Onaaaa 1412 Napisano wczoraj o 00:17 13 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: żona Magda i dwoje dzieci: Jagoda i Marek Wszystko fajnie ale Marek mi sie nie podoba. Trzeba zmienić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 423 Napisano wczoraj o 00:19 4 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: a i pamięć chyba nie taka... Twoja Panie M. Mister Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 587 Napisano wczoraj o 00:20 34 minuty temu, Spaghetti... napisał: 40 zeta i nazywasz mnie reniferem sam będąc jeleniem? Nawet kużwa życzeń nie potrafisz przyjać z klasą. Dlatego Szynszyla ma Cię wiesz gdzie. Załóżcie na głowy opaski reniferowe i ruszajcie w wyścig o serce szynszyli Kto pierwszy, ten nie tylko lepszy, ale i bardziej zabawny dla widzów. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 7 Napisano wczoraj o 00:21 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Wszystko fajnie ale Marek mi sie nie podoba. Trzeba zmienić Nabuchodonozor brzmi dumnie i po królewsku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 423 Napisano wczoraj o 00:21 (edytowany) 1 minutę temu, salix napisał: Załóżcie na głowy opaski reniferowe i ruszajcie w wyścig o serce szynszyli Kto pierwszy, ten nie tylko lepszy, ale i bardziej zabawny dla widzów. Szynszyla już wybrała faceta i nie jest to Chwila czy Ja, w czym masz problem Salix ? Edytowano wczoraj o 00:21 przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 7 Napisano wczoraj o 00:26 6 minut temu, salix napisał: Załóżcie na głowy opaski reniferowe i ruszajcie w wyścig o serce szynszyli Kto pierwszy, ten nie tylko lepszy, ale i bardziej zabawny dla widzów. wyścigi kardiologów - zwycięzca otrzymuje serce najwięcej klasy to jednak mają nauczycielki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1412 Napisano wczoraj o 00:28 5 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: Nabuchodonozor brzmi dumnie i po królewsku Może lepiej Mateuszek. Nabuchodonozor brzmi jak jakiś sęp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 423 Napisano wczoraj o 00:29 (edytowany) 4 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: wyścigi kardiologów - zwycięzca otrzymuje serce najwięcej klasy to jednak mają nauczycielki... ... A róża u niej w pokoju to mit ? Wiem jak jest, więc nie żal się na forum i nie udawaj Greka Po prostu zaakceptuj porażkę i wreszcie się ogarnij. Edytowano wczoraj o 00:31 przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 7 Napisano wczoraj o 00:30 Przed chwilą, Onaaaa napisał: Może lepiej Mateuszek. Nabuchodonozor brzmi jak jakiś sęp. no to może cesarskie imię: Menelik? Patrycjusz może chociaż? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1412 Napisano wczoraj o 00:35 4 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: no to może cesarskie imię: Menelik? Patrycjusz może chociaż? Nie podoba mi się. Może kornel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 7 Napisano wczoraj o 00:40 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Nie podoba mi się. Może kornel łączymy literaturę z piłką nożną? strzelił gola z kornela? to może chociaż Menelaos? bohater Sparty, mąż pięknej Heleny moglibyśmy go wołać Menel! fajnie co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 423 Napisano wczoraj o 00:42 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: łączymy literaturę z piłką nożną? strzelił gola z kornela? to może chociaż Menelaos? bohater Sparty, mąż pięknej Heleny moglibyśmy go wołać Menel! fajnie co? Złość Ci nie pomoże, lepiej pomorze bez meneli wspominaj gościu z ''klasą'' Powodzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1412 Napisano wczoraj o 00:46 3 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: łączymy literaturę z piłką nożną? strzelił gola z kornela? to może chociaż Menelaos? bohater Sparty, mąż pięknej Heleny moglibyśmy go wołać Menel! fajnie co? Nie możemy go wołać Menel Może Molinezja a będziemy wołać Moli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 7 Napisano wczoraj o 00:53 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Nie możemy go wołać Menel Może Molinezja a będziemy wołać Moli a racja - wołasz dzieciaka a przylezie jeszcze kilku 'prezesów' z okolicy a Molinezja to nie jest imię żeńskie? a poza tym jeszcze by go wołali Mol! a po co ma mi jakiś mol po domu latać to może Saron? mielibyśmy w domu oko Sarona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1412 Napisano wczoraj o 00:57 3 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: a racja - wołasz dzieciaka a przylezie jeszcze kilku 'prezesów' z okolicy a Molinezja to nie jest imię żeńskie? a poza tym jeszcze by go wołali Mol! a po co ma mi jakiś mol po domu latać to może Saron? mielibyśmy w domu oko Sarona Saron może być. Brzmi dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 7 Napisano wczoraj o 00:59 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Saron może być. Brzmi dobrze czyli czterdziestolatek + żona Magda i dzieci: Jagoda i Saron to teraz już z górki... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 423 Napisano wczoraj o 01:00 (edytowany) 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Saron może być. Brzmi dobrze Co z Widmo w takim razie Magi ? Edytowano wczoraj o 01:00 przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1412 Napisano wczoraj o 01:01 Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Co z Widmo w takim razie Magi ? Muszę go spytać czy mu sie Saron podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 423 Napisano wczoraj o 01:02 Przed chwilą, Onaaaa napisał: Muszę go spytać czy mu sie Saron podoba Koniecznie, bo ja w tej trójcy nie jestem na szczęście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1412 Napisano wczoraj o 01:03 (edytowany) 3 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: czyli czterdziestolatek + żona Magda i dzieci: Jagoda i Saron to teraz już z górki... Najpierw Saron i jeszcze mi powiedz gdzie znajdę tego 40 latka Edytowano wczoraj o 01:03 przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 7 Napisano wczoraj o 01:04 Przed chwilą, Onaaaa napisał: Najpierw Saron i jeszcze mi powiedz gdzie znajdę tego 40 latka ale problem przecież to banalne poznajesz dwudziestolatka i czekasz dwie dekady... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 423 Napisano wczoraj o 01:26 .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1412 Napisano 20 godzin temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 205 Napisano 18 godzin temu 12 godzin temu, salix napisał: Załóżcie na głowy opaski reniferowe i ruszajcie w wyścig o serce szynszyli Kto pierwszy, ten nie tylko lepszy, ale i bardziej zabawny dla widzów. Szynszyla pojechała w świat, zarobić lepiej spotkała przystojnego mudzina. Co najwyżej mogą jechać tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 14 Napisano 18 godzin temu Sraajmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 7 Napisano 10 godzin temu 7 godzin temu, Fifofa napisał: Co najwyżej mogą jechać tam piter przyłączysz się do wycieczki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1412 Napisano 10 godzin temu 17 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: piter przyłączysz się do wycieczki? Nie za dużo tam was w tą podróż? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 10 godzin temu Zagrać to mogę na waszych mordach hahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 7 Napisano 10 godzin temu 22 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie za dużo tam was w tą podróż? kwestia dobrania odpowiedniego pojazdu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1412 Napisano 9 godzin temu 24 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: kwestia dobrania odpowiedniego pojazdu I coś do picia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach