ohiolove 22 Napisano niedziela o 16:08 Jakie macie pomysły na prezenty gwiazdkowe dla najbliższych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 36 Napisano niedziela o 16:50 Kupiłam frytkownice beztłuszczowa, dyski zewnętrzne i ubrania. : ) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ohiolove 22 Napisano niedziela o 17:08 17 minut temu, yeya napisał: Kupiłam frytkownice beztłuszczowa, dyski zewnętrzne i ubrania. : ) Same konkretne rzeczy, fajnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1385 Napisano niedziela o 17:14 Zabawki i ubrania i perfumy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ohiolove 22 Napisano niedziela o 17:16 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Zabawki i ubrania i perfumy To podobnie jak ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 36 Napisano poniedziałek o 22:28 Konkretne rzeczy są ok. : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 13 Napisano wczoraj o 00:25 Dnia 14.12.2025 o 17:08, ohiolove napisał: Jakie macie pomysły na prezenty gwiazdkowe dla najbliższych? Kupiłem sobie przerobke ps4 rzutnika, 2 gry xsx, memorke ps1 czarnom i podstawkę ps2 fat sypialni póki co, prawdopodobnie wjadom jeszcze słodycze z 2 kartony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 13 Napisano wczoraj o 00:26 Dnia 14.12.2025 o 18:14, Onaaaa napisał: Zabawki i ubrania i perfumy Erotyczne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 13 Napisano wczoraj o 00:26 Dnia 14.12.2025 o 17:50, yeya napisał: Kupiłam frytkownice beztłuszczowa, dyski zewnętrzne i ubrania. : ) Zielona chodzi za mnom toster ale budżetu brakuje 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1385 Napisano wczoraj o 10:16 9 godzin temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Erotyczne? Wibrator z klocków lego 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 673 Napisano wczoraj o 10:33 10 godzin temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Zielona chodzi za mnom toster ale budżetu brakuje Sprzedałeś działkę i budżetu brak? Może zrobimy zrzutkę na jakąś świąteczną paczkę dla ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1385 Napisano wczoraj o 10:47 10 godzin temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Zielona chodzi za mnom toster ale budżetu brakuje Już nie oszukuj milionerze że kasy brak bo nikt ci nie uwierzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 13 Napisano wczoraj o 13:01 2 godziny temu, Onaaaa napisał: Już nie oszukuj milionerze że kasy brak bo nikt ci nie uwierzy No ja już nawet siostry budżet wytrzepalem dzisiaj mnie trzepneli na cło 105zl z emiratow arabskich Zostało zrobić wigilię za 100zl i słodycze za resztę pieniędzy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 13 Napisano wczoraj o 13:02 2 godziny temu, 250GodzinTak napisał: Sprzedałeś działkę i budżetu brak? Może zrobimy zrzutkę na jakąś świąteczną paczkę dla ciebie? Tamtej kasy nie ruszam to na życie przyszle lub giełdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 154 Napisano wczoraj o 13:06 4 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: No ja już nawet siostry budżet wytrzepalem dzisiaj mnie trzepneli na cło 105zl z emiratow arabskich Zostało zrobić wigilię za 100zl i słodycze za resztę pieniędzy za co takie cło ja chciałem zamówić paczkę do paczkomatu i nie mogłem zgadnij dlaczego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 13 Napisano wczoraj o 15:58 2 godziny temu, mr_Kumpir napisał: za co takie cło ja chciałem zamówić paczkę do paczkomatu i nie mogłem zgadnij dlaczego Za nową podstawke ps2 fat z emiratow arabskich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 13 Napisano wczoraj o 16:03 2 godziny temu, mr_Kumpir napisał: za co takie cło ja chciałem zamówić paczkę do paczkomatu i nie mogłem zgadnij dlaczego Kupiłem od szejka Dubaju 25 lat trzymal nowom 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 36 Napisano 22 godziny temu 19 godzin temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Zielona chodzi za mnom toster ale budżetu brakuje Widocznie podstawka była ważniejsza... Sobie kupiłam overlocka... stwierdziłam, że to dobry zakup. : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 13 Napisano 21 godzin temu 2 minuty temu, yeya napisał: Widocznie podstawka była ważniejsza... Sobie kupiłam overlocka... stwierdziłam, że to dobry zakup. : ) Wszechświata chciał podstawke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 36 Napisano 21 godzin temu 5 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Wszechświata chciał podstawke Kompletnie się nie znam, to podstawka chłodząca? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 13 Napisano 21 godzin temu Przed chwilą, yeya napisał: Kompletnie się nie znam, to podstawka chłodząca? Tylko wyglądająca luksusowo, ale sprzedala mi się pewna płyta która powiedziała kup Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 36 Napisano 21 godzin temu 1 minutę temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Tylko wyglądająca luksusowo, ale sprzedala mi się pewna płyta która powiedziała kup Oki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 13 Napisano 21 godzin temu 6 minut temu, yeya napisał: Kompletnie się nie znam, to podstawka chłodząca? 336zl chyba wyszła używane chodzą od 199 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 13 Napisano 21 godzin temu 1 minutę temu, yeya napisał: Oki To z takich dziwnych zakupów co odkładalem rok bo zawsze szkoda na nią bylo kasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Danger 162 Napisano 21 godzin temu Podstawka droższa od konsoli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 36 Napisano 21 godzin temu 29 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał: To z takich dziwnych zakupów co odkładalem rok bo zawsze szkoda na nią bylo kasy Rozumiem... swego czasu kolekcjonowałam np klisze z bajkami do rzutnika Ania... zaczęłam od rzutnika później bajki a zakończyłam na papierach do rzutnika... : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 673 Napisano 21 godzin temu Dnia 14.12.2025 o 17:08, ohiolove napisał: Jakie macie pomysły na prezenty gwiazdkowe dla najbliższych? Skarpety i dezodorant Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 13 Napisano 9 godzin temu 11 godzin temu, Danger napisał: Podstawka droższa od konsoli. No zależy od stanu ale tak ponad 3x bo za drugą ps2 fat do sypialni dałem 100 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 13 Napisano 9 godzin temu 11 godzin temu, yeya napisał: Rozumiem... swego czasu kolekcjonowałam np klisze z bajkami do rzutnika Ania... zaczęłam od rzutnika później bajki a zakończyłam na papierach do rzutnika... : ) No sporo ludzi ma ps5 białe bo im szkoda na czarne panele 300+ zl a ja domykam takie szczegóły na urodziny czy święta właśnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 34 Napisano 9 godzin temu 17 godzin temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Za nową podstawke ps2 fat z emiratow arabskich ja pierrrdole co za mitoman jeeebany z aliexpress kupił a mu wcisneli że z dubaju xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach