Kocopoł 227 Napisano 3 godziny temu Fajnie się z gejami śpi takie słodziaki niewinne aż człowiek czuje że ma dika i żałuje że nie jest homo facetem z dużym kootaczem, zycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 17 Napisano 3 godziny temu Wszystkie fajne chłopaky wola męskie ptaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 227 Napisano 3 godziny temu Facet to wilczur a nie miły kotek do tulenia dla femboja niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 19 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Kocopoł napisał: Facet to wilczur a nie miły kotek do tulenia dla femboja niestety Złe przekonania z facetem można się dogadać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 17 Napisano 2 godziny temu Znachor wilczur huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 76 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, miszluft napisał: Jakby mi ktos pisał ‚te spotkanie’ te konto te foto to bym zghostowala Ja też nie lubię tego błędu, ale bez przesady, żeby z tego powodu ghostować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 352 Napisano 2 godziny temu Mój facet mógłby dużo spać, bo ja też lubię se pospać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 12 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Nadija* napisał: Mój facet mógłby dużo spać, bo ja też lubię se pospać. ten facet ktorego nie masz aha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 352 Napisano 2 godziny temu I jak śpi to nie marudzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 352 Napisano 2 godziny temu i nie grzeszy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żanetka 3 Napisano 2 godziny temu 41 minut temu, Kocopoł napisał: Fajnie się z gejami śpi takie słodziaki niewinne aż człowiek czuje że ma dika i żałuje że nie jest homo facetem z dużym kootaczem, zycie Tak, tak, kiedy ostatnio pedał cię przypadkiem za cycka dotknął, to dostałaś zespołu katatonicznego 🥳 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 352 Napisano 2 godziny temu No mam teraz, ale już mi się nie chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 175 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Żanetka napisał: Tak, tak, kiedy ostatnio pedał cię przypadkiem za cycka dotknął, to dostałaś zespołu katatonicznego 🥳 Moon? Jest sprawa. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grub 2 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Nadija* napisał: No mam teraz, ale już mi się nie chce. Mam nadzieję że tylko w tym chat co z hindusami piszesz Edytowano 2 godziny temu przez Grub Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 352 Napisano 2 godziny temu Denerwuje mnie jak zaczynają gadać o ślubie i dziecku. Ja nie wpuszczę do domu żadnego chłopa xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żanetka 3 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Ovidio Lopez napisał: ten facet ktorego nie masz aha Aktualnie ma, a co tam u Grażyny? Nadal ci nie daje i nadal przebierasz w samych śmieciach na kafe? :d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żanetka 3 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Moon? Jest sprawa. Jeżeli chodzi o to samo co ostatnio to bez zmian, niestety nie mogę pomóc w tej kwestii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 19 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Nadija* napisał: Mój facet mógłby dużo spać, bo ja też lubię se pospać. Za pare lat ci się odmieni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 227 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Żanetka napisał: Tak, tak, kiedy ostatnio pedał cię przypadkiem za cycka dotknął, to dostałaś zespołu katatonicznego 🥳 Kiedy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grub 2 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Nadija* napisał: Denerwuje mnie jak zaczynają gadać o ślubie i dziecku. Ja nie wpuszczę do domu żadnego chłopa xD Chyba tata https://f.kafeteria.pl/temat-7891679-spiacy-facet/?page=3 nie wpuści xD Edytowano 2 godziny temu przez Grub Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 19 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Nadija* napisał: Denerwuje mnie jak zaczynają gadać o ślubie i dziecku. Ja nie wpuszczę do domu żadnego chłopa xD Chłopy majom swoje nieruchomości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 227 Napisano 2 godziny temu Poza tym ty nie jesteś miłym pe dałem tylko typowym rapistem hetero lubiącym na ostro rypac szlory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 352 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Moon? Jest sprawa. Hahaha a później wrzucisz na kafe screeny jak ci spermi xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 175 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Żanetka napisał: Jeżeli chodzi o to samo co ostatnio to bez zmian, niestety nie mogę pomóc w tej kwestii. Nie o to chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 19 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Kocopoł napisał: Poza tym ty nie jesteś miłym pe dałem tylko typowym rapistem hetero lubiącym na ostro rypac szlory Jedyne co rypal to swojom renke huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 175 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Nadija* napisał: Hahaha a później wrzucisz na kafe screeny jak ci spermi xD Już sobie to dawno wyjasnilismy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 352 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Już sobie to dawno wyjasnilismy. I co z tego skoro jesteś niestabilna psychicznie i zrobisz to kolejny raz xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 352 Napisano 2 godziny temu Madka przechowuje spermo-screeny i pewnie se wali do tego jak nie ma bolca xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 175 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Nadija* napisał: I co z tego skoro jesteś niestabilna psychicznie i zrobisz to kolejny raz xD Idź lepiej sprawdź czy cię w kuchni nie ma dziecko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żanetka 3 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Nadija* napisał: I co z tego skoro jesteś niestabilna psychicznie i zrobisz to kolejny raz xD Ja nie spermie i jak już wyżej wyjaśniono wszystko zostało wyjaśnione, nie żywię urazy 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Nie o to chodzi. a o co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach