Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Monarchini incognito

Wraz z powrotem przodownicy pracy wróciło kasowanie. Przypadek?

Polecane posty

Uwaga robie fikolki i jestem straszna mitomanka bo napisałam ze biegnę na tramwaj 😃

a ja sie dziwiłam ze go anus pali z powodu wyjazdu na urlop.

to gdzie ty mieszkasz, siostra cie z tej piwnicy chyba faktycznie nie wypuszcza 😛albo oddział zamknięty albo cela numer.

co to jest za przychlast to ja nawet nie 😛

Edytowano przez paprykarz szczecinski

Przed chwilą, paprykarz szczecinski napisał:

Coś ci sie zaczyna pieprzyć, Wiadro 😛

Z wiadrem to już do śliwkowego uderzaj .😅

Ciekawe kogo było troll-konto 'starożytni sodomici'. 

Przed chwilą, big buu napisał:

Ciekawe kogo było troll-konto 'starożytni sodomici'. 

Wojciecha. 😆

3 minuty temu, konto inkoguto napisał:

Fajnie, że się zgadzamy. 

Jak inaczej. Forum dostępne dla każdego. Każdy pisze co chce i gdzie chce. Korzystamy z tego. Każda z nas na swój sposób, bo...

wielka dzieli nas granica

ja jestem prostą babą 

a tyś bogatą przecież jest 🤭 

2 minuty temu, Get Out napisał:

Nie raz pisałaś że nie możesz mieć dzieci i trudno nie wytknąć tego słabego punktu w zaistniałej sytuacji płaska. 😆

Nieraz pisałeś ze jesteś impotentem i marzysz o dziecku z wynajętego brzucha.
trudno nie wytknąć tego słabego punktu w zaistniałej sytuacji 

jak tam plany dzieciowe, bo jakos ominales ten post gdzie pytam jak idzie wynajem brzucha 😄

1 minutę temu, paprykarz szczecinski napisał:

Uwaga robie fikolki i jestem straszna mitomanka bo napisałam ze biegnę na tramwaj 😃

a ja sie dziwiłam ze go anus pali z powodu wyjazdu na urlop.

to gdzie ty mieszkasz, siostra cie z tej piwnicy chyba faktycznie nie wypuszcza 😛albo oddział zamknięty albo cela numer.

co za przychlast to ja nawet nie 😛

Jak mówisz że idziesz poruszać się komunikacją miejską, to chociaż pięć minut nie pisz i wtedy można dać ci  wiarę .😅

Przed chwilą, big buu napisał:

Nie znam 

No babka boża aka wieczorna. 😆

10 minut temu, Get Out napisał:

Koniecznie bo nowa seria i muzułmanów chyba będą brać pod lupę  rzeczowo wyjaśniając jak do tego doszło. Wiesz to co obecnie wiadomo o gatunku ludzkim ze szkół, to też tylko teorie, a starożytni są bardziej przekonujący. 

Ano ma hopla, bo nie może mieć swojego . 😅

No ciekawe, czym dziś zaskoczą. Dobrze, że nowa seria, bo trafiałam na powtórki jakiś czas temu. Kupiłam na tą okazję nawet białą czekoladę. 🛸 🍫 

Przed chwilą, Get Out napisał:

Jak mówisz że idziesz poruszać się komunikacją miejską, to chociaż pięć minut nie pisz i wtedy można dać ci  wiarę .😅

Ale czemu mam ściemniać i odliczać jakies sztuczne czasy? Nie jestem mitomanka jak ty 🙂 nie misze sie trzymać takich ‚zasad’. Jak mogę to pisze i tyle

Przed chwilą, Baba napisał:

Jak inaczej. Forum dostępne dla każdego. Każdy pisze co chce i gdzie chce. Korzystamy z tego. Każda z nas na swój sposób, bo...

wielka dzieli nas granica

ja jestem prostą babą 

a tyś bogatą przecież jest 🤭 

Każdy rzeczywiście pisze, co chce. Ty na przykład manipulujesz, bo choćby moja uwaga o podróbkach perfum miała konkretny kontekst - jeden z userów zdecydował się rzucić szyderstwo, ile by mi zostało bez finansów męża, to odpowiedziałam, zgodnie z tym, co uważam, że sądząc po tym, co ujawnia o własnych, więcej od niego. 

To Ty masz problem ze mną, nie ja z Tobą. 

2 minuty temu, paprykarz szczecinski napisał:

jak tam plany dzieciowe, bo jakos ominales ten post gdzie pytam jak idzie wynajem brzucha 😄

Nigdy nie pisałam, że nie mogę mieć dzieci, tylko, że ich nie mam, ale normalnym ludziom nie trzeba tego wyjaśniać. 

13 minut temu, konto inkoguto napisał:

Mam nadzieję, że ulżyło Ci w tym momencie w kompleksach. Ze swej strony wszystko już powiedziałam. 

Zakompleksione osoby są ponure i niesympatyczne.

1 minutę temu, paprykarz szczecinski napisał:

Ale to do mnie tak 🤔 Do mnie to tak nie , bo nie rozmawiamy o mnie i jeszcze nie załapałaś tępa dzido, że to ja ustalam kurs rozmowy. 😆

Przed chwilą, konto inkoguto napisał:

Nigdy nie pisałam, że nie mogę mieć dzieci, tylko, że ich nie mam, ale normalnym ludziom nie trzeba tego wyjaśniać. 

Wiem mi nie musisz tego prostować 😃

Jeszcze nie zidiocialam zeby wierzyc w cokolwiek temu degeneratowi. 

lece:*

Ale czemu mam ściemniać i odliczać jakies sztuczne czasy? Nie jestem mitomanka jak ty 🙂 nie misze sie trzymać takich ‚zasad’. Jak mogę to pisze i tyle

Czyli nawet poruszając się po ulicy i w tramwaju nawalasz tutaj . Aha 😆

Nieumiejętność gotowania zarzuca mi na przykład kobieta, która na forum pytała, jak upiec paprykę. I tak by można wymieniać. Ale najlepiej wejść i na fali kompleksu, wyprodukować się dowolnie, pomijając kontekst. 

3 minuty temu, Get Out napisał:

No babka boża aka wieczorna. 😆

Aha ta enerdowska pływaczka ok

Przed chwilą, paprykarz szczecinski napisał:

Gdzie ty polecisz jak zaraz wrócisz mitomanko. 😅

1 minutę temu, Baba napisał:

Zakompleksione osoby są ponure i niesympatyczne.

Albo przyjmują maski. Uważam osobiście, że masz sporo kompleksów, nie musisz się z tym zgadzać. 

Ale to do mnie tak 🤔 Do mnie to tak nie , bo nie rozmawiamy o mnie i jeszcze nie załapałaś tępa dzido, że to ja ustalam kurs rozmowy. 😆

Ale to bardzo ciekawe jak sobie taki zwolennik ewolucjonizmu przekonany o swojej świetności tłumaczy fakt, że jednak przegrał wyścig ewolucyjny. 🤣

• Haha 1

Do następnego 🙂 

3 minuty temu, konto inkoguto napisał:

To jeszcze podaj im z jakiego powodu nie możesz mieć i jaki był w tym udział tatusia lekarza. 😆

To jeszcze podaj im z jakiego powodu nie możesz mieć i jaki był w tym udział tatusia lekarza. 😆

Stary, dobry widmok - kazirodca, witamy, rozgość się i produkuj. 

2 minuty temu, Get Out napisał:

