Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Budżetowy miś

Najbardziej w swoim życiu żałuję tego że

Polecane posty

Nie miałem powodzenia u kobiet i nigdy nie udało mi się poderwać oraz uprawiać seksu z kobietą która mnie naprawdę bardzo kręci zawsze jak do takich startowałem to dostawałem kosza a te z którymi byłem lub uprawiałem seks co były bardzo przeciętne na które szczerze mówiąc nie zwróciłbym żadnej uwagi gdyby tylko jakaś atrakcyjna się mną zainteresowała

16 minut temu, Budżetowy miś napisał:

Nie miałem powodzenia u kobiet i nigdy nie udało mi się poderwać oraz uprawiać seksu z kobietą która mnie naprawdę bardzo kręci zawsze jak do takich startowałem to dostawałem kosza a te z którymi byłem lub uprawiałem seks co były bardzo przeciętne na które szczerze mówiąc nie zwróciłbym żadnej uwagi gdyby tylko jakaś atrakcyjna się mną zainteresowała

Masz spore kompleksy, może warto odwiedzić psychologa.

• Thanks 1

I ty się dziwisz ciapciaku, że kobiety nie chcą z tobą uprawiać seksu. Nawet najbrzydsza chce się czuć najpiekniejsza i najbardziej pożądana kobieta na świecie. Jak ja przekonasz, że tak ja właśnie widzisz będzie chętna. Nie umiesz grać to nie roochasz. 

21 minut temu, Budżetowy miś napisał:

To kobieta wybiera, a ten temat był już wiele razy powtarzany. Więc krótko i zwięźle <Paszoł won >😄

4 minuty temu, Tadek niejadek napisał:

No Mam kompleksy bo trudno ich nie mieć jak się całe życie dostawało kosę i wiecznie muszę konia walić

Zobacz se Fritz Honka, sobie zabijał baby równie brzydkie jak on bo słabo się rûchaly znaczy im się nie chciało po alkoholu, ale smutne życie Szwaba

Prawie każdy człowiek ma coś, czego nie docenia, a inni mu tego zazdroszczą. Z Twojego posta wynika, że Ty nie jesteś prawiczkiem, a szansę na związek Ty też masz, bo wystarczy nie być wybrednym pod względem wyglądu, a Ty nadal narzekasz.

Edytowano przez Daniel86
Dodano brakującą spację i zaimek

Ja chcę jeszcze podpowiedzieć, że jeśli Ty będziesz lubił jakąś dziewczynę, to jej wygląd, a nawet imię, też zacznie Ci się dobrze kojarzyć, więc może nie warto aż tak bardzo patrzeć tylko na wygląd.

To marzenia o rzeczach wyimaginowanych i co za tym idzie brak realizacji rzeczy nierealnych sprawiają dyskomfort psychiczny.😁

Też uzależnienie swojego szczęścia od posiadania drugiej połówki , to już gwóźdź do trumny za życia absolutnie. 😁

28 minut temu, Get Out napisał:

Też uzależnienie swojego szczęścia od posiadania drugiej połówki , to już gwóźdź do trumny za życia absolutnie. 😁

Najlepiej mieć wszystko w dopie bo inaczej mozna sie nabawic depresji 😆

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

Najlepiej mieć wszystko w dopie bo inaczej mozna sie nabawic depresji 😆

Deprecha na stówę jak ktoś dokarmia się czymś takim , bo to tak jakby się zadręczać że skoro i tak kiedyś umrzemy to nie ma sensu żyć. 😁

I później karkołomne to przeformatować na właściwe tory. 😁

2 minuty temu, Get Out napisał:

Deprecha na stówę jak ktoś dokarmia się czymś takim , bo to tak jakby się zadręczać że skoro i tak kiedyś umrzemy to nie ma sensu żyć. 😁

Albo jak ktoś chory to lepiej już sie położyć do trumny. Tylko że to można leczyć farmakologiczne taka psychikę i najlepiej jak najszybciej żeby nie było jak cierpienia młodego Wertera 😆

Dnia 12.12.2025 o 10:34, Monty napisał:

I ty się dziwisz ciapciaku, że kobiety nie chcą z tobą uprawiać seksu. Nawet najbrzydsza chce się czuć najpiekniejsza i najbardziej pożądana kobieta na świecie. Jak ja przekonasz, że tak ja właśnie widzisz będzie chętna. Nie umiesz grać to nie roochasz. 

tak mowisz kazdemu na randce aha

Dnia 12.12.2025 o 10:33, Tadek niejadek napisał:

może sam jest całkowicie przeciętny i nieatrakcyjny

23 minuty temu, Onaaaa napisał:

Albo jak ktoś chory to lepiej już sie położyć do trumny. Tylko że to można leczyć farmakologiczne taka psychikę i najlepiej jak najszybciej żeby nie było jak cierpienia młodego Wertera 😆

To jest rak cywilizacyjny, bo reklamy mówią masz być piękne, młode i bogate , a jak tego nie spełniasz to w domyśle jesteś nikim. W ten sposób zabija się indywidualne jednostki i nie  każdy podoła bycie totalnym wygrywem panem życia i śmierci. 😁

Do usłyszenia. 😊👋

8 minut temu, BabkaBożaBezbożna napisał:

Zatem jaki sens ma taki seks? Wy jednak jesteście pjerdolnieci i macie mózg w worze z jajami. A te gorzkie zale to tylko ciary żenady xd

jeden facet to nie są wszyscy faceci

(tak jak jedna babka to ne są wszystkie babki)

Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał:

Dobra biorę się 🤵👰

To dwa geje? Nie mówiłam że aż tak drastycznie i musisz się żenić. Wystarczy byś się wziął po prostu ogarnął.

Ja żałuję że nie kupiłem dwóch mieszkań miałbym teraz 3

Albo że nie kupiłem bitcojna chociaż 1szt a co dopiero więcej 

Że nie kupiłem akcji cdp red

Że nie trzymalem nVidie do dzisiaj 

Że zaufaniem anastazji 

5 minut temu, Bogactwo wszechświata tak napisał:

Ja żałuję że nie kupiłem dwóch mieszkań miałbym teraz 3

Albo że nie kupiłem bitcojna chociaż 1szt a co dopiero więcej 

Że nie kupiłem akcji cdp red

Że nie trzymalem nVidie do dzisiaj 

Że zaufaniem anastazji 

Albo że nie poszedłeś do psychiatry jak byłeś młody, teraz byś może był normalny

37 minut temu, Get Out napisał:

To jest rak cywilizacyjny, bo reklamy mówią masz być piękne, młode i bogate , a jak tego nie spełniasz to w domyśle jesteś nikim. W ten sposób zabija się indywidualne jednostki i nie  każdy podoła bycie totalnym wygrywem panem życia i śmierci. 😁

Do usłyszenia. 😊👋

Pan zycia i śmierci jeden z moich ulubionych filmów 🙂 we wszystkim musi być zachowany umiar bo nie da się we wszystkiem być najlepszym. O później 😊

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować