Ovidio Lopez 56 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Get Оut napisał: Dopóki żyją rodzice knura z automatu są prawnymi członkami hehe a później ślub z tutka paryską i na życie im starczy to co państwo jej da z tytułu opieki nad niepełnosprawnym knurem. nie kumam tej akcji, on przyglup, ona jakby bardziej kumata. musieli ją szantazem podejsc... z takim baranem byc to obciach 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 45 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Get Оut napisał: Dopóki żyją rodzice knura z automatu są prawnymi członkami hehe a później ślub z tutka paryską i na życie im starczy to co państwo jej da z tytułu opieki nad niepełnosprawnym knurem. a co to sa prawni czlonkowie ? belkoczesz cos widmok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 41 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Mówił ci to ktoś, że w byciu obrzydliwym dobijasz do Widmo? Lecz się i zgłaszam wszystkie twoje ohydne wpisy. Rzucam też na ciebie fatum. A kysz. Wynoś się stont Musi jakos zaplusowac u jezyka wiec bierze przykład z najnormalniejszego amanta na tym forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 1 godzinę temu Haha dobre teksty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 245 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Szpinak napisał: Ja go nie bronie. Po co? Po raz kolejny zwracam ci uwagę na to jak daleko Cie ta twoja postawa milusińskiej zaprowadziła. Nie lubić kłótni a milusinska postawa to dwie różne rzeczy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 45 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Ovidio Lopez napisał: nie kumam tej akcji, on przyglup, ona jakby bardziej kumata. musieli ją szantazem podejsc... z takim baranem byc to obciach przerobilem wszystkie odcinki red pila z tiktoka i wiem jak sie podrywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 1 godzinę temu Pewnie że obciach xD Za co los pokarał knurem taka krejzi xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 4 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, _RC+ napisał: Jest dodatkowy czynnik i to bardzo istotny, no bo wiadomo, że zdrowy chłop za pobicie też może pozwać, ale ten aspekt "niepełnosprytnośći", to po prostu już praktycznie sytuacja podbramkowa w każdym sądzie i nie będzie tutaj lajtowego rozstrzygnięcia. Jeszcze często sądy pokazówy robią poprzez media żeby odstraszyć potencjalnych amatorów takich czynów i zrobią z tego co jest chory na głowę ofiarę że chciał wody i został pobity. W ogóle według polskiego prawa nie bardzo wiadomo jak się bronić nawet przed zdrowym , bo bardzo łatwo przekroczyć granicę obrony koniecznej . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 56 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Nie lubić kłótni a milusinska postawa to dwie różne rzeczy. ciebie poucza ale teksty prostujace do siebie juz omija...sama prowadza sie z downem a ma do ciebie zal, ze nie skaczesz do oczu hejterom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 138 Napisano 1 godzinę temu Nudesiara, świeci ryjem w awku. Pewnym rzeczy nie jestem w stanie pojąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 22 Napisano 1 godzinę temu Ale przynudzacie. Na święta powinien być lepszy repertuar. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miss kelifornia 5 Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, Szpinak napisał: Ja go nie bronie. Po co? Po raz kolejny zwracam ci uwagę na to jak daleko Cie ta twoja postawa milusińskiej zaprowadziła. TO NIE JEST BIERNOŚĆ TYLKO AKTYWNE SZUKANIE CO RUSZ NIWEGO BOLCA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 45 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Kocham3lcîę:) napisał: Pewnie że obciach xD Za co los pokarał knurem taka krejzi xD oby mnie los tylko namiotem nie pokaral i sponsorem ktory mi karnet na basen kupuje zebym byl czysty jak on ma ochotę na bara bara zaraz cie odpale za te twoje inwektywy z ostanich stron dostaniesz slinotoku i do jutra bedzie spokoj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 1 godzinę temu Ja w psychiatryku siedziałem i mnie w pasy nie przypięli bo byłem spokojny Za to wspollokator student filozofii z dobrej rodziny to się rzucał jak go przywieźli i przypieli w pasy podobno hahah ale miałem bekę z tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 4 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, IV Knur RP napisał: a co to sa prawni czlonkowie ? belkoczesz cos widmok Twoi rodzice którzy się tobą opiekują i państwo im za to płaci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 1 godzinę temu Elciaa ma piekna buzię jest piękna kobieta, to świeci. Kto bogatej zabroni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 245 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Ovidio Lopez napisał: ciebie poucza ale teksty prostujace do siebie juz omija...sama prowadza sie z downem a ma do ciebie zal, ze nie skaczesz do oczu hejterom W tym miejscu wszystko jest możliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 45 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Get Оut napisał: Jeszcze często sądy pokazówy robią poprzez media żeby odstraszyć potencjalnych amatorów takich czynów i zrobią z tego co jest chory na głowę ofiarę że chciał wody i został pobity. W ogóle według polskiego prawa nie bardzo wiadomo jak się bronić nawet przed zdrowym , bo bardzo łatwo przekroczyć granicę obrony koniecznej . ty masz takei pojecie o polskim prawie jak jez o jezyku polskim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 1 godzinę temu Hahah inwalida knur a najwięcej mu piana z mordy leci xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 56 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: W tym miejscu wszystko jest możliwe. widomo dobra inba nie jest zla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 1 godzinę temu Los cię już pokarał wózkiem inwalidzkim Ja mam zdrowy kręgosłup i zdrowe ciało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 45 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Caryca z kawusią napisał: Ale przynudzacie. Na święta powinien być lepszy repertuar. no liczylem ze widmok w paczce jakies ziola dostanie z peru a tu wyjatkowo spokojny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 245 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Nudesiara, świeci ryjem w awku. Pewnym rzeczy nie jestem w stanie pojąć. Pytał ktoś obszczańca o zdanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Ja ślinotoku nie dostaje, bo nie jestem toba Biedna Krejzi Brakuje jej miłości Edytowano 1 godzinę temu przez Kocham3lcîę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żanetka 18 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Nudesiara, świeci ryjem w awku. Pewnym rzeczy nie jestem w stanie pojąć. Libed jeszcze cipy nie widział. Czekamy. XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 41 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, 250GodzinTak napisał: Czepia się tylko psiapsi Widmo jak Szpinak, która przeżywa każdy wpis jak Ruda i Hugf Tak tak zdecydowanie tylko ja zauwazylam indolencję jeża, nikt inny tego nie widzi lacznie z tobą Ale spokojnie, to tylko kolejna bzdura która będziesz powtarzać jako madziobot. Jedna w te czy we w te, co za różnica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcza jukon welcome 13 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Ovidio Lopez napisał: jestes glupszy od mojego 6latka Taki stary ramol ma takiego małego bachoreksa? Stary ty rzeczywiscie jesteś ujeeebany po pachy w gooownie na zawsze, bedziesz nad grobem jak bedziesz mógł odejść od Graży Żeby przy trzecim dziecku sie nawet nie zorientowac ze sie jest bankomatem, którego stara usadza kolejnymi ciążami to trzeba się z głową w dooopie urodzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 45 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Kocham3lcîę:) napisał: Za to wspollokator student filozofii z dobrej rodziny to się rzucał jak go przywieźli i przypieli w pasy podobno hahah ale miałem bekę z tego nawet w psychaitryku twoj wredny charakter dawal o sobie znac cieszysz sie z kazdego kto ma gorzej od ciebie cale szczescie ze w twojej obecnej sytuacji prawie nie ma ludiz ktorzy by mieli gorzej wiec nie masz z czego zacieszać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 1 godzinę temu Może w szpitalu dla pierrdolniettch sa fajne dziewczyny xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 4 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Ovidio Lopez napisał: nie kumam tej akcji, on przyglup, ona jakby bardziej kumata. musieli ją szantazem podejsc... z takim baranem byc to obciach Tutka ma ciężki charakter i Aspergera więc przebywanie z nią jest uciążliwe, a knura po szkole specjalnej jaka zechce. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach