0dbyt 9 Napisano 3 godziny temu Czy wy naprawdę nadal macie wątpliwości jakoby makaron i jęz przede wszystkim byli osobami takimi jak reszta innych użytkowników. Przecież to jawne robienie was w chùja wafla od x czasu. Ludzie pobudka bosta się posråli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1425 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Ja mam i tym bardziej nie rozumiem czemu cieszysz japę że przychodzi typ piszàcy o masturbacji dzieci. No to jak masz to jak możesz zadawać się z krejzi? No nie rozumiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 12 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie trzeba ale ty nie masz dzieci i nigdy nie zrozumiesz tego że ktoś ma i kocha. I mieć nie będzie , a to jest akurat dobra wiadomość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 20 Napisano 3 godziny temu ten Makaron to musi byc mocno wyizolowany i autystyczny jak upiera sie na kazda laske z kafe i jej simpi jakby znajomych nie mial albo w portale randkowe nie potrafil huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 92 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, ginekolog z trójmiasta napisał: Zgłoszone. Hhttps://www.tiktok.com/@nastja_elvira/video/7581544841826405654 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 20 Napisano 3 godziny temu no moze sa trollami bo sa bardzo dziwni, tacy bezuczuciowi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 722 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: No to jak masz to jak możesz zadawać się z krejzi? No nie rozumiem. A co zrobila? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 20 Napisano 3 godziny temu jakby grali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 439 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, uśpionaZzz napisał: ten Makaron to musi byc mocno wyizolowany i autystyczny jak upiera sie na kazda laske z kafe i jej simpi jakby znajomych nie mial albo w portale randkowe nie potrafil huh No ba, Ty płaczesz po Moonie, więc ja się mogę bawić na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbyt 9 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, ginekolog z trójmiasta napisał: @wakanka1 staram się ją ignorować Ponawiam odwieczne pytanie ritatdowo tetoryczne czy ty zawsze gucz zasłaniasz ritardzica bo masz takie małe jaja czy o co się rozchodzi zasadniczo w twym szczególnym przypadku? Wakanka także ci towarzyszy w sråniu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 79 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Teraz może się zrobil taki klimat przez parę osób takich jak ty. Normalnie był zawsze pariasem odchodzącym i wracającym jak się uspokoił. Brawo ty. Tu sie tak odwracają proporcje ze to są jakies jaja jak berety. A może po prost trzeba sie pogodzic z tym ze to forum przyciąga patologie i ze nie da sie tu nic ‚ugrać’ na poziomie racjonalnym. I po prostu wyjść w zakładzie karnym bym takiej pracy u podstaw nie odwalala a tu nie wiedzieć czemu to robie co jest syzyfowa praca. W ogóle taki kierunek resocjalizacja jest dla mnie letkim bezsensem a tu przewalam gowno coeziennie. Może trzeba po prostu zejść ze sceny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 75 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Szpinak napisał: Spoko nie szukam psiapsi w internecie a już na pewno nie tutaj;) patrząc po tym poziomie patologii i tak sie dziwie jak prężnie tu działam Bardziej harda się stałaś a to zobowiązuje : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 12 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Ja mam i tym bardziej nie rozumiem czemu cieszysz japę że przychodzi typ piszàcy o masturbacji dzieci. Uja tam masz małego a nie syna , bo zmyśliłeś dla niepoznaki . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ginekolog z trójmiasta 12 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: No ba, Ty płaczesz po Moonie, więc ja się mogę bawić na forum Miałem zapytać o czym bredzisz, ale se łysą przypomniałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 79 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, 0dbyt napisał: Czy wy naprawdę nadal macie wątpliwości jakoby makaron i jęz przede wszystkim byli osobami takimi jak reszta innych użytkowników. Przecież to jawne robienie was w chùja wafla od x czasu. Ludzie pobudka bosta się posråli W sensie ze trolling czy jednak opóźnienie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbyt 9 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Szpinak napisał: Tu sie tak odwracają proporcje ze to są jakies jaja jak berety. A może po prost trzeba sie pogodzic z tym ze to forum przyciąga patologie i ze nie da sie tu nic ‚ugrać’ na poziomie racjonalnym. I po prostu wyjść w zakładzie karnym bym takiej pracy u podstaw nie odwalala a tu nie wiedzieć czemu to robie co jest syzyfowa praca. W ogóle taki kierunek resocjalizacja jest dla mnie letkim bezsensem a tu przewalam gowno coeziennie. Może trzeba po prostu zejść ze sceny Moja droga. Resocjalizacja stanie się faktem gdyż nasza kolezanka baba jendza wkracza do mowu i swoimi nowatorskimi metodami oraz szczególną osobowością zreformuje wszystko w tej dziedzinie. Cierpliwości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 12 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Szpinak napisał: Tu sie tak odwracają proporcje ze to są jakies jaja jak berety. A może po prost trzeba sie pogodzic z tym ze to forum przyciąga patologie i ze nie da sie tu nic ‚ugrać’ na poziomie racjonalnym. I po prostu wyjść w zakładzie karnym bym takiej pracy u podstaw nie odwalala a tu nie wiedzieć czemu to robie co jest syzyfowa praca. W ogóle taki kierunek resocjalizacja jest dla mnie letkim bezsensem a tu przewalam gowno coeziennie. Może trzeba po prostu zejść ze sceny No i pomału może załapiesz w końcu że twoja krew w piach i nikt za tobą nie będzie tęsknił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1425 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Get Оut napisał: I mieć nie będzie , a to jest akurat dobra wiadomość. Gdyby nie syn już dawno bym nie żyła ale wiem dla każdego to co innego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbyt 9 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Szpinak napisał: W sensie ze trolling czy jednak opóźnienie? 2 w 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 151 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Szpinak napisał: Niektorzy maja rozum, a nie wszyscy powinni mieć dzieci. to ze ktos bez dziecka wie ze dziecku generalnie sie poświęca czas to jakis ewenement wg ciebie? sa specjalisci z różnych dziedzin od dzieci bez dzieci to pierwsze primo a po drugie jest tzw chłopski rozum i widocznie osoba bez dziecka czasem wie lepiej niz ta z. odkrywasz Amerykę w puszce chłopcze? W tym wieku? Na kafeterii? Traktowałbym tamten komentarz z przymrużeniem oka Już twój najlepszy przyjaciel uświadomił mnie, że moi rodzice nie powinni mieć dzieci. Oczywiście, że wiecie ile elka czasu poświęca dziecku i czy jest szczęśliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w jaguarze 3 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Jeśli porównujesz wyciek że poszły nudesy do Leżaka do robienia sobie fotek na insta to już nie mam pomysłu na takie potężne fikoły. Mówię ci, w Republice zrobisz karierę z robieniem kurtyzany. No i kogo to obchodzi? Jak jest tu 15 osób? Ciekawe, że tak oburzają Cię nudesy, skoro nie jesteś ani konserwatywna ani wierząca. Elka też nie jest. Otwarte związki itp. też istnieją, tak tylko dodam. Zabawne, że niektórych nie-konserwatystów tak to rusza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbyt 9 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Gdyby nie syn już dawno bym nie żyła ale wiem dla każdego to co innego. Obarczanie dziecka odpowiedzialnością za życie matki i czynienie z niego jedynego realnego celu w zyciu także nie należy do zdrowego macierzyństwa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 280 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Szpinak napisał: To był skrót myślowy. nie cpam nic i nie miałam cesarki. ale faktycznie od jakiegos czasu zauwazylam u siebie ze triggeruje mnie głupota i taka wyuczona bezradność muszę to pewnie przepracować. a ty sie niezle kryjesz ale nie ze mną te numery i jak widzisz - nie da sie tak działać żeby nikomu na nic nie nadepnąć Nie staram się tak działać bo jak widzisz mam tu kosę z 90% użytkowników, ja po prostu nie przypiêrdalam się bez powodu do ludzi. A to różnica. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 79 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, yeya napisał: Bardziej harda się stałaś a to zobowiązuje : ) Kafeteria to ze mną zrobiła i walczę o bana i tak zawsze będziesz miała specjalne miejsce w moim sercu z uwagi na Województwo świętokrzyskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 722 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Szpinak napisał: Tu sie tak odwracają proporcje ze to są jakies jaja jak berety. A może po prost trzeba sie pogodzic z tym ze to forum przyciąga patologie i ze nie da sie tu nic ‚ugrać’ na poziomie racjonalnym. I po prostu wyjść w zakładzie karnym bym takiej pracy u podstaw nie odwalala a tu nie wiedzieć czemu to robie co jest syzyfowa praca. W ogóle taki kierunek resocjalizacja jest dla mnie letkim bezsensem a tu przewalam gowno coeziennie. Może trzeba po prostu zejść ze sceny Ewa, Libed, Siur, Pieprz, Salix, Magda, Poetka, Żaba, Pokraka itp i pedo typa nie ma. Nie będę już wymieniała dziesiątków nicków z przeszłości. Niestety klimat się zmienia na pedo pozytywny. Zostają fani tekstów o rodzicach w wannie i ci jeszcze wmawiają, że teraz jest normalne forum 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbyt 9 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w jaguarze napisał: No i kogo to obchodzi? Jak jest tu 15 osób? Ciekawe, że tak oburzają Cię nudesy, skoro nie jesteś ani konserwatywna ani wierząca. Elka też nie jest. Otwarte związki itp. też istnieją, tak tylko dodam. Zabawne, że niektórych nie-konserwatystów tak to rusza. Doroslych ludzi to nie rusza wcale gdy są w miarę ogarnięci ale nastolatki maja wyebane i widzą tylko że czyjas matka robi z siebie pośmiewisko w sieci. To chyba logiczne nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 79 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Traktowałbym tamten komentarz z przymrużeniem oka Już twój najlepszy przyjaciel uświadomił mnie, że moi rodzice nie powinni mieć dzieci. Oczywiście, że wiecie ile elka czasu poświęca dziecku i czy jest szczęśliwe. Elka jest tu w kolko powiedz mi czy z telefonem w łapie nawet jesli to dziecko jest obok to jest jakościowy czas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1425 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: A co zrobila? Dla ciebie pewnie nic ale to jest zła kobieta. Ciągle obraża i atakuje innych. Tacy ludzie nie są fajni i wiem że zaraz napiszesz o widmo tyloo że pomyśl jakby ona była taka gdyby widmo nie istniał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbyt 9 Napisano 3 godziny temu Ogólnie jestem przerażona podejściem kobiet do własnych dzieci. Nie dziwota że zwichrowanych łbów coraz więcej ale wszystko się zaczyna pod własnym dachem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 79 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Ewa, Libed, Siur, Pieprz, Salix, Magda, Poetka, Żaba, Pokraka itp i pedo typa nie ma. Nie będę już wymieniała dziesiątków nicków z przeszłości. Niestety klimat się zmienia na pedo pozytywny. Zostają fani tekstów o rodzicach w wannie i ci jeszcze wmawiają, że teraz jest normalne forum No co prawda to prawda jak odchodzą to ci z obozu normalnych. I za chwile świr będzie brylował. Na szczęście wśród garstki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach