Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Fifofa

Stało się

Polecane posty

4 minuty temu, Zero cukru napisał:

I dla dobra dzieci elki

Dokładnie bo oni wiedzą lepiej i Elka to zła matka choć nigdy same dziecka nie miały. Brak słów.

• Like 1

Przed chwilą, Еlciаа napisał:

Ja to wiem, nie musisz mnie uświadamiać

Mój zdrowy rozsądek kazał mi ci przypomnieć natomiast rób jak uważasz bo to twoje dzieci i twoja odpowiedzialność. Kończę temat

8 minut temu, Spaghetti... napisał:

Widzę, próbuje Cię przekonać, że Widmo to zło wcielone, a Ty twierdzisz inaczej.

Kto Ci zabroni go lubić ? :classic_cool:

Nikt nic nie próbuje. Wąchanie się z typem od pedo tekstów, do tego mitomanem zmyślajacym jakieś jukony latami będzie zawsze powodowało krytykę. Trudno mieć o to pretensje.

Edytowano przez Śliwka w Polonezie

4 minuty temu, Еlciаа napisał:

Wszyscy tacy dobrotliwi o cudze dzieci się tak martwią.

Niektórym się załącza instynkt macierzyński do obcych dzieci

6 minut temu, Szpinak napisał:

Ty tez taki mało myślący długofalowo czy po prostu nowy w internetach? Chcialbys zeby twoja stara funkcjonowała w internecie pod nazwiskiem i twarzą jak Elcia tutaj ?

Takie pytanie lepiej zadać tysiącom matek, które aktywnie dzielą się swoim życiem w sieci, zwłaszcza wśród influencerek na Instagramie czy Tiktoku.

Edytowano przez Śliwka w jaguarze
  • Like 1

Przed chwilą, Zero cukru napisał:

Niektórym się załącza instynkt macierzyński do obcych dzieci

To po prostu rozum się włącza a nie żaden instynkt wobec cudzego nasienia. Nie dramatyzuj i pomysl logicznie. 

moze maja dosyc zdegenerowanych, oblesnych postaci i chca dac im szanse poszalec w realu a nie wsrod jadowitych wezyxd nawet pedo zasluguje na druga szanse.

3 minuty temu, Get Оut napisał:

Nie ... bo latałeś jak ze sraką jak te remonty robił 

Ale nie za remonty przygłupie. Teraz pisze całkiem normalnie.

Jak ty przestaniesz bełkotać o dzieciach, to też trochę poleci tekstów o jukonie i wszyscy zapomną.

6 minut temu, Onaaaa napisał:

Nikt tylko te próby są sam widzisz jakie. To nie zwykła rozmowa a atak jak na Elke co nic zkego nie robi.

Wiem jakie, ale po co się tym martwisz mówiłaś mi wiesz co. Fakt, ale Elka sobie świetnie z nimi radzi nie widzisz tego ? 

• Like 1

1 minutę temu, 0dbyt napisał:

To po prostu rozum się włącza a nie żaden instynkt wobec cudzego nasienia. Nie dramatyzuj i pomysl logicznie. 

Nie wiem kto tutaj dramatyzuje.

36 minut temu, Еlciаа napisał:

Ja nie za to, weszłam po 13 pierwszy raz na forum i napisałam 2 posty a ta rura do mnie że kłamie bo siedze tu non stop. Sorry, skończył się dzień dziecka.

Buahaha wow, Szkoda ze taka harda nie jesteś jak trzebaby sie postawić tym którzy robią tu z ciebie shmate;)

ale rozumiem ze to taki wstep, zgadzam sie  możesz na mnie trenować 😝

wole to niz jak robisz z siebie people pleasera a raczej patus pleasera

i serio zajmij sie tymi dziecmi bo śmieszki śmieszkami ale ty rzeczywiscie jesteś tu 7/7, może zamiast wbijać sie gachom na privy dowiesz sie co tam u syna 

Edytowano przez Szpinak
  • Like 1

2 minuty temu, Śliwka w jaguarze napisał:

Takie pytanie lepiej zadać tysiącom matek, które aktywnie dzielą się swoim życiem w sieci, zwłaszcza wśród influencerek na Instagramie czy Tiktoku.

Porównujesz kariery jakichś top influ na insta do wycieków z privów Eli na kafe? Odważny argument 😄

5 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Nikt nic nie próbuje. Wąchanie się z typem od pedo tekstów, do tego mitomanem zmyślajacym jakieś jukony latami będzie zawsze powodowało krytykę. Trudno mieć o to pretensje.

Śliwka, wiem, że boli Cię, że Widmo nie widzi w Tobie kobiety, ale zrozum, że jego teksty nic nie wnoszą do twojego życia. Chcesz takiego faceta ? Jesli tak, to musisz się bardziej postarać mu zaimponować :classic_cool:

3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Przecież całe strony są zapisane wstecz na tym temacie tępy uju jak próbujecie zwłaszcza tutka paryska przeciągnąć Jeżyka na swoją stronę i robicie to w najgorszym z możliwych sposobów, a na to nie ma zgody i koło się zamyka. 😁Jakim tępym kmiotem jesteś bardziej niż tutka hehehe 

33 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Mówię Ci Krejzola, wyluzuj. Zebrało się pedo neutralne towarzycho i jak każde zrobi fikoła i stanie na głowie to będziesz jedyną w dziwnej pozycji.

A pedo się cieszy tylko.

Nie no są tez normalni 😝 trzeźwiej patrzący

8 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Non stop zazwyczaj o tych, co dalej brną w zwyrolstwa. Leżak jak zaczął gadać sobie o remontach i komputerach mało kto się czepia pisania z nim. 

A pisanie z pedo fantastà niestety będzie budzic oburzenie i w....

U kogo? U 2 przewrażliwionych mamusiek i 1 trującej wiecznie? Bo nie widzę, aby reszta, czyli jakieś 90% forum, miało ból tyłka o to akurat.

Przed chwilą, Spaghetti... napisał:

Śliwka, wiem, że boli Cię, że Widmo nie widzi w Tobie kobiety, ale zrozum, że jego teksty nic nie wnoszą do twojego życia. Chcesz takiego faceta ? Jesli tak, to musisz się bardziej postarać mu zaimponować :classic_cool:

Zayebisty z ciebie ekspert od kobiet. Powinieneś nagrywać poradniki dla inceli

3 minuty temu, Szpinak napisał:

Buahaha wow, Szkoda ze taka harda nie jesteś jak trzebaby sie postawić tym którzy robią tu z ciebie shmate;)

ale rozumiem ze to taki wstep, zgadzam sie  możesz na mnie trenować 😝

wole to niz jak robisz z siebie people pleasera a raczej patus pleasera

i serio zajmij sie tymi dziecmi bo śmieszki śmieszkami ale ty rzeczywiscie jesteś tu 7/7, może zamiast wbijać sie gachom na privy dowiesz sie co tam u syna 

A jeszcze Klaudka próbuje obrażać 

3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Ale nie za remonty przygłupie. Teraz pisze całkiem normalnie.

Jak ty przestaniesz bełkotać o dzieciach, to też trochę poleci tekstów o jukonie i wszyscy zapomną.

Latałeś za nim jak obłąkany rozliczając go nawet z tego co jadł i jak ty na realu funkcjonujesz czepiasz się ludzi w sklepach i lokalach co jedzą , a ryj masz jeszcze cały jeżeli tak robisz 😆Masz z łbem coś leczysz się psychiatrycznie czy co jest z tobą nie hallo zwyrolu 😆

To klaudkowi ritardowi capi szamboniera? Czym się różni elzbieta od Klaudii słynnej? Munie ciebie pytam

Przed chwilą, 0dbyt napisał:

Zayebisty z ciebie ekspert od kobiet. Powinieneś nagrywać poradniki dla inceli

Boni mam pracę i nie marwię się tym, ale sama zobacz co się tutaj odwala :classic_cool:

A ty zrozum, że normalni ludzie na pedo teksty, zmyślanie bajek i ogólną obleśność reagują awersją. I nie ma to nic wspólnego z pożądaniem. Ile ty masz lat? I czemu bronisz pedo oblecha tak w ogóle?

1 godzinę temu, yeya napisał:

Gdybyś non stop tak za mną chodziła to też bym Cię miała po dziurki w nosie... 

Chodziłam i doceniam ze nadal nie masz 😚

3 minuty temu, Spaghetti... napisał:

Warto przychodzić w nocy cię poczytać 😄

2 minuty temu, Szpinak napisał:

Nie no są tez normalni 😝 trzeźwiej patrzący

Bełkot normalny jest bo bełkocze jakby kozy roochał zgadza się 😁

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

A ty zrozum, że normalni ludzie na pedo teksty, zmyślanie bajek i ogólną obleśność reagują awersją. I nie ma to nic wspólnego z pożądaniem. Ile ty masz lat? I czemu bronisz pedo oblecha tak w ogóle?

Przecież wiem o tym jaki On jest, ale chcesz go na siłę zmienic czy o co Ci chodzi ? :classic_cool:

Tyle lat próbujesz i nic z tego.

Edytowano przez Spaghetti...

Boni mam pracę i nie marwię się tym, ale sama zobacz co się tutaj odwala :classic_cool:

A co mnie to guwno obchodzi. 

5 minut temu, Spaghetti... napisał:

Wiem jakie, ale po co się tym martwisz mówiłaś mi wiesz co. Fakt, ale Elka sobie świetnie z nimi radzi nie widzisz tego ? 

Jasne że sobie radzi nie mówię że nie tylko chodziło mi że ona atakuje za nic. Ludzie nie powinno tacy być a jednak są.

2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Porównujesz kariery jakichś top influ na insta do wycieków z privów Eli na kafe? Odważny argument 😄

Nie trzeba być w żadnym top, aby obdzierać z prywatności własne dziecko czy świecić praktycznie golizną na insta - to też już się staje standardem wśród mamusiek. Na Insta takie profile obserwuje tysiące osób. Tu wchodzi 15 osób max. Czym Wy się podniecacie tak w sumie?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się