Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

1 minutę temu, Get Оut napisał:

Dopóki żyją rodzice knura z automatu są prawnymi członkami hehe a później ślub z tutka paryską i na życie im starczy to co państwo jej da z tytułu opieki nad niepełnosprawnym knurem. 😆

nie kumam tej akcji, on przyglup, ona jakby  bardziej kumata. musieli ją szantazem podejsc... z takim baranem byc to obciach

• Haha 1

2 minuty temu, Get Оut napisał:

Dopóki żyją rodzice knura z automatu są prawnymi członkami hehe a później ślub z tutka paryską i na życie im starczy to co państwo jej da z tytułu opieki nad niepełnosprawnym knurem. 😆

a co to sa prawni czlonkowie 😄 ?

belkoczesz cos widmok 😄 

7 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Mówił ci to ktoś, że w byciu obrzydliwym dobijasz do Widmo? Lecz się i zgłaszam wszystkie twoje ohydne wpisy. Rzucam też na ciebie fatum. A kysz. 

Wynoś się stont 😌

Musi jakos zaplusowac u jezyka wiec bierze przykład z najnormalniejszego amanta na tym forum 

8 minut temu, Szpinak napisał:

Ja go nie bronie. Po co? Po raz kolejny zwracam ci uwagę na to jak daleko Cie ta twoja postawa milusińskiej zaprowadziła. 

Nie lubić kłótni a milusinska postawa to dwie różne rzeczy.

• Like 1

1 minutę temu, Ovidio Lopez napisał:

nie kumam tej akcji, on przyglup, ona jakby  bardziej kumata. musieli ją szantazem podejsc... z takim baranem byc to obciach

przerobilem wszystkie odcinki red pila z tiktoka i wiem jak sie podrywa 😄 

Przed chwilą, _RC+ napisał:

Jest dodatkowy czynnik i to bardzo istotny, no bo wiadomo, że zdrowy chłop za pobicie też może pozwać, ale ten aspekt "niepełnosprytnośći", to po prostu już praktycznie sytuacja podbramkowa w każdym sądzie i nie będzie tutaj lajtowego rozstrzygnięcia. 

Jeszcze często sądy pokazówy robią poprzez media żeby odstraszyć potencjalnych amatorów takich czynów i zrobią z tego co jest chory na głowę ofiarę że chciał wody i został pobity. W ogóle według polskiego prawa nie bardzo wiadomo jak się bronić nawet przed zdrowym , bo bardzo łatwo przekroczyć granicę obrony koniecznej .

Przed chwilą, Еlciаа napisał:

Nie lubić kłótni a milusinska postawa to dwie różne rzeczy.

ciebie poucza ale teksty prostujace do siebie juz omija...sama prowadza sie z downem a ma do ciebie zal, ze nie skaczesz do oczu hejterom

11 minut temu, Szpinak napisał:

Ja go nie bronie. Po co? Po raz kolejny zwracam ci uwagę na to jak daleko Cie ta twoja postawa milusińskiej zaprowadziła. 

TO NIE JEST BIERNOŚĆ TYLKO AKTYWNE SZUKANIE CO RUSZ NIWEGO BOLCA 

Przed chwilą, Kocham3lcîę:) napisał:

Pewnie że obciach xD

Za co los pokarał knurem taka krejzi xD

oby mnie los tylko namiotem nie pokaral i sponsorem ktory mi karnet na basen kupuje zebym byl czysty jak on ma ochotę na bara bara 😄

zaraz cie odpale za te twoje inwektywy z ostanich stron dostaniesz slinotoku i do jutra bedzie spokoj 

Ja w psychiatryku siedziałem i mnie w pasy nie przypięli bo byłem spokojny

Za to wspollokator student filozofii z dobrej rodziny to się rzucał jak go przywieźli i przypieli w pasy podobno hahah ale miałem bekę z tego 

3 minuty temu, IV Knur RP napisał:

a co to sa prawni czlonkowie 😄 ?

belkoczesz cos widmok 😄 

Twoi rodzice którzy się tobą opiekują i państwo im za to płaci. 😁

1 minutę temu, Ovidio Lopez napisał:

ciebie poucza ale teksty prostujace do siebie juz omija...sama prowadza sie z downem a ma do ciebie zal, ze nie skaczesz do oczu hejterom

W tym miejscu wszystko jest możliwe. 😄

1 minutę temu, Get Оut napisał:

Jeszcze często sądy pokazówy robią poprzez media żeby odstraszyć potencjalnych amatorów takich czynów i zrobią z tego co jest chory na głowę ofiarę że chciał wody i został pobity. W ogóle według polskiego prawa nie bardzo wiadomo jak się bronić nawet przed zdrowym , bo bardzo łatwo przekroczyć granicę obrony koniecznej .

ty masz takei pojecie o polskim prawie jak jez o jezyku polskim 😄 

Przed chwilą, Еlciаа napisał:

W tym miejscu wszystko jest możliwe. 😄

widomo dobra inba nie jest zla😁

1 minutę temu, Caryca z kawusią napisał:

Ale przynudzacie. Na święta powinien być lepszy repertuar.

no liczylem ze widmok w paczce jakies ziola dostanie z peru a tu wyjatkowo spokojny 

2 minuty temu, Zero cukru napisał:

Nudesiara, świeci ryjem w awku. Pewnym rzeczy nie jestem w stanie pojąć.

Pytał ktoś obszczańca o zdanie?

Ja ślinotoku nie dostaje, bo nie jestem toba

Biedna Krejzi 

Brakuje jej miłości 

Edytowano przez Kocham3lcîę:)

2 minuty temu, Zero cukru napisał:

Nudesiara, świeci ryjem w awku. Pewnym rzeczy nie jestem w stanie pojąć.

Libed jeszcze cipy nie widział. Czekamy. XD

8 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Czepia się tylko psiapsi Widmo jak Szpinak, która przeżywa każdy wpis jak Ruda i Hugf 🤣

Tak tak zdecydowanie tylko ja zauwazylam indolencję jeża, nikt inny tego nie widzi lacznie z tobą 🤣

Ale spokojnie, to tylko kolejna bzdura która będziesz powtarzać jako madziobot. Jedna w te czy we w te, co za różnica 

7 minut temu, Ovidio Lopez napisał:

jestes glupszy od mojego 6latka

Taki stary ramol ma takiego małego bachoreksa? 🤣 Stary ty rzeczywiscie jesteś ujeeebany po pachy w gooownie na zawsze, bedziesz nad grobem jak bedziesz mógł odejść od Graży 🤣🤣🤣 Żeby przy trzecim dziecku sie nawet nie zorientowac ze sie jest bankomatem, którego stara usadza kolejnymi ciążami to trzeba się z głową w dooopie urodzić 🤣🤣🤣

2 minuty temu, Kocham3lcîę:) napisał:

Za to wspollokator student filozofii z dobrej rodziny to się rzucał jak go przywieźli i przypieli w pasy podobno hahah ale miałem bekę z tego 

nawet w psychaitryku twoj wredny charakter dawal o sobie znac

cieszysz sie z kazdego kto ma gorzej od ciebie cale szczescie ze w twojej obecnej sytuacji prawie nie ma ludiz ktorzy by mieli gorzej wiec nie masz z czego zacieszać

5 minut temu, Ovidio Lopez napisał:

Tutka ma ciężki charakter i Aspergera więc przebywanie z nią jest uciążliwe, a knura po szkole specjalnej jaka zechce.😆

• Haha 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się