ja dochodze do wniosku ze panna testowala mnie. Bo celowo wyciagala mnie na spacery wieczorem w miejsca gdzie nikt o zdrowych zmyslach nie spacerowalby z kobieta ktora dodatkowo szczuje ubiorem. Teraz dopiero poskladalem to w calosc. To byl tzw. test na samca alpha. Ty pisales z tego prace tj.o tej tematyce doboru naturalnego. Ja zaslepiony wtedy ta chemia milosci nie widzialem rzeczy takimi jakimi sa i przeciez z gory wiadomo byly, ze ktoras z grupek dresow pijacych alkohol w ciemnej uliczce doczepi sie w koncu do nas I JA BEDE MUSIAL WYKAZAC SIE WTEDY. Mialem trzech przeciwnikow o wzroscie 175-185 tak na oko i wadze 75-90 kg, wiec moje szansy byly z gory skazane na niepowodzenie. (ja 185 i z osiem dyszek wtedy wazylem) Jednego tylko zdolalem uszkodzic tj.najwiekszego tzw.lidera grupki i jak dopadlem drugiego to juz strzaly i kopy dostawalem od trzeciego, a pozniej gleba i butowany bylem gdzie juz nic nie slyszalem. Jezeli to suczysko testowalo mnie w tak niebezpieczny sposob, to nawet nie wziela pod uwage tego, ZE MOGLEM NAWET NOZEM OBERWAC bo czesto osoby z tych grupek nosza przy sobie noz. Czyli miala tak naprawde gdzies moje zycie i zdrowie, a w oczy mowila cos co ja chcialem uslyszec. I teraz najlepsze -jak juz wracalem do zdrowia, to ona oznajmila mi ZE NIE CZUJE SIE PRZY MNIE BEZPIECZNIE i dla niej bylo bez znaczenia ze mialem trzech przeciwnikow zaprawionych w bojach. W jej oczach stracilem totalnie dlatego, ze dalem sie pobic. Kolejna ciekawostka to to, ze od tego momentu jak przegralem w bojce to ona stracila calkowicie ochote na sex tj. JEJ C/I/P/A ZROBILA SIE SUCHA. Czyli w jej oczach bylem niegodnym dostepu do jej krocza. Ty dluzej zyjesz na tym swiecie i co za tym idzie zakladam, ze miales wiecej partnerek kopulacyjnych. Powiedz mi, z kazda kobieta tak jest jak z ta moja byla opisalem ? Bo jak badalem sprawe wsrod znajomych, kolegow, to spotkal ich podobny przypadek gdzie kobieta porzucala faceta ktory przegral w bojce. Ja u tej bylem zdrady jeszcze odkrylem i puszczala sie od momentu jak poleglem w bojce. Zalezy mi bardzo na fachowej odpowiedzi i czy ja sie nie myle w mojej smialej tezie.

1 minutę temu, konto inkoguto napisał:

Każdy rzeczywiście pisze, co chce. Ty na przykład manipulujesz, bo choćby moja uwaga o podróbkach perfum miała konkretny kontekst - jeden z userów zdecydował się rzucić szyderstwo, ile by mi zostało bez finansów męża, to odpowiedziałam, zgodnie z tym, co uważam, że sądząc po tym, co ujawnia o własnych, więcej od niego. 

To Ty masz problem ze mną, nie ja z Tobą. 

Nie ma winy bez przyczyny. 

Mogę się mylić, ale on jest chyba kolejną osobą która ma dość twojego gwiazdorzenia. 

I znowu napiszę: o ironio losu. Z Qwerty się nabijacie i nazywanie dolaryną i bizneswoman z warzywniaka, bo się chwali stanem posiadania i ciągłymi lotami do ciepłych krajów.

Przed chwilą, konto inkoguto napisał:

Stary, dobry widmok - kazirodca, witamy, rozgość się i produkuj. 

Nie, Ksysiu poszedł spać 😵💫

7 minut temu, Icebound Harpy napisał:

No ciekawe, czym dziś zaskoczą. Dobrze, że nowa seria, bo trafiałam na powtórki jakiś czas temu. Kupiłam na tą okazję nawet białą czekoladę. 🛸🍫 

Powtórki są chyba w innych godzinach nadawane, a w nocy tylko wodę pije . Czekolada ? Do płatków owsianych zamiast cukru lubię wzbogacić. 😁

36 minut temu, konto inkoguto napisał:

Czy nieumiejętność nauczenia się jazdy na rowerze, to coś z błędnikiem (Pieprz? Tak słyszałam). Nie potrafię też na nartach (Nadręczny potrafi i na snowboardzie ;)), ale umiem na łyżwach (oboje) i konno 😉 

Być może. Albo taka ze mnie kaleka koordynacyjna 😜

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się