Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Fifofa

Stało się

Polecane posty

2 minuty temu, Onaaaa napisał:

O właśnie o takie coś mi chodzilo by napisać tylko nie umiałam za bardzo. To jest dokładnie to co chcialam powiedzieć 🙂

Ale ja nie wymuszam zmiany twojego zdania, chcesz zabawiać zwyrola, zabawiaj, mnie bawi jak wymyślasz coraz to kolejne wymówki żeby pokazac ze nie widziałaś co obrzydliwego pisał kolega świr. Po prostu fajnie sie wijesz.

• Like 1

Przed chwilą, ginekolog z trójmiasta napisał:

Oboje nie widzimy jednej rzezy. 

czy możesz się w końcu zdecydować jakiej jesteś płci ?

Przed chwilą, Szpinak napisał:

No Ok to nawet zakładając ze sie nie martwie to przecież jesteśmy na srafe i nawet bez checi nawracania można mieć po prostu bekę z jej żałosnej postawy.

przeciez ten obleśny flirt i wijace postawy widzimy wszyscy na forum dzieki uprzejmości atakowanych a nie na priv mimo ze Świrmo zawsze ludzi tam wysyla

bo ‚to nie ich prywatny folwark’. 😀

To tak jak elka która twierdzi że kleks jest spoko i nie widzi jego bolesności. Wkùrwia mnie ten słownik juz. Są tu ludzie i ludzie no co poradzisz. W realu przecież się nie zadajesz z określonymi typem czlowieka

1 minutę temu, Szpinak napisał:

Za kazdym razem wydaje mi sie ze tym razem sie otrzeźwi. raz była świadkiem pedo wysrywow, ostatnio jak życzył raka i pisał o gościu ktorego stalkowal ze zdechł jak pies i mysle ze to będzie ten moment. Ale nigdy nie jest.

Nie trzeba wcale popierać czyichś zachowań ani poglądów, aby sobie z kimś gadać. I to nie tylko na forum. Sympatia nierzadko wygrywa, nawet gdy ciężko tolerować inne rzeczy. Mało widzieliście.

8 minut temu, Szpinak napisał:

Za kazdym razem wydaje mi sie ze tym razem sie otrzeźwi. raz była świadkiem pedo wysrywow, ostatnio jak życzył raka i pisał o gościu ktorego stalkowal ze zdechł jak pies i mysle ze to będzie ten moment. Ale nigdy nie jest.

Gdybyś non stop tak za mną chodziła to też bym Cię miała po dziurki w nosie... 

• Haha 1

5 minut temu, Szpinak napisał:

A ja za tobą łażę zlezy? Ja dzwonię? Really? Przykro mi ze żyjesz w skrajnej biedzie i wyliczona kasa na 13 miesięcy i chyba nie powiesz ze jestem osoba która akurat ciebie jakos specjalnie rozlicza z tego jak żyjesz? Średnio mnie interesujesz i uwazam ze jesteś w czarnej dupje i mocno mi cie szkoda wiec nie poruszam za często twojego wątku. Chyba ze wyskoczysz ze skrajna mitomania która wyprostuje ale to sie zdarzy raz na pol roku a ty sie odklejasz wypisując bzdury ze pisałam ze żyje na wynajmie 😀

wiec na ch sie wtrącasz zleży? Masz swoich fanów którzy cie codziennie wyjaśniaja, ale przecież oboje wiemy ze ja do nich nie należę:)

Przecież on ma lepsze wyposażenie chaty niż ty na wynajmie i swoje ma, a piszesz mu że w biedzie żyje. To jak ty żyjesz 😁

4 minuty temu, 0dbyt napisał:

Każdy ma wyebane z kim się zadajesz tylko jestes nieszczera jak salowa która widzi tylko u wybranych zyebane zachowania. Tak jak ty nie widzisz zwyrolstwa u plastickowego i rzniesz glupa. To jest krindz. No i tyle.

No widzisz pytasz a wiesz i sama napisałaś to co ja sama uwazam 😛

13 minut temu, Get Оut napisał:

Jak ma obsesję i jeszcze jak się podleje alkoholem to lata jak małpa z brzytwą, bo przecież toto gie nie zdaje sobie sprawy że zaczepia i wyzywa.😁

Ona dobrze wie że atakuje tylko to jest bez sensu. Przecież ludzie są różni i każdy może mieć inne zdanie.

5 minut temu, Szpinak napisał:

No Ok to nawet zakładając ze sie nie martwie to przecież jesteśmy na srafe i nawet bez checi nawracania można mieć po prostu bekę z jej żałosnej postawy.

przeciez ten obleśny flirt i wijace postawy widzimy wszyscy na forum dzieki uprzejmości atakowanych a nie na priv mimo ze Świrmo zawsze ludzi tam wysyla

bo ‚to nie ich prywatny folwark’. 😀

No jakby poszli na priv to chyba by juz nie bylo takie zabawne, zreszta czy on memusie zadowoli jak to zwiędlak, dopiero na privie by sie okazalo ze som problemy przy horny memusce i by sie zawiodla xD

Ten Chwilunia wydaje sie normalniejszy

Edytowano przez uśpionaZzz

Opowieść o Słudze Bożym Janie Pawle II stanowi subtelne dzieło animacyjne, ukazujące epos życiowy oraz apostolskie dzieło papieża Jana Pawła II - od jego pokornego genesis w Polsce, aż po gloriat władzy w murach Watykanu. Przedstawiona jest jego transcendentna peregrynacja duchowa, której czołowym epizodem jest konfrontacja z pluralistycznymi zagrożeniami, równocześnie wybijając w rymach jego stanowczy apel w obronie aksjologicznych fundamentów chrześcijaństwa - sacrum nienarodzonego życia, imperatyw dobra, egzystencjalna integralność oraz opór wobec antykoncepcji, wierne doktrynalnym postulatom encykliki "Humanae Vitae" Pawła VI, który wielokrotnie pojawia się jako duch-mentor, będąc wsparciem dorosłego Karola Wojtyły pochodzącego z Polskich Wadowic, postawionych na Polskiej glebie, którą papież przy każdej wizycie ucałowywał oraz posypywał nią głowę, przywołując wydarzenia ze Środy Popielcowej. Animacja oraz czołówka są wyposażone w napisy w języku ukraińskim, aby wiedza o Janie Pawle Drugim, największym, pierwszym, ostatnim i środkowym polskim Papieżu mogła szerzyć się transjęzykowo, transkulturowo i transnarodowo. Bądźmy łagodni!

8 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał:

Atakujom bo jeśli mi się uda to znaczy że oni tesz mogli a tak majom wytłumaczenie swojego braku progresu rzeczywistości może tesz majom ograniczenia iq i nie som w stanie opanować it giełdzie czy czegokolwiek innego więc z niemocy bariery wylewa się hejt

Jakoś ty nie atakujesz, ja też i niech sie odczepią w końcu bo ileż można.

No widzisz pytasz a wiesz i sama napisałaś to co ja sama uwazam 😛

No tak ale jeśli jej nie przeszkadza plastickowy krzysztof zwyrol to mi nic do tego że ja napjerdala wirtualnym metalowym prętem. Są baby które są ślepe w necie i w zyciu i mi ich nie zal nawet jeśli się pakują w gnuj bo są dorosłe. Zresztą jez to trol. Ona i architekt. A ja baletnica..

3 minuty temu, 0dbyt napisał:

To tak jak elka która twierdzi że kleks jest spoko i nie widzi jego bolesności. Wkùrwia mnie ten słownik juz. Są tu ludzie i ludzie no co poradzisz. W realu przecież się nie zadajesz z określonymi typem czlowieka

I'm watching you.

20 minut temu, mr_Kumpir napisał:

bardziej niż Widmok i jest szczera

Gdybyś wymazał widmo z pamięci to też byś uważał że jest spoko?

4 minuty temu, Szpinak napisał:

Ale ja nie wymuszam zmiany twojego zdania, chcesz zabawiać zwyrola, zabawiaj, mnie bawi jak wymyślasz coraz to kolejne wymówki żeby pokazac ze nie widziałaś co obrzydliwego pisał kolega świr. Po prostu fajnie sie wijesz.

Przecież codziennie próbujesz na niej wymusić zmianę sympatyków i nawet ją swatasz . 😁Jesteś piеrdolnięta do tego stopnia ,że tego nie widzisz, czy ćpasz i nie wiesz do końca co robisz.

1 minutę temu, Еlciаа napisał:

I'm watching you.

Chcesz mi w odbyt wsadzic broń stalkerko

Przed chwilą, ginekolog z trójmiasta napisał:

20 iq. Obserwuj dzieci lepiej., 

Zmień awatar. Bo to mniej niż 20 ajkju. Stary parchu koniobijco

21 minut temu, 0dbyt napisał:

Dalej pojasniasz ritardow. Oesu

😅 Walczę o bana ale moderacja coś nie lubi Świrmo bo już tyle tępych pal i scierwokow w jego kierunku poleciało a ja still standing 😀

3 minuty temu, 0dbyt napisał:

No tak ale jeśli jej nie przeszkadza plastickowy krzysztof zwyrol to mi nic do tego że ja napjerdala wirtualnym metalowym prętem. Są baby które są ślepe w necie i w zyciu i mi ich nie zal nawet jeśli się pakują w gnuj bo są dorosłe. Zresztą jez to trol. Ona i architekt. A ja baletnica..

jeszcze nie napjertala ale starczy ze cos sie zmieni, nie bedzie nieustannie mu przytakiwac, minie jej desperacja to pewnie zaraz sie dopiero zacznie. to jest furiat i baba musi mu sluzyc 🤔

Edytowano przez uśpionaZzz

1 minutę temu, 0dbyt napisał:

Chcesz mi w odbyt wsadzic broń stalkerko

Bez przesady, nic z tych rzeczy.

Ciebie bym oszczędziła.

😅 Walczę o bana ale moderacja coś nie lubi Świrmo bo już tyle tępych pal i scierwokow w jego kierunku poleciało a ja still standing 😀

Nie wiem co ci polecić. Ja dostaje czesto i czasami za nic wiec nie pomogę. Rzucaj chùjami do salowej to ci zalatwi

9 minut temu, 0dbyt napisał:

Każdy ma wyebane z kim się zadajesz tylko jestes nieszczera jak salowa która widzi tylko u wybranych zyebane zachowania. Tak jak ty nie widzisz zwyrolstwa u plastickowego i rzniesz glupa. To jest krindz. No i tyle.

No właśnie niby wy...e a jednak nie mają wy...e bo ciągle sie awanturują. Właśnie że szczera jestem.

10 minut temu, Szpinak napisał:

Olej dżdżownicę 

Przed chwilą, uśpionaZzz napisał:

jeszcze nie napjertala ale starczy ze cos sie zmieni, nie bedzie nieustannie mu przytakiwac, minie jej desperacja to pewnie zaraz sie dopiero zacznie. to jest furiat i baba musi mu sluzyc 🤔

To jej sprawa. I wszystkich innych psychicznych kobiet którymi nie powinniśmy się interesować skoro nic nie dociera

14 minut temu, Onaaaa napisał:

O właśnie o takie coś mi chodzilo by napisać tylko nie umiałam za bardzo. To jest dokładnie to co chcialam powiedzieć 🙂

To sobie skopiuj lub zapisz, żeby następnym razem już wiedzieć, co powiedzieć.

Edytowano przez Śliwka w jaguarze

19 minut temu, Zero cukru napisał:

Szpinak dalej próbuje nawrócić jeża

Gdyby dal mi spokój byłoby najlepiej.

6 minut temu, Get Оut napisał:

Przecież on ma lepsze wyposażenie chaty niż ty na wynajmie i swoje ma, a piszesz mu że w biedzie żyje. To jak ty żyjesz 😁

Jakie bym nie miał to swoje mam i swoim obracam czy narzekam bo raczej nie ciągle mam lepiej ale widocznie im nie pasuje że nie wziolem kredytu remontowego na 20 lat 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się