Kocham3lcîę:) 2 Napisano 4 godziny temu Ja czekam 30 dni jak mi konto na wykop skasują i potem założę sobie nowe i będę tam pisał do Klaudiusza, a stąd zniknę xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 41 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Szon patrol$$$ napisał: ja nic takiego nie sugerowałam. To chyba nieporozumienie, zreszta pora późna nie ma co kruszyć kopii a już zwłaszcza w swieta Ale doyebac sie w swieta potrafisz? Oj prawie uroniłam łze jaka ty jesteś prawa. prócz tego ze oops znów jesteś hipokrytka Edytowano 4 godziny temu przez Szpinak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 138 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: 30 razy jeszcze rozpoczynaj tą durną gadkę w kółko żeby coś ugrac. A ty co chciałaś ugrać, wrzucający screen na kolegę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 4 godziny temu Ja późno spać chodzę bo w nocy jest zajebiście w namiocie Cisza i szum wiatru xD Teraz słyszę jak samolot leci haha Zajeebioza a na niebie gwiazdy i piękny ksiezyc jak banan Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 4 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Dekadę gadasz naćpane głupoty i się dziwisz, że ktoś ma z tego bekę. Akurat żeby mieć bekę musisz każde słowo przekłamać a nawet wspomagać się podszywami które sam mi zrobiłeś więc słabo przekonujący jesteś bo mataczysz. Masz obsesję i choroba będzie ci się pogłębiać co jest dobrą wiadomością dla mnie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 138 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Get Оut napisał: Zresztą sprzedajna świnia jak ty mnie do niczego nie przekona , bo ma status cwеla i z takimi się nie dyskutuje. Ale ja lubię piwnice, bo to jest komfort w niepewnych czasach, a tamten typ dawno wącha kwiatki od spodu więc nie widzę potrzeby go przeformatować jeszcze bardziej , bo zgnoiłem maksymalnie typa co napawa mnie dumą i wysokim morale. Obwiniaj mnie, za wywalanie twojego priva ulomie. Tak ci będzie łatwiej manhunt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 72 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Szon patrol$$$ napisał: Raczej sobie nie odpusci. @Leżak zamawiaj gaz pieprzowy! Ja mam dwie butelki właśnie na niego kupiłem sobie i matce ale matka nie chciała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 3 godziny temu Muszę sobie nick zmienić na wykop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 3 godziny temu Nie ma to jak samcy alfa leżak malowany sruny rzucają się na Elciaa, a Elciaa woli młodszego xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 4 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Szpinak napisał: Dobra mina do złej gry. Widmok wie ze musi zgrywać jelopa bo jedynie sie ośmieszy jak pokaże ze rozumie ze Elcia ryła z niego za plecami (jedna z nielicznych wspierających w końcu). a Elcia no coz… chwalebna postawa ‚bez kłótni’ (za to z obrobieniem duupy na zapleczu). bajo świąteczne Jemu chodzi żebym o jakąś bzdurę wyzywał elkę tępa dzido, a ja nie mam na to ochoty żeby ją obrażać o jakąś pierdołe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 3 godziny temu Tępa dzido xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 3 godziny temu Krejzi ty tępa dzido gdzie idziesz Pewnie robić loda knurowi na wózku xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 72 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, 250GodzinTak napisał: Nic nie musisz mówić i nie ma obowiązku wpuszczania wariatów. Ale, żeby w Wigilię nie wpuścić kogoś Chcesz to wpuszczaj i pokazuj 40 cale ja mam 60tyś rtv i muszę je chronić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 246 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: A ty co chciałaś ugrać, wrzucający screen na kolegę? A ty po cholerę mnie tutaj pytasz o rzeczy które były na privie? Jak chcesz to ja mogę odpowiadać jak było ale licz się z tym że ciebie to tez by skompromitowało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 3 godziny temu Nie czaje że inni obrażają narzeczona knura, a on nie reaguje xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 4 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Obwiniaj mnie, za wywalanie twojego priva ulomie. Tak ci będzie łatwiej manhunt Zrobiłeś z siebie sprzedawczyka priva kompletnie nic nie ugrywając , to gdzie tu zysk jakiś i masz mental typowego frajerzyny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 3 godziny temu A inni mają samochody za milion leżak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 72 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Kocham3lcîę:) napisał: A inni mają samochody za milion leżak I raczej nie goszczom szemranych typów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 3 godziny temu ty jesteś szemrany typ xD Na szczęście cię nie goszczą xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 138 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Get Оut napisał: Zrobiłeś z siebie sprzedawczyka priva kompletnie nic nie ugrywając , to gdzie tu zysk jakiś i masz mental typowego frajerzyny. Fakty masz podane na tacy, a ty dalej lizesz pupę, kto tutaj jest frajerem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 246 Napisano 3 godziny temu Zresztą nie sprowokujesz mnie sralowany, jestem ponad to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żanetka 18 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: A ty po cholerę mnie tutaj pytasz o rzeczy które były na privie? Jak chcesz to ja mogę odpowiadać jak było ale licz się z tym że ciebie to tez by skompromitowało. Może rzyga twoim wstrętnym ryjem, nie wiadomo pamiętasz, że masz dzieci? co robią teraz i z kim są? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 138 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: A ty po cholerę mnie tutaj pytasz o rzeczy które były na privie? Jak chcesz to ja mogę odpowiadać jak było ale licz się z tym że ciebie to tez by skompromitowało. Idę spać. Pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 3 godziny temu Ja liże pupę Klaudiusza i krejzi mimo że wola innych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 3 godziny temu Haha srun, a co się interesujesz xD Zrób sobie własne dzieci z Klaudiuszem, a nie wyzywasz ja od lafirynd xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 72 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Słaby z ciebie paker i macho postawny facet skoro pozwalałeś sobie na takie akcje. Raczej brzmi jak zastraszona sierota. Ile razy można kogoś pobić jak nie dociera? To jest typ któremu zlamiesz rękę a on jom wyleczy i znowu przyjdzie odwalac akcje i fikac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 138 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Zresztą nie sprowokujesz mnie sralowany, jestem ponad to. To dobrze, bo nie taki był mój zamiar. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 4 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Fakty masz podane na tacy, a ty dalej lizesz pupę, kto tutaj jest frajerem Generalnie ja chcę widzieć jakieś zyski jeżeli coś robię więc nie dogadamy się . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 3 godziny temu A do mnie kumpel dzwoni co ma więcej majątku niż leżak i już dwie godziny gadamy xD Fak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 246 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: To dobrze, bo nie taki był mój zamiar. Spadaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach