Zero cukru 67 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Kocopoł napisał: Probowales numer 5? Grażyny leksa? Nie. Nie ruszam kobiet ziomków. Mam zasady. Edytowano 3 godziny temu przez Zero cukru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 214 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, RitardModeracja napisał: Biedny kleks znowu ta projekcja. Chciałby żeby każda była jak Iskra i bujała mu jaja na priw a tu niestety. Są takie które majom wyebane na jego samczosc niezwyklo Oblesny jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 39 Napisano 3 godziny temu Ja stara baba i mam być ciasna? Iskra najciaśniejszą. Zarówno pochwowo jak i umysłowo. Reszta po porodach i licznych ogorach więc średnio. Szukasz guza chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 30 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Icebound Harpy napisał: Myśle, że każda mu to mówiła po skończonym stosunku. machnie ręką to nie stosunek.. moze nie wie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 39 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Kocopoł napisał: Oblesny jest Nie jest. Przecież oddaje to co dostaję wg iskry. Sam z siebie jest uroczy i na poziomie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 214 Napisano 3 godziny temu Guwno to zwyrola obchodzi w ogole, niech sprdala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 67 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Ali Baba napisał: ty sie nie znasz...jak dumbo na 4 a salowa na 1? Pozwoliłem sobie na małą ironię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 599 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Icebound Harpy napisał: Myśle, że każda mu to mówiła po skończonym stosunku. Jakaś wyjątkowa desperatka A przecież w Leżaka chciał wchodzić i po kieliszku pisał, że "chce zdechnąć".. Okropnie irytująca sierota z niego, szukająca guza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 30 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Kocopoł napisał: Guwno to zwyrola obchodzi w ogole, niech sprdala won Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 30 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, RitardModeracja napisał: Nie jest. Przecież oddaje to co dostaję wg iskry. Sam z siebie jest uroczy i na poziomie ty tez won, nie umiecie sie bawic to spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 30 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Jakaś wyjątkowa desperatka A przecież w Leżaka chciał wchodzić i po kieliszku pisał, że "chce zdechnąć".. Okropnie irytująca sierota z niego, szukająca guza jasne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 159 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, RitardModeracja napisał: Nie jest. Przecież oddaje to co dostaję wg iskry. Sam z siebie jest uroczy i na poziomie Przecież to tak na żarty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 67 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Icebound Harpy napisał: Myśle, że każda mu to mówiła po skończonym stosunku. Wcale nie. Jak już, to pytają, czy już wyszedłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 599 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Zero cukru napisał: Grażyny leksa? Nie. Nie ruszam kobiet ziomków. Mam zasady. Ale Elke ruszałeś 🫢I to wystarczy sieroto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 159 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Zero cukru napisał: Czujesz się urażona, bo nie umieściłem cię w rankingu, czy o co ci chodzi? Won. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 214 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Przecież to tak na żarty. a guwno zjepa obchodzi czyjas pisda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 39 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Przecież to tak na żarty. Wez się stuknij w dzban jeśli bawią cie takie żarty oblesnych typów. Mnie to nie bawi wcale bo dla mnie nie jest normalne że oblech zagłada obcym babom w waginy mając zone i 3 bachorow za ścianą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 30 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Ale Elke ruszałeś 🫢I to wystarczy sieroto a skąd wiesz, masz kwity? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 159 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Ale Elke ruszałeś 🫢I to wystarczy sieroto W jaki sposób mnie niby ruszał??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 16 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Jakaś wyjątkowa desperatka A przecież w Leżaka chciał wchodzić i po kieliszku pisał, że "chce zdechnąć".. Okropnie irytująca sierota z niego, szukająca guza Może taka Elka by go chciała, ale kogo ona nie weźmie. A te pragnienia samobója po pijaku to szczyt żenady. Takie szukanie litości i poklasku… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 30 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, RitardModeracja napisał: Wez się stuknij w dzban jeśli bawią cie takie żarty oblesnych typów. Mnie to nie bawi wcale bo dla mnie nie jest normalne że oblech zagłada obcym babom w waginy mając zone i 3 bachorow za ścianą. za scianą to nie moje...won Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 599 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Ali Baba napisał: a skąd wiesz, masz kwity? Nie mam, ale ty masz z Malowanym zwidy. Idźcie na piwo chłopy. Tylko bez świntuszenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 67 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Won. Nie odpowiesz? Bo nie wiem o co ci chodziło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Tesli 20 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, big bu napisał: Która z Was privkowała z Mieczem? Ty czy Iskra? XD Bo Malowany twierdzi, że jedna na priv mu płakała, że niby Mieczu ją na pv napastuje, a pisał tylko z Tobą i Iskrą, więc... W sumie o to samo miałem spytać. Chciał zabłysnąć, a znowu którąś z priva sprzedał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 159 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Icebound Harpy napisał: Może taka Elka by go chciała, ale kogo ona nie weźmie. A te pragnienia samobója po pijaku to szczyt żenady. Takie szukanie litości i poklasku… Pani też już podziękujemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 67 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Nie mam, ale ty masz z Malowanym zwidy. Idźcie na piwo chłopy. Tylko bez świntuszenia Chyba na loda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 39 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Ali Baba napisał: za scianą to nie moje...won To tym bardziej zal gdy siedzą w tej samej izbie. Rozumiem że po latach związku i 3 porodach twoja grazyna klaszcze u rubika pochwa ale to nie wina innych kobiet że sobie życie spjerdoliles Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 599 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Ali Baba napisał: za scianą to nie moje...won A czyje? Kukułka podrzuciła, czy sroce spod ogona wypadły? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 159 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Nie odpowiesz? Bo nie wiem o co ci chodziło Podobno mnie ruszaleś, mógłbyś odpowiedziec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 159 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Chyba na loda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach