Szpinak 79 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Piêrdol się. Serio sadzisz ze jesteś zabawna? Bo niezbyt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śnieżny Koczkodan 0 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 12 minut temu, Szpinak napisał: To jest dokładnie to co dziś sobie pomyślałam. Przy tych wszystkich tekstach kompromach wywalonych nazwiskach znajomych i zdjęciach normalna osoba by sobie odpuściła i dawno odeszła. Nawet jesli nie mając na myśli dzieci to chociaz siebie. Ale nie Elcia. Dalej grzebie w śmieciach a nuz coś sie jeszcze trafi? Elcia nie ma żadnego wstydu, nawet jak jej nudesy wyciekną prędzej czy później (a to jest pewne patrząc na to komu wysyłała) to dalej będzie tu siedziała Edytowano 3 godziny temu przez Śnieżny Koczkodan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 79 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Śnieżny Koczkodan napisał: Elcia nie ma żadnego wstydu nawet jak jej nudesy wyciekną prędzej czy później (a to jest pewne patrząc na to kumu wysyłała) to dalej będzie tu siedziała Widze. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 20 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Pewnie, że logiczne, bo wy tutaj jesteście od piętnowania zachowania i decydowania, kto z kim ma się zadawać. czy ja wiem czy ja tak pietnuje xD bardziej mnie bawi ta dynamika, bo pamietam jak sie rzucales do mnie z pyskiem nie wiadomo o co. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 722 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Get Оut napisał: Rzekł amator przedszkolaków aż zapomniał na jakich nickach uprawiał zwyrolstwa na ero śmieć do utylizacji. No,, i mamy merytoryczny tekst ksysia..goowno w tym sensu, mnóstwo pedo, klaszczcie obrońcy uszami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 151 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Еlciаа napisał: Czytasz mi w myslach czy co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 12 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Szpinak napisał: Z czym konkretnie, o która amebke chodzi to zaraz wyjasnie Było do nocha coś wciągane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1425 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Szpinak napisał: Niestety twoja gadka na luzie kończy sie twoja totalna kompromitacja i dziwne ze tego nie widzisz i dziwne ze masz tak wyyebane na swoje dzieci bo ktos na ciebie tutaj trafi i dzieciak będzie miał przesrane. A średnio coeziennie 1 nick ma jakaś twoja fotę na awatarze. Nie wiem jak możesz byc aż tak bezmyślna Odczep sie od niej kobieto. Naprawdę co z tobą jest? Jesteś aż tak chora z nienawiści? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbyt 9 Napisano 3 godziny temu Mun jeszcze je trzyma i nie wypjerdala bo wie jak pociągać za sznurki. Jeszcze liczy na atrakcje ale jak się znudzi to będzie latać wszystko. Jak yebnie w nochala i mu się odklei. Kwestia czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 439 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Szpinak napisał: Z czym konkretnie, o która amebke chodzi to zaraz wyjasnie Nie całuj mnie po drugie nie chodzi o Libeda tylko o Widmo. Jest jaki jest, ale gadasz z nim pomimo tego co pisał i chcesz by Magda Jeż się uwolniła od niego. Dlaczego ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 280 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: A, no faktycznie, zapomnialam o tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 79 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, ginekolog z trójmiasta napisał: Małolat napisał, że nigdy nie ma dla niego czasu, bo musi komuś na kafe odpisać. Jezu, jak mi go szkoda. Ślepy był, ślepy pozostanie. Powiedz libedowoi, żeby odpalił opiekę społeczną. Ja byłam przy tych tekstach malolata zalosne w ch… nie wiem jak można sie tak pogrążać dalej tu siedząc i jeszcze wrzucając te foty do awatara ze na dzieci ma wywalone to sie można już domyslic ale siebie tez średnio chroni. Moje pytanie o to czy jest w normie intelektualnej naprawdę nie było złośliwe:p No chyba ze to te dragi to robią z człowiekiem. straszne 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 151 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, uśpionaZzz napisał: czy ja wiem czy ja tak pietnuje xD bardziej mnie bawi ta dynamika, bo pamietam jak sie rzucales do mnie z pyskiem nie wiadomo o co. Ty może nie. Nie wiem kim jesteś. Powiedz, to może mi się coś rozjaśni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 12 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: No,, i mamy merytoryczny tekst ksysia..goowno w tym sensu, mnóstwo pedo, klaszczcie obrońcy uszami No chyba nie spodziewasz się szacunku za lata hejtów ułomny zwyrolu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 722 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Zero cukru napisał: Pewnie, że logiczne, bo wy tutaj jesteście od piętnowania zachowania i decydowania, kto z kim ma się zadawać. Bo ty tu nikogo nigdy nie piętnowałeś? Kolejny pedo neutralny chyba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1425 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Krezji o co Ty masz jazdę dziwczyno tak serio ? Skoro kobieta woli takiego nie innego faceta, to nic nie poradzisz Widzisz nie wiadomo co z nią jest? To jakiś obłęd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żyd prawiczek 0 Napisano 3 godziny temu elcia nie moze se na luzie popisac bo ja piczka swedzi od samcow alfa ktorzy tu przebywaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 79 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Nie całuj mnie po drugie nie chodzi o Libeda tylko o Widmo. Jest jaki jest, ale gadasz z nim pomimo tego co pisał i chcesz by Magda Jeż się uwolniła od niego. Dlaczego ? Jechanie komuś od ścierwa nazywasz rozmowa? Oj maki maki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbyt 9 Napisano 3 godziny temu Mun jak zawsze podpiera się jak na trójnogu ritardzicami z moderacji albo libedem. Sam straszył mopsem elke wielokrotnie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 92 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Widzisz nie wiadomo co z nią jest? To jakiś obłęd. Hhttps://www.tiktok.com/@bartweska/video/7571831804760444182 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 20 Napisano 3 godziny temu prywatny folwark sobie zrobily zyeby na srorum dla kobiet przez madki rozepchane, wtf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 722 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Get Оut napisał: No chyba nie spodziewasz się szacunku za lata hejtów ułomny zwyrolu Po robie spodziewam się tylko pedo, niestety dowozisz za każdym razem ku uciesze ułomów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 12 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Widzisz nie wiadomo co z nią jest? To jakiś obłęd. To mefedron Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 151 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Bo ty tu nikogo nigdy nie piętnowałeś? Kolejny pedo neutralny chyba. Oczywiście, że mi się zdarzało, ale widzę, że dla niektórych jest to hobby i potrafią tak non-stop. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ginekolog z trójmiasta 12 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 0dbyt napisał: Mun jak zawsze podpiera się jak na trójnogu ritardzicami z moderacji albo libedem. Sam straszył mopsem elke wielokrotnie xD Papa kowbojki @wakanka1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1425 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Zero cukru napisał: Pewnie, że logiczne, bo wy tutaj jesteście od piętnowania zachowania i decydowania, kto z kim ma się zadawać. Dokładnie oni decydują a ty masz sie dostosować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbyt 9 Napisano 3 godziny temu Elzbieta przyznaj sama jak mun latał za tobą i ci wmawiał ze jestes cpuniskiem i że mops wzywa do dzieci. Potem jednak znowu zaczęła z nim prywatne rozmowy jak gdyby nigdy nic. Rozumiesz teraz czemu cie ludzie jadą? Ile można się błędami tłumaczyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w jaguarze 3 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, ginekolog z trójmiasta napisał: Małolat napisał, że nigdy nie ma dla niego czasu, bo musi komuś na kafe odpisać. Jezu, jak mi go szkoda. Ślepy był, ślepy pozostanie. Powiedz libedowoi, żeby odpalił opiekę społeczną. Elcia przesiaduje tu wciąż od 5 lat, 6? Nie wiem, jakoś tak. Więc widziały gały co brały. I nie jest jedyną tutaj, której partner narzekał na uzależnienie od forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żyd prawiczek 0 Napisano 3 godziny temu uga buga walki plemienne jak przed jezuskiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 12 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Po robie spodziewam się tylko pedo, niestety dowozisz za każdym razem ku uciesze ułomów. To jak mam nazywać typa który udaje babę i ukrywa się jak pdf . Księdzem chcesz być czy nauczycielem zwyrolu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach