salix 585 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Widocznie on ze mną mało pisze. Cis mi świata o tych ruskich ale nie duzo. A teraz jaki on ma nick? A ty jak zwykle bez cienia żenady lajkujesz najbardziej upośledzone teksty ogóra. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr Mario 2 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Widocznie on ze mną mało pisze. Cis mi świata o tych ruskich ale nie duzo. A teraz jaki on ma nick? No ale przecież go na pewno czytasz bo jest go pełno ... A co do nicków co chwilę zmienia a ja nie mam pamięci do nazw ale sprawdzę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 586 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Tesz bym wyszedł zwłaszcza jakby mnie utrzymywala tylko kobieta może mieć ten przywilej być utrzymywaną przez mężczyznę. w odwrotną stronę - nie da się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 40 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, kris888 napisał: Może sobie backup postaci na dysku zrobiła. Ślub to poważna sprawa... A swoją drogą ciekawe czy można AI offline mieć. Możesz mieć model na lokalnym pcet bez cenzury Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 40 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Fifofa napisał: Można ale potrzebuje dużo mocy obliczeniowej Nie prawda zależy od modelu i co chcesz by wypluwala sam tekst i malutkie rendery to nawet moja 1050ti za 120zl gpu pociagnie na pcecie za 200zl kadlub Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 40 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Fifofa napisał: Można ale potrzebuje dużo mocy obliczeniowej Jak chcesz mieć coś takiego jak czatgpt to rtx Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 157 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Widocznie on ze mną mało pisze. Cis mi świata o tych ruskich ale nie duzo. A teraz jaki on ma nick? Łatwo go rozpoznać, bo bredzi o proboszczach i wąchaniu kleju wrzucając ruskie manieczki i najczęściej na kobiecych nickach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1407 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, _RC+ napisał: U mnie to często są, bo do wigilii bym nie dał rady czekać A no to ja robię ruskie raz w miesiącu napewno. Szybko idą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 585 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Prześcieradła jusz tak napisał: Dobrze to pisze lepiej niz laski na czatach i privach W tym mozesz miec racje w to akurat nie wątpię, że czat pisze lepiej niż laski z twoich privow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 40 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, IV Knur RP napisał: znowu sie zapomniales musisz udawac milionera a nie pisac ze szukasz baby ktora bedzie utrzymywala nieroba ktory tylko oglad ativi i gra jak powiesz prawde to nigdy nie znajdziesz baby Ai to co innego potrafi różne rzeczy i fajnie jakby za mnie coś robiła z czego by była dobra kasa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 157 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, salix napisał: A ty jak zwykle bez cienia żenady lajkujesz najbardziej upośledzone teksty ogóra. Dużo byś oddała żeby wyzywano Piotrka co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 60 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: A no to ja robię ruskie raz w miesiącu napewno. Szybko idą Ruskie są takim fenomenem kulinarnym światowym, trochę jak Pizza, wiadomo nie tak wielkim w skali jak kuchnia włoska, ale jednak, przyjęły się na świecie i Polska jest z ruskimi mocno kojarzona, a one same są powszechnie lubiane w świecie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 66 Napisano 4 godziny temu Fifofa fafifa fe fe fe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 53 Napisano 4 godziny temu 🪣 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1407 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, IV Knur RP napisał: tak tak oczywiscie krzys chcial dobrze bo to mily chlopak Widzisz ty jesteś bardzo mądry bo właśnie tak jest. Dla mnie jest miły i chciał dobrze i to miał być komplement. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 53 Napisano 4 godziny temu Pjoter widmo i jez tercet egzotyczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 40 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, kris888 napisał: tylko kobieta może mieć ten przywilej być utrzymywaną przez mężczyznę. w odwrotną stronę - nie da się. Z ai się da ona umie programowac renderowac pisac teksty niektórzy dzisiaj ogladalem kolorowanki robiom na amazon dzięki ai Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 586 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, IV Knur RP napisał: zawsze mozesz znalezc starego geja i moze cie utrzyma jak jestes mlody to dokladnie taki ukla co ty myslales ze piekni mlodzi przystojni placa babom za to ze sa z nimi ? dziękuję, panowie homo to nie mój target Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 40 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, salix napisał: W tym mozesz miec racje w to akurat nie wątpię, że czat pisze lepiej niż laski z twoich privow. Od ciebie tez by pisala lepiej cyberka nie lodzmy się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 724 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Icebound Harpy napisał: Fifofa fafifa fe fe fe Wszystko ok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 585 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Dużo byś oddała żeby wyzywano Piotrka co Naprawdę nie dostrzegasz, że się ośmieszasz, przypisując sobie jeżowi i ogorowi jakąkolwiek wagę dla mnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1407 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Get Out napisał: Ale jestem pod wrażeniem ich desperacji. Ja się tutaj dowiaduje coraz nowszych rzeczy. Najbardziej mi sie podobało z subtelną beka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matka salowej 4 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Icebound Harpy napisał: Fifofa fafifa fe fe fe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 724 Napisano 4 godziny temu 13 minut temu, Dr Mario napisał: Ja zawsze poznaje po ruskich wrzutach i chamstwie I pisaniu o kobyłach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 173 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Nie prawda zależy od modelu i co chcesz by wypluwala sam tekst i malutkie rendery to nawet moja 1050ti za 120zl gpu pociagnie na pcecie za 200zl kadlub nie nadaje się za bardzo tak po prawdzie to mój ryzen 3090 ledwo pociągnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 724 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, matka salowej napisał: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 586 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Z ai się da ona umie programowac renderowac pisac teksty niektórzy dzisiaj ogladalem kolorowanki robiom na amazon dzięki ai tylko mam pewne wątpliwości co dalej. jak ai przejmie wszystko, to człowiek za jakiś czas niczego już nie zrobi sam - ani książki nie napisze, ani obrazu nie namaluje itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matka salowej 4 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ja się tutaj dowiaduje coraz nowszych rzeczy. Najbardziej mi sie podobało z subtelną beka Jak facet uważa, ze kobieta jest zajepista laska to pisze, ze jest zajepista laska a nie, ze przynajmniej nie musi sie malować, żeby przypominać człowieka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 205 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: nie nadaje się za bardzo tak po prawdzie to mój ryzen 3090 ledwo pociągnie Stary komputer też się nadaje tylko wolno będzie osiągał uczenie się. Wielu przypadkach bardzo dlugooooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1407 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, salix napisał: A ty jak zwykle bez cienia żenady lajkujesz najbardziej upośledzone teksty ogóra. Piter nie pisze jak upośledzony tylko ty go nie rozumiesz. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach