gowno boze 1 Napisano 5 godzin temu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 404 Napisano 5 godzin temu I bardzo dobrze! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 687 Napisano 5 godzin temu Hurra 🩵 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 687 Napisano 3 godziny temu Mówiłam, że zablokuje temat, ale nikt nie słucha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 117 Napisano 3 godziny temu Niech widmo tam siedzi z chłopakiem i niech się klepią po du pach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1387 Napisano 3 godziny temu W końcu zamkną to coś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 117 Napisano 3 godziny temu Z jednym przygl.. m się uzerasz, to drugi musi się dołączyć. Widocznie chodzą parami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 687 Napisano 3 godziny temu Wszędzie cięcia kosztów. Co zrobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perihelion 7 Napisano 3 godziny temu No tak, bo tak napisał krasnal na trollkoncie udajacy pravika xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 117 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Perihelion napisał: No tak, bo tak napisał krasnal na trollkoncie udajacy pravika xD Wolaj tutaj chłopaka 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkromance 25 Napisano 3 godziny temu kwiiiii kwiiiiii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 135 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: W końcu zamkną to coś. To jak z końcem świata kilka przeżyłem i już kilka razy mieli zamykać,a ja nadal jestem . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perihelion 7 Napisano 3 godziny temu Przypominam że to Krzychu spłukał kupę w kiblu jak się wydało oszustwo że zdjęcia nie są jej tylko jej siostry xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 135 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, darkromance napisał: kwiiiii kwiiiiii Blokuj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 687 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: To jak z końcem świata kilka przeżyłem i już kilka razy mieli zamykać,a ja nadal jestem . Złego diabli nie biorą. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkromance 25 Napisano 3 godziny temu Już mi się nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1387 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: To jak z końcem świata kilka przeżyłem i już kilka razy mieli zamykać,a ja nadal jestem . Ciekawe kiedy będzie następny koniec świata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 117 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: To jak z końcem świata kilka przeżyłem i już kilka razy mieli zamykać,a ja nadal jestem . Jukon przeżyłeś, to wszędzie sobie poradzisz. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 687 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, darkromance napisał: Już mi się nie chce Ale tobie podawał Widmo, że ma żonę, farmę i jeździ na karetce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 135 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ciekawe kiedy będzie następny koniec świata Za naszego życia jeszcze nie jeden będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkromance 25 Napisano 3 godziny temu i że ma małego xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 135 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Złego diabli nie biorą. Święte słowa powiedz amen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 687 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Święte słowa powiedz amen Sam powiedz. Ja cię przeżyje, chociaż nie jadam tłustych kaczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 117 Napisano 2 godziny temu Nie wiem, czy trzeba to tłumaczyć, ale niektórzy mają problem z myśleniem. Jak z jakąś laską się zgadzam, to nie znaczy, że chcę wbić do niej na priv. Tak się po prostu zdarza i nie przejmujcie się, to nie jest wasza wina. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 135 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Ale tobie podawał Widmo, że ma żonę, farmę i jeździ na karetce Jej informator podawał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 135 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Sam powiedz. Ja cię przeżyje, chociaż nie jadam tłustych kaczek Pożyjemy zobaczymy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 117 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: Złego diabli nie biorą. Z piekła to on przyszedł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1387 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Get Out napisał: Za naszego życia jeszcze nie jeden będzie Nie wiadomo. Może zapowiedzą za niedługo koniec i przybędą kosmici Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 687 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Jej informator podawał. Ty to podawałeś. Ale problemy z głową i blizny na głowie po waleniu w witryny sklepowe wyjaśniają to całkowicie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 135 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Nie wiem, czy trzeba to tłumaczyć, ale niektórzy mają problem z myśleniem. Jak z jakąś laską się zgadzam, to nie znaczy, że chcę wbić do niej na priv. Tak się po prostu zdarza i nie przejmujcie się, to nie jest wasza wina. Nie przejmuj sie to tylko forum . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach