Get Out 95 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: To nie było.dziś rano. Ale.uwaga, teraz się sprzedam- tak, rano czasem.wchodzę, w południe czasem wchodzę, po 23 też. To teraz będzie skandal I dziwnym przypadkiem codziennie jesteś przez większość doby to tego nie musisz tłumaczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monarchini incognito 25 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Ovidio Lopez napisał: zacznij od siebie, wroce i bedzie pozamiatane Miałeś zamiatać dwa tygodnie temu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monarchini incognito 25 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Żebyś wiedziała, zapamiętałam.jak nigdy w podstawówce brawo Mi też się kafeteria przydaje "naukowo". Ale od nowego roku będzie jazda bez trzymanki ze zmienionymi zasadami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monarchini incognito 25 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Pulsar uspał Ci Alibabe? Co to za wyraz uspał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 96 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Gienia też jest zawsze. Ale weź się nie przyznawaj, bo to obciach w ich ekipce odkąd krzycho znalazł pracę Te pogłoski Krzysia o pracy ja powoli wkładam między bajki;) waruje tu minimum do 2 mimo deklaracji ‚udania sie na spoczynek’. A przecież sam zawsze piszczy ze to niemozliwe pracować i być tu w nocy:) wiec biorąc jego własna zasade nie pracuje śniegu nie ma, wiec co on może. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano 2 godziny temu Kanada inna strefa czasowa tak widać że jesteście tempaki a fuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 96 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Monarchini incognito napisał: Mi też się kafeteria przydaje "naukowo". Ale od nowego roku będzie jazda bez trzymanki ze zmienionymi zasadami Przy tych nowych zasadach (czyli ich braku) to nasza Genusia będzie doktur habilitowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 96 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, RitardModeracja napisał: Kanada inna strefa czasowa tak widać że jesteście tempaki a fuj On już oficjalnie z Kanady wrocil jak sie sprawa u ogóra rypla i Klaudiusz ówczesna ameba rozwaliła forum ze złości, ze ksysio kłamie i nie ma farmy w Kanadzie tylko stodole w Olkuszu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 661 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Get Out napisał: I dziwnym przypadkiem codziennie jesteś przez większość doby to tego nie musisz tłumaczyć. Prawie codziennie i nie przez większość doby. Daruj sobie logiczne wnioskowanie bo ci nie idzie. Dziwny przypadek to był jak nagle zniknął temat z 2016 bo był o tobie. Albo jak się pojawiłeś w 3 sekundy gdy Krejzi wrzuciła pastę o siusiaczku, chociaż podobno wyszedłeś do Kościoła, czy gdzieś tam Nie każdy szczurzy tak jak ty, musisz pojąć ten prosty fakt, wtedy lepiej zaczniesz rozumieć świat. Edytowano 2 godziny temu przez Śliwka w Polonezie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 1 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Pulsar uspał Ci Alibabe? nvm olac to. jest El Chapito teraz.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monarchini incognito 25 Napisano 2 godziny temu A kiedy idziemy spać? Zawieszam obrady sejmu do jutra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, miszluft napisał: On już oficjalnie z Kanady wrocil jak sie sprawa u ogóra rypla i Klaudiusz ówczesna ameba rozwaliła forum ze złości, ze ksysio kłamie i nie ma farmy w Kanadzie tylko stodole w Olkuszu Moje serce chyba tego nie zniesie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 661 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, miszluft napisał: Te pogłoski Krzysia o pracy ja powoli wkładam między bajki;) waruje tu minimum do 2 mimo deklaracji ‚udania sie na spoczynek’. A przecież sam zawsze piszczy ze to niemozliwe pracować i być tu w nocy:) wiec biorąc jego własna zasade nie pracuje śniegu nie ma, wiec co on może. Ale jakie ci gienia walnęła wypracowanie Edytowano 2 godziny temu przez Śliwka w Polonezie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano 2 godziny temu Ta noc do innych jest niepodobna na kafe. Jak zawsze. Godzina mija za godzino Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 661 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Monarchini incognito napisał: A kiedy idziemy spać? Zawieszam obrady sejmu do jutra. To ja z czystym sumieniem wychodzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano 2 godziny temu Moja miłość jest szalona tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monarchini incognito 25 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Ale jaki ci gienia walnęła wypracowanie Ale szacun za przecinki w wypunktowaniu itd. Dopiero na studiach się tego nauczyłam na seminarium 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 96 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Icebound Harpy napisał: Cały czas pozujesz tu na taką wyluzowaną, pragmatyczną, elokwentną, a jednocześnie infantylną… jedynie ta czwarta cecha jest zgodna z prawdą. A wystarczy sobie przypomnieć, z jaką obsesją latałaś za Jeżem czy Widmo, niczym prawdziwa wariatka podczas epizodu. Teraz mądra bo klika przy tobie jest, ale tak to byś była mniej wyszczekana - jak zwykle w pojedynkę. Dodatkowo - masz prawdziwą obsesje na punkcie mojego wykształcenia, ja cię o twoje nie pytam. Jak już chcesz być tak bardzo wnikliwa i mnie poprawiać - to sama naucz się poprawnie pisać, a co za tym idzie: - zdanie zaczynaj wielką literą, - używaj polskich znaków, - nie popełniaj literówek (w każdej wypowiedzi je robisz), - stawiaj spację przed ewentualnymi emotikonami, - i najważniejsze…interpunkcja. Bo tutaj to leżysz i kwiczysz. I swojemu grubciowi również możesz przekazać darmową lekcję, przyda mu się. dziękuje za rady na poziomie Krzysia z niepelnym podstawowym - rozumiem, ze tylko to potraficie wyrecytować na pale, gorzej jak trzeba zapisać poprawnie jakis wyraz pod względem ortografii Interpunkcja / duże litery w necie to kwestia bardzo dyskusyjna, na pewno na polonistyce miałaś to omawiane natomiast zeby omówić twoje byki na poziomie ostrej dysleksji potrzebowałabym trochę stron a4. Elcia która na dysleksje pisze bardziej poprawnie niz ty po tej polonistyce eksternistycznej. O wykształceniu to chyba ty sie szczycisz podniecając sie mgr i wybacz, ze nie mogę sobie odmówić darcia łacha z twojego pisania z masa bledow jesli deklarujesz ukończenie filologii polskiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 95 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Prawie codziennie i nie przez większość doby. Daruj sobie logiczne wnioskowanie bo ci nie idzie. Dziwny przypadek to był jak nagle zniknął temat z 2016 bo był o tobie. Albo jak się pojawiłeś w 3 sekundy gdy Krejzi wrzuciła pastę o siusiaczku, chociaż podobno wyszedłeś do Kościoła, czy gdzieś tam Nie każdy szczurzy tak jak ty, musisz pojąć ten prosty fakt, wtedy lepiej zaczniesz rozumieć świat. Nie kupuje tej taniej manipulacji jak zwykle , ale tutka paryska kupi i jeszcze podziękuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 626 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Ovidio Lopez napisał: nvm olac to. jest El Chapito teraz.. Łobuz jesteś z 40 rozbójnikami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 96 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Ale jakie ci gienia walnęła wypracowanie Widze, jakby wziela zeszyt siostry z 4 klasy szkoły podstawowej i przepisała co tam znalazla biłabym brawo gdyby nie fakt ze to pani polonistka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano 2 godziny temu Głąby zawsze jako argument stosują wynurzenia na brak przecinków kropem i liter haha. Każdy wie że to specjalnie. No ale jakoś trzeba bronić własnej indolencji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano 2 godziny temu Koooon do taktu zamjata ogoneeem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano 2 godziny temu Cebulowy kronzek mi wcisnooom na reke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 95 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, miszluft napisał: dziękuje za rady na poziomie Krzysia z niepelnym podstawowym - rozumiem, ze tylko to potraficie wyrecytować na pale, gorzej jak trzeba zapisać poprawnie jakis wyraz pod względem ortografii Interpunkcja / duże litery w necie to kwestia bardzo dyskusyjna, na pewno na polonistyce miałaś to omawiane natomiast zeby omówić twoje byki na poziomie ostrej dysleksji potrzebowałabym trochę stron a4. Elcia która na dysleksje pisze bardziej poprawnie niz ty po tej polonistyce eksternistycznej. O wykształceniu to chyba ty sie szczycisz podniecając sie mgr i wybacz, ze nie mogę sobie odmówić darcia łacha z twojego pisania z masa bledow jesli deklarujesz ukończenie filologii polskiej. Skoro jesteś taka biegła w pisowni , to czemu nie udzielisz korepetycji narzeczonemu i bełkoczesz ślinotokiem, że oczy bolą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 1 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Łobuz jesteś z 40 rozbójnikami el chapito ma kilka tysiecy sicarios.. btw Sicario i Sicario2 swietne filmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1355 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Monarchini incognito napisał: A kiedy idziemy spać? Zawieszam obrady sejmu do jutra. Za 3 godziny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 661 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Get Out napisał: Nie kupuje tej taniej manipulacji jak zwykle , ale tutka paryska kupi i jeszcze podziękuję. Bla bla bla. Pisz merytorycznie , jak gienio poucza Edytowano 2 godziny temu przez Śliwka w Polonezie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Trzeci oryginalny knur RP 2 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Skoro jesteś taka biegła w pisowni , to czemu nie udzielisz korepetycji narzeczonemu i bełkoczesz ślinotokiem, że oczy bolą. jak bełkocze to jakk ma korepetycji udzielac ? sam kup jakis elementarz i jakas ksiazke z podstaw logiki i rachunku zdań bo piszesz takie bzdury a masz problem ze inni pisza nieskladnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 96 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, RitardModeracja napisał: Głąby zawsze jako argument stosują wynurzenia na brak przecinków kropem i liter haha. Każdy wie że to specjalnie. No ale jakoś trzeba bronić własnej indolencji Kazdy polonista wie, ze jezyk zapisany / internetu rządzi sie swoimi prawami, ale zaden polonista nie pisze jak dyslektyk (nie powinien). Nie wiem jakim cudem ta dzbanica nie czuje własnej śmieszności, w kolko jest poprawiana i jeszcze sie rzuca jak gunwo w przeręblu ja na jej miejscu i poziomie przemilczałabym te polonistykę, ale głabica nie czuje żadnej zenady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach