0dbyt 9 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, ginekolog z trójmiasta napisał: Papa kowbojki @wakanka1 Ale masz podnietę łał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 439 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Szpinak napisał: Jechanie komuś od ścierwa nazywasz rozmowa? Oj maki maki Nie maki maki, tylko zakręcona Krejzolka jesteś Wiem o co chodzi, ale po co to robisz wiesz tylko Ty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 79 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Odczep sie od niej kobieto. Naprawdę co z tobą jest? Jesteś aż tak chora z nienawiści? Z jakiej nienawiści? Ja pisze co widze. Chory z nienawiści jest twoj kolega skręcający w stronę peedo, amebo. Przede mną nie musisz rżnąć głupiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbyt 9 Napisano 3 godziny temu Same zyeby jak Boga kocham Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 439 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 7 minut temu, Onaaaa napisał: Widzisz nie wiadomo co z nią jest? To jakiś obłęd. Widzę, próbuje Cię przekonać, że Widmo to zło wcielone, a Ty twierdzisz inaczej. Kto Ci zabroni go lubić ? Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 280 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 0dbyt napisał: Elzbieta przyznaj sama jak mun latał za tobą i ci wmawiał ze jestes cpuniskiem i że mops wzywa do dzieci. Potem jednak znowu zaczęła z nim prywatne rozmowy jak gdyby nigdy nic. Rozumiesz teraz czemu cie ludzie jadą? Ile można się błędami tłumaczyć? Tak było kiedyś, a niech sobie jadą. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żyd prawiczek 0 Napisano 3 godziny temu ciekawe czy elcia by najeebala paryskiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1425 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Oczywiście, że mi się zdarzało, ale widzę, że dla niektórych jest to hobby i potrafią tak non-stop. Tak można nawet wymienić dla kogo to hobby ale i tak stwierdzą że to dla mojego dobra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 151 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Dokładnie oni decydują a ty masz sie dostosować. A jak jeszcze widomkowi pocisniesz, to będą cię na rękach nosić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 92 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Śliwka w jaguarze napisał: Więc widziały gały co brały Wątpię żeby prędzej było lej jak w wiadro biorę pixy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 151 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Tak można nawet wymienić dla kogo to hobby ale i tak stwierdzą że to dla mojego dobra. I dla dobra dzieci elki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbyt 9 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Tak było kiedyś, a niech sobie jadą. Po prostu pamiętaj że możesz synowi narobić masakry. Tu nawet o ciebie nie chodzi. Nastolatki mają internet. To tyle. Twoje dzieci twoja sprawa ale warto jednak czasami pomyśleć jednak o innych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 79 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Ciesze sie ze jakies emocje wzbudziłam w jeżowej dobrotliwej, która na co dzień zajmuje sie normalizowaniem stalkera peedofila udajac betona Ojoo ślodki dobry jezyk Edytowano 3 godziny temu przez Szpinak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1425 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: A jak jeszcze widomkowi pocisniesz, to będą cię na rękach nosić. Wiem ale to sie nigdy nie stanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1425 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Get Оut napisał: To mefedron A ja tam wiem co możliwe że wszystko naraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 79 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: I dla dobra dzieci elki Ty tez taki mało myślący długofalowo czy po prostu nowy w internetach? Chcialbys zeby twoja stara funkcjonowała w internecie pod nazwiskiem i twarzą jak Elcia tutaj ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ginekolog z trójmiasta 12 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Tak było kiedyś, a niech sobie jadą. Co, ...iszczu, było kiedyś? Brzydzenie się tobą, 24/7 na amfie, czy może coś innego? Czy ty ... lustro w domu masz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 722 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Zero cukru napisał: Oczywiście, że mi się zdarzało, ale widzę, że dla niektórych jest to hobby i potrafią tak non-stop. Non stop zazwyczaj o tych, co dalej brną w zwyrolstwa. Leżak jak zaczął gadać sobie o remontach i komputerach mało kto się czepia pisania z nim. A pisanie z pedo fantastà niestety będzie budzic oburzenie i w.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 280 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: I dla dobra dzieci elki Wszyscy tacy dobrotliwi o cudze dzieci się tak martwią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbyt 9 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, ginekolog z trójmiasta napisał: Co, ...iszczu, było kiedyś? Brzydzenie się tobą, 24/7 na amfie, czy może coś innego? Czy ty ... lustro w domu masz? Haha widzisz elzbieta xD warto było? I wyobraź sobie że teraz czytają to koledzy syna a potem urządzają mu piekło w szkole. Warto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 79 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, żyd prawiczek napisał: ciekawe czy elcia by najeebala paryskiej Pewnie tak dres kodeks by nakazał i by wygrała bo ja sie fizycznie nigdy nie biłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ginekolog z trójmiasta 12 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 0dbyt napisał: Haha widzisz elzbieta xD warto było? I wyobraź sobie że teraz czytają to koledzy syna a potem urządzają mu piekło w szkole. Warto? @wakanka1 szkoda, że śpisz szambo coś capi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1425 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Widzę, próbuje Cię przekonać, że Widmo to zło wcielone, a Ty twierdzisz inaczej. Kto Ci zabroni go lubić ? Nikt tylko te próby są sam widzisz jakie. To nie zwykła rozmowa a atak jak na Elke co nic zkego nie robi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 79 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 0dbyt napisał: Haha widzisz elzbieta xD warto było? I wyobraź sobie że teraz czytają to koledzy syna a potem urządzają mu piekło w szkole. Warto? Ona tego nie pojmuje dopóki jakies nowe porty sie kotłują w tle to jak jezowa, ciagnie ja do jaj i przesłania to zdrowy rozsądek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbyt 9 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Wszyscy tacy dobrotliwi o cudze dzieci się tak martwią. Wez pod uwagę że wrzucałaś tu swoje zdjęcia i twoje dane tez są znane dzięki munowi bodajże. To już jednak zmienia postać rzeczy bo nie jesteś anonimowa. Rób jak uważasz ale nie wiem czy warto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 20 Napisano 3 godziny temu moze starczy z promowaniem koorestwa i na privie nikt nie zakaze pisac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbyt 9 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, ginekolog z trójmiasta napisał: @wakanka1 szkoda, że śpisz szambo coś capi To umyj pìzde swojej capiacej kacapie i może Ci przestanie yebac pod wąsami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 12 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Non stop zazwyczaj o tych, co dalej brną w zwyrolstwa. Leżak jak zaczął gadać sobie o remontach i komputerach mało kto się czepia pisania z nim. A pisanie z pedo fantastà niestety będzie budzic oburzenie i w.... Nie ... bo latałeś jak ze sraką jak te remonty robił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 151 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Szpinak napisał: Ty tez taki mało myślący długofalowo czy po prostu nowy w internetach? Chcialbys zeby twoja stara funkcjonowała w internecie pod nazwiskiem i twarzą jak Elcia tutaj ? Stosunkowo nowy. Na pewno bym nie chciał, żeby moja stara codziennie się kogoś przypier..a 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 280 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 0dbyt napisał: Wez pod uwagę że wrzucałaś tu swoje zdjęcia i twoje dane tez są znane dzięki munowi bodajże. To już jednak zmienia postać rzeczy bo nie jesteś anonimowa. Rób jak uważasz ale nie wiem czy warto Ja to wiem, nie musisz mnie uświadamiać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach