Szpinak 79 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, Get Оut napisał: To po UJ zaczepiasz i prowokujesz, bo u babci na pączkach nie jesteś. Zresztą tyle pomyj co ty wylałaś na Jeżyka , a ona cię nawet nie obraziła nigdy , to powinnaś być traktowana jak schwytany naziol. I jeszcze te twoje tanie manipulacje kto z kim ma sie zadawać jakby to był twój prywatny folwark. Gdybys nie miał iq ameby to byś wiedział ze klasę sie zachowuje trochę dluzej niz do 1 pociśnięcia ale komu ja to mowie - gościowi który na fb wypisywał do znajomych goscia ze jest peedofilem za co? Za to ze napisał ci ze brzmisz jakbys kopiował posty z Google;) na kafeterii. ciężko sie dyskutuje an argumenty z gosciem spoza nawiasu, naprawdę. Nie będę ci tłumaczyła podstaw świata, to powinna zrobić twoja stara 35 lat temu napisałabym ci żebyś sie leczył ale w twoim przypadku nie ma lekow Edytowano 8 godzin temu przez Szpinak 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 20 Napisano 8 godzin temu 8 minut temu, Śliwka w jaguarze napisał: Jeżeli jest prostolinijna, męczy ją nadmierne gadanie nie sadze, ze to ją męczy i gadajac z kims takim jak widmo raczej nie jest sie prostolinijnym i pod niewinna fasada moze kryje sie zwyrol chociaz mnie to tam wali kto z kim gada 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 178 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Dla mnie są miłe i żadnej agresji nie ma w nich. krótko mówiąc lubisz tych którzy ci nadskakują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w jaguarze 3 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Szpinak napisał: I uważasz ze widmok ktorego broni tu własna piersią spełnia te definicje? czy jednak troszeczkę pjertoli komunały bez pokrycia jak typowa pick me girl? Preferencje są różne. Niektórzy wolą dostać w twarz jawna agresją (nie mówię o tej fizycznej) "raz a porządnie", od jakichś ciągów pasywno-agresywnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ginekolog z trójmiasta 12 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, uśpionaZzz napisał: nie sadze, ze to ją męczy i gadajac z kims takim jak widmo raczej nie jest sie prostolinijnym i pod niewinna fasada moze kryje sie zwyrol chociaz mnie to tam wali kto z kim gada mmm camorra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 12 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, mr_Kumpir napisał: może dla Jeża jest mówienie o obijaniu ryja jest miłe & przyjemne A co robić skoro żadne argumenty nie trafiają i co ty do szkoły nie chodziłeś że cie dziwi jakby tutka miała obitego pyska i byłby spokój z łajzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 178 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Get Оut napisał: A co robić skoro żadne argumenty nie trafiają i co ty do szkoły nie chodziłeś że cie dziwi jakby tutka miała obitego pyska i byłby spokój z łajzą. nwm może masz kiepskie argumenty skoro nie trafiają ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 79 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 8 minut temu, Onaaaa napisał: Ty przymykasz oczy na to co ci wygodnie i widzisz co chcesz widzieć. Czasem trzeba spojrzeć z boku z oddali. Idź pogadaj z Filipem o raku który życzy nam wszystkim i mi i mojemu synowi także. Pogadaj sobie wtedy z nim o myzyce a jak widmo wspomni o raku to krzycz na całe forum jaki to zły człowiek. I żebyś wiedziała uważam że źle robi życąc ci raka tylko popatrz czasem na siebie. Na co przymknęłam oko? konkrety poproszę filipkowi napisałam wczorsj co sadze o jego zachowaniu (pomijając już nawet to ze jest chory i sie nie leczy, ale napisalam) czy ty napisałaś widmokowi co sadzisz o jego życzeniu raka z przerzutami i kazałaś mu zamknąć ryj? Może tak faktycznie było tylko nie czytałam, to wybacz Edytowano 8 godzin temu przez Szpinak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w jaguarze 3 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, uśpionaZzz napisał: nie sadze, ze to ją męczy i gadajac z kims takim jak widmo raczej nie jest sie prostolinijnym i pod niewinna fasada moze kryje sie zwyrol chociaz mnie to tam wali kto z kim gada Skąd możesz wiedzieć co ona woli? Sądząc po Twoich komentarzach tutaj, to jesteś zdecydowanie większym "zwyrolem" niż ona. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 178 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, ginekolog z trójmiasta napisał: mmm camorra hejka ! kiedy kończy ci się przepustka i wracasz do psychuszki ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1426 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: krótko mówiąc lubisz tych którzy ci nadskakują Krótko mówiąc weź kiedyś poczytaj co pisze do mnie krejzi i jak mnie hejtuje. Ja jej nie atakuje nigdy. Co do mężczyzn lubię tych co mnie lubią to takie dziwne? Tych wolisz kobiety które cie wyzywają? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 92 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, uśpionaZzz napisał: nie sadze, ze to ją męczy i gadajac z kims takim jak widmo raczej nie jest sie prostolinijnym i pod niewinna fasada moze kryje sie zwyrol chociaz mnie to tam wali kto z kim gada Chciałbym ai zamknąć w emo robot ale się nie da mówi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 178 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Krótko mówiąc weź kiedyś poczytaj co pisze do mnie krejzi i jak mnie hejtuje. Ja jej nie atakuje nigdy. Co do mężczyzn lubię tych co mnie lubią to takie dziwne? Tych wolisz kobiety które cie wyzywają? wolę ludzi którzy umieją się zachować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 79 Napisano 8 godzin temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: Dla mnie są miłe i żadnej agresji nie ma w nich. ‚Dla mnie…’. I to jest właśnie postawa obrzydliwa która prezentujesz. I będę ci to pisać możesz nawet przy pomocy kolegow robić z