Flatpak 11 Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, big bu napisał: Myślę, że mimo wszystko jest bardziej uroczy niż Ty, Przemku... Kim jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 30 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: A czyje? Kukułka podrzuciła, czy sroce spod ogona wypadły? po rusku gadają...nie bede pytal. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 62 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 10 minut temu, Flatpak napisał: Kim jesteś Pedauem Jakiś cfel zdegenerowany Edytowano 2 godziny temu przez big buu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 599 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Ali Baba napisał: po rusku gadają...nie bede pytal. Więc zajmij się pochwą żony, a nie kobiet z forum. Tym bardziej moją. Tam masz Iskrę i Srelcie, więc do boju. No i Carycę, a ja podziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 11 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, big buu napisał: Pedauem Jakiś cfel zdegenerowany Chyba zakochany w tobie świniak bo nazwe konta ma podobną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 11 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Więc zajmij się pochwą żony, a nie kobiet z forum. Tym bardziej moją. Tam masz Iskrę i Srelcie, więc do boju. No i Carycę, a ja podziękuję Takim desperatem to nawet Kleks nie jest żeby się twoją pochwą zajmować Edytowano 2 godziny temu przez Flatpak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszczy jukon welcome 11 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Więc zajmij się pochwą żony, a nie kobiet z forum. Tym bardziej moją. Tam masz Iskrę i Srelcie, więc do boju. No i Carycę, a ja podziękuję Łysa jaka się harda zrobiła odkąd szpagheteria dostał omamów miłości 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 39 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, choroszczy jukon welcome napisał: Łysa jaka się harda zrobiła odkąd szpagheteria dostał omamów miłości To miłość jom uskrzydla aż odlatuje w omamach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 11 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, choroszczy jukon welcome napisał: Łysa jaka się harda zrobiła odkąd szpagheteria dostał omamów miłości nie dziwne, w końcu po tylu latach na forum jakiś mężczyzna się nią zainteresował 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 39 Napisano 2 godziny temu W onanach sorry 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 657 Napisano 2 godziny temu 34 minuty temu, Ali Baba napisał: cala męska czesc forum... bylo 1 dziecko, po 6 latach moze być... 6palcy i zapalniczka, miejsce 5. Nie mów Elci jak liczysz średnią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 159 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Nie mów Elci jak liczysz średnią. Znaczy co. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 30 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, 250GodzinTak napisał: Więc zajmij się pochwą żony, a nie kobiet z forum. Tym bardziej moją. Tam masz Iskrę i Srelcie, więc do boju. No i Carycę, a ja podziękuję to ranking.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 30 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Nie mów Elci jak liczysz średnią. arytmetyczną kalkulatorem... jakas przygasla jestes. normalnie bym mnie zaspamowala pretensjami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 39 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Ali Baba napisał: to ranking.... Twoja grazyna 1 od końca to już wiemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 599 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Ali Baba napisał: to ranking.... Ranking możesz sobie robić w domu, ucierając żonie ciasto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 39 Napisano 2 godziny temu I zapewne masz malego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 599 Napisano 2 godziny temu Stary dziad w rozciągniętym dresie i cudze pochwy mu w głowie. Nie dla psa kiełbasa Leksiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 30 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, 250GodzinTak napisał: Ranking możesz sobie robić w domu, ucierając żonie ciasto kiedy ty latasz po forum z glupimi postami to ok, ale kiedy ktos inny, normalny, zrobi wkręta to zaczynasz płakac. aha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 30 Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, RitardModeracja napisał: I zapewne masz malego podwawelska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 30 Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, 250GodzinTak napisał: Stary dziad w rozciągniętym dresie to domowy dres...a ty masz dziurawą pizame Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 39 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Ali Baba napisał: podwawelska To rzuć iskrze na drogę niech se chapnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 159 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Ja nie wiem ludzie, wyjmijcie kije z dupy... Edytowano 2 godziny temu przez Еlciаа Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 39 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Na nie wiem ludzie, wyjmijcie kije z dupy... Specyficzne masz fetysze wiemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 159 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, RitardModeracja napisał: Specyficzne masz fetysze wiemy Nie mam kija w dupie jak inni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 30 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, RitardModeracja napisał: Specyficzne masz fetysze wiemy kiedy ty mnie albo innych wyzywasz od takich i takich, szydzisz co mamy w majtkach itd to nie ma problemciu. aha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 39 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Ali Baba napisał: kiedy ty mnie albo innych wyzywasz od takich i takich, szydzisz co mamy w majtkach itd to nie ma problemciu. aha Nie płacz chlopie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 39 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Nie mam kija w dupie jak inni. Bo masz korki analne z ogonem 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 159 Napisano 2 godziny temu Co najwyżej korek w rozmiarze s. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 30 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, RitardModeracja napisał: To rzuć iskrze na drogę niech se chapnie ty bys na raz wciagnela ... aha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach