Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Icebound Harpy

Pasta jajeczna z makrelą wędzoną. 🐡

Polecane posty

2 minuty temu, Szon patrol$$$ napisał:

Ok, wiesz lepiej ile mam dzieci. Niech tak zostanie

Córkę i syna,   pisałaś o parce. I leciałaś na trenera syna, ale, ze sie nie udało związałaś sie z obecnym partnerem. Który Cię nie pociąga. Niech tak zostanie. Przy okazji. Jako ojciec cieszę sie, ze masz dobre podejście do sorawy rozwodu i twoj byly maz spędza z twoimi dziećmi duzo czasu, święta itd. Nie każda matka by sie w tym odnalazła  😉

Przed chwilą, Doktor z Zielonej Góry napisał:

Córkę i syna,   pisałaś o parce. I leciałaś na trenera syna, ale, ze sie nie udało związałaś sie z obecnym partnerem. Który Cię nie pociąga. Niech tak zostanie. Przy okazji. Jako ojciec cieszę sie, ze masz dobre podejście do sorawy rozwodu i twoj byly maz spędza z twoimi dziećmi duzo czasu, święta itd. Nie każda matka by sie w tym odnalazła  😉

No więc mylisz sie, Sherlocku.

5 minut temu, SzloraWieczorna napisał:

Boze xD dajcie spokój z tym aseksualizmem. Spadło jej libido i pjerdoli banialuki chyba nie do końca zdjąć sobie sprawę że tego się nie wybiera jak 56 płci wedle humoru xD krindz totalny

Ja w ten jej aseksualizm wierzę tak jak w to ze spotkam jednorożca w lesie.

3 minuty temu, SzloraWieczorna napisał:

Qwerty była daleko na mojej liście konformistów zanizajacych się do poziomu lizacej gucze salowej ale jak widać co do ludzi na zawsze pozostanę naiwna babciom xD

Gapcio niedługo zacznie wymyślać ich alergie skoro ich ilość i płeć oraz inne szczegóły z ich życia już wymyślił bądź bezmyślnie powtarza po dumnej żonie-znanej kłamczuszce

5 minut temu, Doktor z Zielonej Góry napisał:

Poważnie? Byles kiedys w jakiejs ci.pie? Widmok.

Krzyczałem jak każdy gdy się rodziłem i jak jakaś nie chce mnie  tam wpuścić też krzyczę gapo . 😆

1 minutę temu, Szon patrol$$$ napisał:

Cieszę się że coraz więcej mówi głośno co myśli o Ewie, jej małżonku-nie-milionerze, a także o srejzi i ich przyd*pasce.

To bardzo dla mnie satysfakcjonujące jak nie ma mnie na forum a widze że malowany czy Przewrotka piszą moimi słowami.

Wielka satysfakcja, bo wcześniej tak nie było i musiałam walczyć sama z tymi hejterami i ich d(pościskiem, teraz jest dużo łatwiej

Mi by tam się zapaliła lampka kontrolna wielkości piłki lekarskiej gdyby widmok się cieszył, że jestem jego zadaniowcem.

Niżej to już tylko przytrzymywanie leżakowi pochwonoga.

Przed chwilą, salix napisał:

Ja w ten jej aseksualizm wierzę tak jak w to ze spotkam jednorożca w lesie.

A ktokolwiek w normie uwierzył?

Przeciez tak pisałaś. Nie trzeba byc sławnym detektywem.

Skrin.

• Haha 1

Przed chwilą, Śliwka z Grójca napisał:

Mi by tam się zapaliła lampka kontrolna wielkości piłki lekarskiej gdyby widmok się cieszył, że jestem jego zadaniowcem.

Niżej to już tylko przytrzymywanie leżakowi pochwonoga.

Ale ja nie mam na jego punkcie obsesji, taka jest miedzy nami różnica

3 minuty temu, Śliwka z Grójca napisał:

Znawcę tematu to miło poczytać 😄

Rzekł znawca przedszkolaków aż za babę się przebrał. 😆

Przed chwilą, Szon patrol$$$ napisał:

Ale ja nie mam na jego punkcie obsesji, taka jest miedzy nami różnica

Co nie zmienia faktu, że zaczynasz pływać o odmętach.

Przed chwilą, Szon patrol$$$ napisał:

Gapcio niedługo zacznie wymyślać ich alergie skoro ich ilość i płeć oraz inne szczegóły z ich życia już wymyślił bądź bezmyślnie powtarza po dumnej żonie-znanej kłamczuszce

Twoje dzieci sama wciągnęłaś bezmyślnie do netu chcąc się pochwalić światowym życiem więc szczegóły o nich i tak są mało znaczące. Mnie jako kobietę przeraza taka bezmyślność matek. Obrzydza wręcz. Jeśli masz potrzebę nieodparta atencji to se wstawiaj łydy i inne części ciała ale żeby dzieci za darmo wystawiać na pożarcie patologii to już dla mnie niepojęte.

1 minutę temu, Szon patrol$$$ napisał:

Kuweto, przecież ty pisałaś te informacje. Niczego nie muszę wymyślać. Może zwyczajnie się zagapiłas...

Przed chwilą, Śliwka z Grójca napisał:

Od x czasu Widmok mnie nie hejtował będzie w latach już. A że dajecie sobie aby wam s/rał na głowe to co ja na to poradze? Nie zmienie biegu rzeki

10 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Ja nie muszę zgłaszać. Inni to za mnie zrobią. Mam od tego ludzi, jak ty gosposię od sprzątania i miliony na koncie 🤣

A kto ma sprzątać, Ewa? W jej żyłach płynie błękitna krew i jest stworzona do wyższych celów, np robienie kariery w tym szambie.

• Haha 1

1 minutę temu, Doktor z Zielonej Góry napisał:

Kuweto, przecież ty pisałaś te informacje. Niczego nie muszę wymyślać. Może zwyczajnie się zagapiłas...

Skrin.

• Haha 1

12 minut temu, Doktor z Zielonej Góry napisał:

Ja tez wiem co tu pisałaś. Widzę  ze w tym momencie idziesz w stronę logiki Madzi. Zly kierunek. Ona nie jest zbyt inteligentna 

Ty też nie. A co to ma do rzeczy i co tu robisz wśród patologii i motłochu, ty milionerze bez zer na koncie, z pozyskaną chorowitą żoną poznaną na forum? 😜Zamieniam się w słuch 😚

Przed chwilą, Zero cukru napisał:

A kto ma sprzątać, Ewa? W jej żyłach płynie błękitna krew i jest stworzona do wyższych celów, np robienie kariery w tym szambie.

A co ty tak ludzkim głosem do mnie przemawiasz, jak Wigili jeszcze nie ma 😄

3 minuty temu, Śliwka z Grójca napisał:

Twojej obsesji nic nie przebije agencie Orange 😆

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Ty też nie. A co to ma do rzeczy i co tu robisz wśród patologii i motłochu, ty milionerze bez zer na koncie, z pozyskaną chorowitą żoną poznaną na forum? 😜Zamieniam się w słuch 😚

Dobrze ze ty jesteś całkowicie zdrowa jako kobieta...co to jest milion gdy masz firmę? Jesteś taka niekumata. Wracaj do czyszczenia mojego dywanu

Poważnie zbierasz skriny z Kafeterii? I co dalej? 

Pojaśniam takie kłamczuszki jak srejzji i twoja duymna żona, przydaja siie, np. dzis rano z nie do końca poprawną polszczyzną srejzi

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Myślę, ze jestem. Co mam ci napisać skoro ty i tak nic nie zrozumiesz?

I? Czyżbyś poczula sie urazona?

Nie, po prostu weryfikują twoją prawdę. Wiesz z prawdą jest jak z d*pa. 

A twoja prawda to nie jest moja prawda, więc pokaż skrina, zweryfikujemy czyja prawda jest prawdziwsza

3 minuty temu, Szon patrol$$$ napisał:

Od x czasu Widmok mnie nie hejtował będzie w latach już. A że dajecie sobie aby wam s/rał na głowe to co ja na to poradze? Nie zmienie biegu rzeki

Byłaś tu normalnym użytkownikiem. Teraz zeszłaś do otaczania się magdą78, widmokiem i z zaplecza popiksuje gienia. Można zaklinać rzeczywistość w nieskończoność, ale to towarzystwo od razu daje ci -200 do wiarygodności i godności. 

Edytowano przez Śliwka z Grójca

1 minutę temu, Doktor z Zielonej Góry napisał:

Poważnie zbierasz skriny z Kafeterii? I co dalej? 

Wypytuje ludzi, których nie zna, komu wiszą 40 złotych jak twoja chorowita żona 🤣

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się