Miecz 1009 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Tego nie wiem. Pewnie co kobieta to inny przypadek, inna motywacja, inna historia. Dlatego zdziwiony jestem opiniami Wielkiej Inkwizycji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1082 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Każdy jest atrakcyjny do swojej grupy wieku. Ty jesteś atrakcyjny dla grupy 70+? pewnie! 'Jaki przystojny młodzieniec' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 183 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: pewnie! 'Jaki przystojny młodzieniec' Tutaj są zazdrośni o swoje babcie o matkach nie wspominając. Edytowano 3 godziny temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 627 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Źle na to patrzysz, mężczyzna ma chyba prawo wydać ciężko zarobione pieniądze (od których w dodatku zapłacił podatek ) na to na co ma ochotę, jego sprawa, że jest to akurat młoda dziunia. Fakt. Mogę nie pomnażać jego majątku i nie chodzić na filmy z Pacino. Wtedy mi będzie znieść to, że obraca taką młodą laskę. Oraz nie oglądać różnych telewizorów, z których przemawia Sakiewicz. Choć i tak nie oglądam. Ale mogę bardziej nie oglądać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 627 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Dlatego zdziwiony jestem opiniami Wielkiej Inkwizycji. Moje pytanie brzmi: czemu tak zgredziałeś? Co się takiego wydarzyło, że jesteś gorzki jak piołun? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1082 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Miecz napisał: Co chcę powiedzieć? Tylko jedno. Każdy bawi się tak jak go na to stać. to, że mnie na coś stać nie znaczy, że muszę to robić to, że czegoś nie robię, nie znaczy, że mnie na to nie stać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 627 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Еlciаа napisał: Nie jestem w stanie sobie tego wyobrazić. 🫣 A jak Babcia przyprowadzi kogoś na Wigilię? Przygotuj się mentalnie. (Przepraszam, jeśli Babcia ma męża. Nie nabijam się z Twojej rodziny oczywiście). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 30 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: pewnie! 'Jaki przystojny młodzieniec' To się ciesz gdybyś był kobieta to zarywali by do ciebie z jednej strony dziadkowie z drugiej dzieciaki, które obejrzały podkast jakiegoś internetowego PUA jak poderwać dojrzałą kobietę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1082 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: A jak Babcia przyprowadzi kogoś na Wigilię? Przygotuj się mentalnie. (Przepraszam, jeśli Babcia ma męża. Nie nabijam się z Twojej rodziny oczywiście). może ma męża i dobre serce więc chce się dzielić tym co ma 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 81 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: A jak Babcia przyprowadzi kogoś na Wigilię? Przygotuj się mentalnie. (Przepraszam, jeśli Babcia ma męża. Nie nabijam się z Twojej rodziny oczywiście). Jak babcia taka obrotna jak i wnuczka Elcia, to kto wie kto wie czas pokaże czas pokaże jak mawiał klasyk 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 30 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, murb napisał: Fakt. Mogę nie pomnażać jego majątku i nie chodzić na filmy z Pacino. Wtedy mi będzie znieść to, że obraca taką młodą laskę. Oraz nie oglądać różnych telewizorów, z których przemawia Sakiewicz. Choć i tak nie oglądam. Ale mogę bardziej nie oglądać. Tak, tylko to możemy, dlatego już nie oglądam filmów z Woody Allenem bo jest zwyrolem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 627 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: To się ciesz gdybyś był kobieta to zarywali by do ciebie z jednej strony dziadkowie z drugiej dzieciaki, które obejrzały podkast jakiegoś internetowego PUA jak poderwać dojrzałą kobietę To jest ktoś kto uczy jak podrywać dojrzałe kobiety? "D To takim rarytasem jesteś, że aż trzeba się uczyć jak ze mną nawiązać relację? Jestem zbudowana tym faktem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 30 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: To jest ktoś kto uczy jak podrywać dojrzałe kobiety? "D To takim rarytasem jesteś, że aż trzeba się uczyć jak ze mną nawiązać relację? Jestem zbudowana tym faktem! Nie jestem pewna czy jest, ale obstawiam, że tak bo każdy odpowiada tak samo na pytanie "dlaczego zaczepiasz stare baby" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 627 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Tak, tylko to możemy, dlatego już nie oglądam filmów z Woody Allenem bo jest zwyrolem. Niestety okazuje się, że jest wielu zwyroli na świecie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 627 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: może ma męża i dobre serce więc chce się dzielić tym co ma Nie chcę rozwijać się w fantazjach na temat chłopaka babci Elci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1082 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, taka_pokraka napisał: To się ciesz gdybyś był kobieta to zarywali by do ciebie z jednej strony dziadkowie z drugiej dzieciaki, które obejrzały podkast jakiegoś internetowego PUA jak poderwać dojrzałą kobietę co nieco o tym słyszałem :] przy czym wydaje mi się, że mężczyźni nie mają poczucia zażenowania i facet 70 lat uderza do 40latki bo mu się wydaje, że on jeszcze wszystko może jakkolwiek sympatyczne są panie 60-70 lat to po pierwsze jeszcze żadna do mnie nie uderzała a po drugie babki w tym wieku już mają wywalone: 'nic nie muszę wszystko mogę' w obu konfiguracjach to jest jednak (wiekowo i pokoleniowo) jak związek z własnym rodzicem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 30 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Niestety okazuje się, że jest wielu zwyroli na świecie. Wiem, to straszne, ale ten jest wyjątkowym zwyrolem, bo to była jego przyszywana córka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 81 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: co nieco o tym słyszałem :] przy czym wydaje mi się, że mężczyźni nie mają poczucia zażenowania i facet 70 lat uderza do 40latki bo mu się wydaje, że on jeszcze wszystko może jakkolwiek sympatyczne są panie 60-70 lat to po pierwsze jeszcze żadna do mnie nie uderzała a po drugie babki w tym wieku już mają wywalone: 'nic nie muszę wszystko mogę' w obu konfiguracjach to jest jednak (wiekowo i pokoleniowo) jak związek z własnym rodzicem Tutaj na Kafe tez pokutuje przekonanie wśród mężczyzn ze taki związek z 20-30 lat różnicy gdzie mężczyzna jest starszy to wygryw i ze kazdy z boku zazdrosci a nie sie śmieje. Sami faceci nie widza śmieszności tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1082 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, taka_pokraka napisał: Nie jestem pewna czy jest, ale obstawiam, że tak bo każdy odpowiada tak samo na pytanie "dlaczego zaczepiasz stare baby" podzielisz się z nami jaka jest odpowiedź? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 152 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, murb napisał: A jak Babcia przyprowadzi kogoś na Wigilię? Przygotuj się mentalnie. (Przepraszam, jeśli Babcia ma męża. Nie nabijam się z Twojej rodziny oczywiście). Dziadek zmarł 2 lata temu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 152 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, miszluft napisał: Jak babcia taka obrotna jak i wnuczka Elcia, to kto wie kto wie czas pokaże czas pokaże jak mawiał klasyk Ja nie jestem obrotna, tylko tutaj sprawiam takie wrażenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 627 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, taka_pokraka napisał: Wiem, to straszne, ale ten jest wyjątkowym zwyrolem, bo to była jego przyszywana córka. Zwyrolstwo popełniane wobec dzieci to coś co nie mieści mi się w głowie. Różne rzeczy jestem w stanie wytłumaczyć czy zracjonalizować ale czegoś takiego nie rozumiem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 627 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Dziadek zmarł 2 lata temu. Przykro mi. Nie chciałam żebyś się poczuła dotknięta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konto inkoguto 19 Napisano 2 godziny temu Też nie uważam, żeby przyczyna tego, że większość 85 latków nie ma 30-letnich partnerek życiowych, leżała w braku pieniędzy. Zaryzykuję twierdzenie, że większość 85-latków z pieniędzmi, mimo ich posiadania, z różnych przyczyn szczerze nie marzy o 50 lat młodszej partnerce. Może dlatego, że "partnerka" w takiej sytuacji powinna być ujęta w cudzysłów, a nie każdy starzec jednak marzy o prostytutce przy boku (z tytułu wieku dodatkowo pewnie nie bardzo nawet z niej skorzysta w pełni). Nektórzy pewnie wolą wnuki i nawet swoje stare żony. Na wszystko w życiu jest czas (Biblia tak mówi nawet ;)), niektórzy się chyba z tym szczerze utożsamiają. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 30 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: co nieco o tym słyszałem :] przy czym wydaje mi się, że mężczyźni nie mają poczucia zażenowania i facet 70 lat uderza do 40latki bo mu się wydaje, że on jeszcze wszystko może jakkolwiek sympatyczne są panie 60-70 lat to po pierwsze jeszcze żadna do mnie nie uderzała a po drugie babki w tym wieku już mają wywalone: 'nic nie muszę wszystko mogę' w obu konfiguracjach to jest jednak (wiekowo i pokoleniowo) jak związek z własnym rodzicem Tak, panowie tak maja, im się wydaje, że są wiecznie atrakcyjni nawet dla kobiet o polowe młodszych. Jak taki 40 latek uderza do 20 latki to ona nie patrzy wow tylko jej stary dziad. Niestety jeszcze pamiętam, teraz myślę ze 40 latkowie są fajni ale wtedy tak nie myślałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 152 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Przykro mi. Nie chciałam żebyś się poczuła dotknięta. Nic się nie stało, znam się na żartach. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 627 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: podzielisz się z nami jaka jest odpowiedź? Bo som. Bo som fajne. Bo som fajne i majom fantazję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 30 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: podzielisz się z nami jaka jest odpowiedź? 1. Nie jesteś stara! 2. Dojrzałe kobiety są kobiece i zmysłowe 3. Wiedzą czego chcą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 183 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: podzielisz się z nami jaka jest odpowiedź? Danke filares rrr rrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konto inkoguto 19 Napisano 2 godziny temu 15 minut temu, miszluft napisał: Jak babcia taka obrotna jak i wnuczka Elcia, to kto wie kto wie czas pokaże czas pokaże jak mawiał klasyk Czytałam, co napisałaś o dziewczynie smoczydła, co powiedziała o Libedzie (ona źle znosiła mężczyzn, nieuważających jej za "najpiękniejszą kobietę na świecie", była tu celach "matrymonialnych", pomimo pozorów i szukała nawet, gdy już był smok, który - nie oszukujmy się - nie był szczytem pragnień dla nikogo ;)). Byłam natomiast zaskoczona, że nie tylko ja nie "kupiłam" tej laski i jej "kołczingu" (zdanie Pokraki). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach