Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Icebound Harpy

Lalka Barbie na wózku inwalidzkim.

Polecane posty

12 minut temu, Szon patrol$$$ napisał:

przeczytałam kota niebinarnego 😜 czy koty bywają niebinarne? pytanie do kociar

Skoro elfy takie bywają to i pewnie koty...

7 minut temu, Doktor z Zielonej Góry napisał:

Barbie na wózku inwalidzkim jest od dawna w sprzedaży. Wiem, bo kupowałem córce. Kupiłem, bo w domku dla barbie byla winda dla niepełnosprawnych. Chyba dlatego, juz nie pamietam, bo w tym roku wyrzucilismy ten domek. Miała tez np lalki z ciążowym brzuchem i dzieckiem w środku. Nie widzę w tym nic niezwykłego.

a potem sie dziwisz że ktoś wykorzystuje twoje dziecko w inbach przeciwko tobie. Czy ty masz w ogóle instynkt samozachowawczy? Nie uczysz sie nigdy na błedach??

• Thanks 1

4 minuty temu, Szon patrol$$$ napisał:

a potem sie dziwisz że ktoś wykorzystuje twoje dziecko w inbach przeciwko tobie. Czy ty masz w ogóle instynkt samozachowawczy? Nie uczysz sie nigdy na błedach??

Ale co napisał? Ja kupuję lego minecraft. Czy to jakaś straszna informacja? Najwyżej jakiś ulom sie obsmieje jak norka z sobie tylko znanego powodu.

Edytowano przez Śliwka w Polonezie
  • Like 2
  • Thanks 2

3 minuty temu, Szon patrol$$$ napisał:

Nie. Powiedz mi co zlego w napisaniu, ze kupiłem córce lalki? Nawet to masz zamiast użyć do hejtu? Jesteś normalna?

• Like 2

1 minutę temu, Szon patrol$$$ napisał:

Nie uczy się na błędach, bo żegnał się z forum i ogłaszał separację, a tu nawija makaron na uszy i udaje, że się nic nie stało. Koleś nieźle poryty i chyba coś nie tak z nim 😄

Kupować lalki, córce, której się nie chciało? Córka ma 11 lat prawie i teraz siedzi na telefonie, kiedy tatuś pisze na kobiecym forum, a macocha jeszce śpi 😄

3 minuty temu, Szon patrol$$$ napisał:

Tak! Ja na przykład będę zawsze się dziwić ludziom, który używałają do hejtow normalnych rzeczy. Rozumiem lazanie w kiblu, ale domek dla lalek? Serio? 

• Like 2
  • Thanks 1

Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał:

Ale co napisał? Ja kupuję lego minecraft. Czy to jakaś straszna informacja? Najwyżej jakiś ulom sie obsmieje jak norka z sobie tylko znanego powodu.

Ok, to niech wezmie potem na klate ze te wszystkie fakty o córce, ktore tu ujawnia są wykorzystywane przeciwko niemu. A nie olaboga, Niemcy mnie biją, gdy wcześniej ujawnił pierdyliard szczegółów z życia dziecka.

1 minutę temu, Doktor z Zielonej Góry napisał:

Nie. Powiedz mi co zlego w napisaniu, ze kupiłem córce lalki? Nawet to masz zamiast użyć do hejtu? Jesteś normalna?

jw.

2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Przed chwilą, taka_pokraka napisał:

Tak! Ja na przykład będę zawsze się dziwić ludziom, który używałają do hejtow normalnych rzeczy. Rozumiem lazanie w kiblu, ale domek dla lalek? Serio? 

ładnie z krzaków wyskakujecie, btw żeby bronić swojego teamu 😜

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Nie uczy się na błędach, bo żegnał się z forum i ogłaszał separację, a tu nawija makaron na uszy i udaje, że się nic nie stało. Koleś nieźle poryty i chyba coś nie tak z nim 😄

Kupować lalki, córce, której się nie chciało? Córka ma 11 lat prawie i teraz siedzi na telefonie, kiedy tatuś pisze na kobiecym forum, a macocha jeszce śpi 😄

Teraz bedziesz pisala kilka lat, że płakałem, ze musialem kupować córce lalki Barbie, a chcialem syna. To jest właśnie poziom, ktory tu tworzycie 😀

• Like 1

2 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

I jeszcze innym wypomina to samo. Na serio to nie jest najostrzejsza kredka w piórniku, cytując jego dumną żonę

Ok, to niech wezmie potem na klate ze te wszystkie fakty o córce, ktore tu ujawnia są wykorzystywane przeciwko niemu. A nie olaboga, Niemcy mnie biją, gdy wcześniej ujawnił pierdyliard szczegółów z życia dziecka.

Szczegółów z życia dziecka? Ze dziewczynka bawi sie lalkami i kupowałem jej lalki? To są szczegóły z życia dziecka?

• Like 1

1 minutę temu, Doktor z Zielonej Góry napisał:

Teraz bedziesz pisala kilka lat, że płakałem, ze musialem kupować córce lalki Barbie, a chcialem syna. To jest właśnie poziom, ktory tu tworzycie 😀

Szach mat. Zgadłeś 😄

Przed chwilą, Szon patrol$$$ napisał:

Dostałam bana na forum, że raz  na kilka dni nie mogę się wpisać? 🤔

Czy powinnam odpisywać trollom i owsikom Twoim zdaniem bo nie rozumiem? 

To jedyny normalny temat który wisi. 

• Like 1
  • Haha 1

2 minuty temu, Szon patrol$$$ napisał:

No wybacz, że wcześniej nie dyskutowałam zawzięcie w temacie o chorobach psychicznych i sznurze i dopiero tu odpowiedziałam 🙂

Edytowano przez Śliwka w Polonezie
  • Haha 2

Przed chwilą, Doktor z Zielonej Góry napisał:

Szczegółów z życia dziecka? Ze dziewczynka bawi sie lalkami i kupowałem jej lalki? To są szczegóły z życia dziecka?

Stary, ja o twojej córce znam pierdyliard szczegółow! A dzisiaj poznałam kolejny! Łącznie z bardzo intymnymi szczegółami relacji jej biologicznych rodziców przed rozwodem i po rozwodzie, intymnych szczegółów jej relacji z macochą i wiele innych! 

I jeszcze innym wypomina to samo. Na serio to nie jest najostrzejsza kredka w piórniku, cytując jego dumną żonę

Zaraz się Gapa rozpłacze 😄

Lepiej go zostawić, bo obudzi żonę i żona nam nada, że bolą nas doopska, zazdrościmy jej Czada 🤦I jesteśmy upośledzone 🤦

• Haha 1

2 minuty temu, taka_pokraka napisał:

Ona jest totalnie odklejona. Poziom hejteski do tego stopnia, ze juz kombinuje jak wykorzystać te ważną informację. Potem zacznie pisać, że jestem taki gapowaty, bo napisalem, że lalkę x lat temu córce kupiłem 😉

• Like 1

Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał:

No wybacz, że wcześniej nie dyskutowałam zawzięcie w temacie o chorobach psychicznych i sznurze i dopiero tu odpowiedziałam 🙂

Wybaczam 😊

1 minutę temu, taka_pokraka napisał:

Dostałam bana na forum, że raz  na kilka dni nie mogę się wpisać? 🤔

Czy powinnam odpisywać trollom i owsikom Twoim zdaniem bo nie rozumiem? 

To jedyny normalny temat który wisi. 

Nie ma problemu, śmieszy mnie tylko że wystarczy potrząsnąć krzakami 

Stary, ja o twojej córce znam pierdyliard szczegółow! A dzisiaj poznałam kolejny! Łącznie z bardzo intymnymi szczegółami relacji jej biologicznych rodziców przed rozwodem i po rozwodzie, intymnych szczegółów jej relacji z macochą i wiele innych! 

Co znowu ten jego długi jęzor wychlapał? 😅

Zaraz się Gapa rozpłacze 😄

Lepiej go zostawić, bo obudzi żonę i żona nam nada, że bolą nas doopska, zazdrościmy jej Czada 🤦I jesteśmy upośledzone 🤦

Myślisz że jeszcze śpi? Szkoda życia! 😜

4 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Ogólnie bekowe jest jak gapa sprzedaje prywate ostry ołówku w piórniku i ty też latasz jak ze sraczką jak ktoś coś napisze z życia prywatnego. 😆

Przed chwilą, Get Out napisał:

Ogólnie bekowe jest jak gapa sprzedaje prywate ostry ołówku w piórniku i ty też latasz jak ze sraczką jak ktoś coś napisze z życia prywatnego. 😆

Jak cie nie lubie tak sie musze zgodzić. Facet totalnie nie łączy kropek

Wybaczam 😊

Nie ma problemu, śmieszy mnie tylko że wystarczy potrząsnąć krzakami 

Nigdy ale to przenigdy nie domyśliłabym się po tym wpisie, że nie masz problemu. 😏

• Haha 1

Myślisz że jeszcze śpi? Szkoda życia! 😜

Nadrabia, bo w Święta się nie wyśpi 😄

Co znowu ten jego długi jęzor wychlapał? 😅

No znów wtrąca swoje 3 grosze z życia córci.

Mało mu jeszcze? 

1 minutę temu, taka_pokraka napisał:

Nigdy ale to przenigdy nie domyśliłabym się po tym wpisie, że nie masz problemu. 😏

Masz prawo do własnej interpretacji, nie wnikam.

2 minuty temu, Doktor z Zielonej Góry napisał:

Ona jest totalnie odklejona. Poziom hejteski do tego stopnia, ze juz kombinuje jak wykorzystać te ważną informację. Potem zacznie pisać, że jestem taki gapowaty, bo napisalem, że lalkę x lat temu córce kupiłem 😉

Nie rozumiem jaką niby ostrą prywatą wartą hejtu jest kupowanie zabawek dla dzieci. Może to forum mnie oświeci. 😏

6 minut temu, Szon patrol$$$ napisał:

Jakie szczegóły. Opowiedz. Ty wklejałaś tu zdjęcie dziecka, wiem, ze masz córkę i syna, chodzą do podstawówki, syn zdaje sie cos trenuje, bo chciałaś przeleciec jego trenera 😉 Twój partner nie kupuje dzieciom prezentów i nie mieszka z wami. Ojciec dziecka zabiera czesto dzieci, zdaje sie, ze w święta tez. Jestes po rozwodzie, czyli dzieci żyją w rozbitej rodzinie. A dodam jeszcze- partner cie nie bardzo podnieca, jestds obojętna na seks z nim, ale wykorzystujesz go do prac przy domu i domowych. Wszystko info od ciebie  😉

Edytowano przez Doktor z Zielonej Góry
  • Thanks 1
  • Haha 2

3 minuty temu, Get Out napisał:

Raczej to ty chyba przeżywasz ze ktos kupił dziecku lalkę, ulomie 😄

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się