siebie ofiarę przemocy. przymykasz oko na straszne guwno i wiedz, ze jest to obrzydliwe i dużo osób to widzi. Ale rób z siebie dalej biedna ofiarę z fajnymi kolegami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 12 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Szpinak napisał: Gdybys nie miał iq ameby to byś wiedział ze klasę sie zachowuje trochę dluzej niz do 1 pociśnięcia ale komu ja to mowie - gościowi który na fb wypisywał do znajomych goscia ze jest peedofilem za co? Za to ze napisał ci ze brzmisz jakbys kopiował posty z Google;) na kafeterii. ciężko sie dyskutuje an argumenty z gosciem spoza nawiasu, naprawdę. Nie będę ci tłumaczyła podstaw świata, to powinna zrobić twoja stara 35 lat temu napisałabym ci żebyś sie leczył ale w twoim przypadku nie ma lekow Nie znasz sytuacji więc nie wiesz jak było, a bazując na plotkach moich wrogów bazujesz na przekłamanych faktach które powtarzasz bezmyślnie jak odiоtka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 79 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Krótko mówiąc weź kiedyś poczytaj co pisze do mnie krejzi i jak mnie hejtuje. Ja jej nie atakuje nigdy. Co do mężczyzn lubię tych co mnie lubią to takie dziwne? Tych wolisz kobiety które cie wyzywają? ‚Hejtuje’ cie (podsumowujac po prostu twoje zachowanie) bo nie mogę uwierzyc do jakiego stopnia można udawac ślepa. A ze udajesz obie wiemy. No taka jest cena za udawanie idjotki, ktos może powiedziec sprawdzam, handluj z tym. Nie ma nic za darmo Edytowano 8 godzin temu przez Szpinak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 20 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, Śliwka w jaguarze napisał: Skąd możesz wiedzieć co ona woli? Sądząc po Twoich komentarzach tutaj, to jesteś zdecydowanie większym "zwyrolem" niż ona. skoro lubi zwyrola to jego poglady moga byc jej bliskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 79 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Get Оut napisał: Nie znasz sytuacji więc nie wiesz jak było, a bazując na plotkach moich wrogów bazujesz na przekłamanych faktach które powtarzasz bezmyślnie jak odiоtka. Patrząc po tym jakim tępym sqrwielem jesteś obecnie, jakie socjopatyczne zachowania prezentujesz i po zerowej empatii nie mam cienia watpliwosci ze taka akcje odpjerdoliles. Ponadto Google również pamieta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 20 Napisano 8 godzin temu Elka tez na privie woli sobie poobgadywac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1426 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, mr_Kumpir napisał: wolę ludzi którzy umieją się zachować I uważasz że krejzi taka jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 79 Napisano 8 godzin temu Zresztą panowie spod kamienia typu jakies sliwki w jaguarze i inne wychodzę na chwile - umówmy sie, wyczuliście łanie, desperacja cisnie i temu te obrony. ja wam nawet dobrze zycze lepszy kazdy niz zezowate Świrmo z odchyłami peedo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 12 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, Szpinak napisał: Na co przymknęłam oko? konkrety poproszę filipkowi napisałam wczorsj co sadze o jego zachowaniu (pomijając już nawet to ze jest chory i sie nie leczy, ale napisalam) czy ty napisałaś widmokowi co sadzisz o jego życzeniu raka z przerzutami i kazałaś mu zamknąć ryj? Może tak faktycznie było tylko nie czytałam, to wybacz Hejtujesz ją codziennie nie przebierając w słowach , to czego sie spodziewasz traktowania cię jak świętą krówke i w imię czego skoro nie jesteś żadnym autorytetem siejąc tylko kłótnie i nienawiść jak naziol obozowy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 92 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: I uważasz że krejzi taka jest? To odklejona hejterka bardzo zazdrości 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1426 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Szpinak napisał: ‚Hejtuje’ cie (podsumowujac po prostu twoje zachowanie) bo nie mogę uwierzyc do jakiego stopnia można udawac ślepa. A ze udajesz obie wiemy. No taka jest cena za udawanie idjotki, ktos może powiedziec sprawdzam, handluj z tym. Nie ma nic za darmo Ciągle mnie atakujesz. Nie wiem nie widzisz tego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 178 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: I uważasz że krejzi taka jest? bardziej niż Widmok i jest szczera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 79 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Prześcieradła jusz tak napisał: To odklejona hejterka bardzo zazdrości Tak zazdroszczę ci tych klopsów i żyje na wynajmie . Już to ustaliliśmy zleży:) tobie tez ona przyklaskuje w relacji z dziewczyna ai i nie wyrywa cie z twej psychozy ? Pytam a wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 79 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ciągle mnie atakujesz. Nie wiem nie widzisz tego? Widze. Wydawało mi sie ze da sie do ciebie dotrzec ale jesteś nierozumna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbyt 9 Napisano 8 godzin temu Dalej pojasniasz ritardow. Oesu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 12 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Szpinak napisał: Patrząc po tym jakim tępym sqrwielem jesteś obecnie, jakie socjopatyczne zachowania prezentujesz i po zerowej empatii nie mam cienia watpliwosci ze taka akcje odpjerdoliles. Ponadto Google również pamieta. Empatię mam ale do ludzi normalnych , a nie do naziolskiego ścierwa i innego zwyrolstwa. Zachowuj sie jak człowiek albo chociaż udawaj normalną to dostaniesz empatia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 178 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, 0dbyt napisał: Dalej pojasniasz ritardow. Oesu wiedziałem że wrócisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach