisał: Ja p… tobie trzeba wszystko drukowanymi rozpisywać i jeszcze zajecia wyrównawcze robić? mieli bekę z mitomanii widmoka min z tekstu ze przeprasza za jego polski ale mieszka za granica (co w kontekscie tego jak już teraz wiemy ze żadnego Jukonu nie było jest bekowe). kumasz już gapciu? niedziwne ze wspierasz swirmoka jak ty nic nie czaisz co sie dzieje na razie to nic nie wiemy, screeny i wszystko bedzie jasne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 76 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, paprykarz szczecinski napisał: Ja p… tobie trzeba wszystko drukowanymi rozpisywać i jeszcze zajecia wyrównawcze robić? mieli bekę z mitomanii widmoka min z tekstu ze przeprasza za jego polski ale mieszka za granica (co w kontekscie tego jak już teraz wiemy ze żadnego Jukonu nie było jest bekowe). kumasz już gapciu? niedziwne ze wspierasz swirmoka jak ty nic nie czaisz co sie dzieje Ja i przeprosiny coś ci się pomerdało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1073 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ty też masz złom albo grata i nie mów ze oddałeś na złom. a gdzie tam ja jestem młody i szablę mam sprawną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1327 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Ale co jest i napisz w końcu pełnym zdaniem o co chodzi , bo nikt tu nie jest jasnowidzem i nie siedzi w twojej głowie. To jest chore mówią coś a nie wiadomo o co im chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paprykarz szczecinski 46 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Ali Baba napisał: na razie to nic nie wiemy, screeny i wszystko bedzie jasne A jak przyjdzie skrin to powiecie ze Świrmo ze podszyw. Pewnie już sie wszyscy rozpędzają kto ma wiedzieć kto tu jest idjota i mitomanem już dawno wie a reszta niech żyje w błogiej niewiedzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 76 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, paprykarz szczecinski napisał: Gdzie ja napisałam ze to o to chodzi przygłupie? piszesz szósty raz to samo od czapy nie będę kolejny raz tłumaczyć ocb. Albo jesteś kompletnym idjota albo udajesz bo znowu jest beka z twojej mitomanii. Ale ja szydzę z ciebie i twojej bezradności czaisz już przygłupie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach