murb 638 Napisano 14 godzin temu Ding dong. Wyczerpały się moje pokłady cierpliwości. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 75 Napisano 5 godzin temu Nawzajem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 32 Napisano 4 godziny temu 10 godzin temu, murb napisał: Ding dong. Wyczerpały się moje pokłady cierpliwości. Bez Ciebie to już nie będzie to samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 32 Napisano 3 godziny temu I wszystkim. Może nie świąteczna ale okołoświąteczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 604 Napisano 3 godziny temu 10 godzin temu, murb napisał: Ding dong. Wyczerpały się moje pokłady cierpliwości. Nawet tak nie pisz 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szlifierz-nietoperz 9 Napisano 3 godziny temu 42 minuty temu, taka_pokraka napisał: Bez Ciebie to już nie będzie to samo Będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 394 Napisano 3 godziny temu 55 minut temu, taka_pokraka napisał: Bez Ciebie to już nie będzie to samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 394 Napisano 3 godziny temu 11 godzin temu, murb napisał: Ding dong. Wyczerpały się moje pokłady cierpliwości. Jak coś, to Wesołych Świąt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 91 Napisano 2 godziny temu 11 godzin temu, murb napisał: Ding dong. Wyczerpały się moje pokłady cierpliwości. Nie dziwie sie. wesolych i spokojnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 394 Napisano 2 godziny temu Nie na powodu do smutku. Kto się faktycznie polubił, dawno podał prywatne namiary na siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żanetka 0 Napisano 2 godziny temu Wy wsie o...eli, do bożego narodzenia chyba jeszcze trochę czasu zostało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 33 Napisano 2 godziny temu Alleluja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 604 Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, Żanetka napisał: Wy wsie o...eli, do bożego narodzenia chyba jeszcze trochę czasu zostało Z Dumbo spędzisz Święta Moon? Czy z mamusią? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 188 Napisano 1 godzinę temu 2.5 miliona wyświetleń śniegu nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 17 Napisano 50 minut temu Pogodnych Świąt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach