250GodzinTak 626 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Icebound Harpy napisał: Klimacik też gdzieś mam jakąś Yankee candle, chyba o zapachu bawełny, ale nie ma sensu odpalać, bo i tak powonienie straciłam. Mam fioła na punkcie świeczek i perfumów, obrazów, zdjęć i czystości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 400 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Nawet 3.Bo Leżak ma stypiarę Magde. Boskie kobiety o tym imieniu No proszę nawet trójkąt byle nie z Leżakiem Owszem są, ale Ty jesteś wyjątkowo Boska laska 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, JestemTuDzisiaj napisał: Ale przyznaj, że to ty zaczęłaś tę chorą balladę o salowej Magdzie i dolewasz oliwy do ognia tym serduszkiem w kolorze medycznej maseczki. Dobra jednak sztywniak. Psychol ale sztywny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1355 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Bo wcześnie wstaje do pracy Ty tez a siedzisz pół nocy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 626 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Weź przestań żadne boskie. Predzej skaranie boskie Kobieta diabeł. Jeszcze jak Wodnik, to totalny kosmos i kusicielka 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszczy jukon welcome 12 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: No proszę nawet trójkąt byle nie z Leżakiem Owszem są, ale Ty jesteś wyjątkowo Boska laska Powiedzta że to troll Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Mam fioła na punkcie świeczek i perfumów, obrazów, zdjęć i czystości Perfum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszczy jukon welcome 12 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Kobieta diabeł. Jeszcze jak Wodnik, to totalny kosmos i kusicielka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 626 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ty tez a siedzisz pół nocy. Jutro tak wcześnie nie wstaje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 626 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: No proszę nawet trójkąt byle nie z Leżakiem Owszem są, ale Ty jesteś wyjątkowo Boska laska Bez cukru mi tu, bo nie słodzę herbaty 🫢 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1355 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Bogactwo wszechświata tak napisał: Mam w planach od dawna ale jeszcze nie wiem gdzie go zmieszcze Gamingowy diablo do syna pokoju kupiłam i dibrze sie siedzi. Sobie też myślę cos kupic właśnie tylko moj problem jest taki że jak fotel za wygodny to mi sie spać chce. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, choroszczy jukon welcome napisał: Popieram Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 400 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Bez cukru mi tu, bo nie słodzę herbaty 🫢 Całe szczęście Wodniczko, ja tak samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1355 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, choroszczy jukon welcome napisał: Powiedzta że to troll To prawdziwy koleś z krwi i kości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 626 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Całe szczęście Wodniczko, ja tak samo W końcu Ryby mają glos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 22 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Całe szczęście Wodniczko, ja tak samo Och, Ty też wodnik? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 626 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Icebound Harpy napisał: Och, Ty też wodnik? Ryby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 22 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Ryby Z jednego żywiołu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 661 Napisano 4 godziny temu 21 minut temu, Icebound Harpy napisał: Czy ty zawsze i wszędzie musisz wtryniać swoje nędzne 3 grosze? A to jakies twoje miejsce prywatne, czy publicznie się produkujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszczy jukon welcome 12 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: To prawdziwy koleś z krwi i kości I miał uszkodzenie okołoporodowe głowy, ze salowa to dla niego bosko kobieto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 400 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: W końcu Ryby mają glos Tylko te złote podobno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 400 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Icebound Harpy napisał: Och, Ty też wodnik? Ryby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 626 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Tylko te złote podobno Nie mam życzeń. Jestem szczęśliwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 626 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Icebound Harpy napisał: Z jednego żywiołu. Wodnik to znak powietrza. Ryby, Rak i Skorpion to żywioł woda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1355 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, choroszczy jukon welcome napisał: I miał uszkodzenie okołoporodowe głowy, ze salowa to dla niego bosko kobieto? Może boska bo wieży w Boga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 22 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: A to jakies twoje miejsce prywatne, czy publicznie się produkujesz? Tak. I skończ za mną łazić, kapiszi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 661 Napisano 4 godziny temu 24 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Jakoś Eve jak wyzywa nie potrafisz zwrócić uwagi. Wyhejtuj z koleżankami wszystkie osoby i sama z pijaną Boni bedziesz szukać Widmo w krzakach Przecież obecnie to ty wyhejtowujesz z forum podczepiona pod widmokowego piętaszka. Poza tym Eve raczej nie bełkocze pijana jak twoja psiapsi z nikąd, ani nie wyzywa od ubekow, sodomitów itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 22 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Wodnik to znak powietrza. Ryby, Rak i Skorpion to żywioł woda. Naprawdę? Człowiek uczy się całe życie… zawsze miałam skojarzenie wodnik - woda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1355 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Wodnik to znak powietrza. Ryby, Rak i Skorpion to żywioł woda. Skorpion jest spoko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 1 Napisano 4 godziny temu Czarownicy astrologi to wszystko kit Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach