Thoosa 32 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, Śliwka z Grójca napisał: Stała strategia tutaj w wypadku jakiejś wpadki. To były jaja, nie masz dystansu itp W zasadzie to tragicznie i smutne, my się hejtujemy w necie. Gdy mamy dość naciskamy krzyżyk i wychodzimy. Ona żyje ze swoim hejterem, dlatego ucieka z rzeczywistości tu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 25 Napisano 5 godzin temu w ogole sa rozne archetypy kobiecosci nie tylko kórwa domowa i wsrod facetow tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 25 Napisano 5 godzin temu Matka: Opieka, odżywianie, płodność, troska o dom, ale także o szerszą społeczność. Wojowniczka/Łowczyni (Amazonka): Siła, odwaga, działanie, walka o swoje cele, umiejętność przyjmowania wyzwań. Mędrczyni/Starsza Kobieta (Crone): Mądrość, wiedza, duchowość, przewodnictwo, uosobienie prawdy i wnikliwości. Kochanka/Kochanek (Lover): Zmysłowość, namiętność, pragnienie, miłość, kreacja piękna i radości życia. Królowa: Przywództwo, autorytet, harmonia, panowanie nad sobą i światem, poczucie pełni. Kreatorka/Czarownica (Witch/Sorceress): Twórczość, uzdrawianie, duchowe transformacje, łączenie się z naturą. Prorokini/Mistyczka: Pośredniczka między światami, intuicja, duchowe wizje, głębokie połączenie. Dziewica (Młoda Dziewczyna) (Maiden): Symbolizuje świeżość, niewinność, młodość, odkrywanie siebie i świata, dążenie do nauki i eksploracji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 60 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Thoosa napisał: W zasadzie to tragicznie i smutne, my się hejtujemy w necie. Gdy mamy dość naciskamy krzyżyk i wychodzimy. Ona żyje ze swoim hejterem, dlatego ucieka z rzeczywistości tu. ty zyjesz w przegrywie na kafe i w realu, to przecieka z postów. ale mozesz udawac dalej, w tym sie specjalizujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 25 Napisano 5 godzin temu wsrod facetow tez som rozne i trzeba sie dobrac jakos a nie kazdego do jednego wora i wymagac od obcych bab zeby ci jaja obrabiala no szanujmy sie szlory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 294 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Thoosa napisał: W zasadzie to tragicznie i smutne, my się hejtujemy w necie. Gdy mamy dość naciskamy krzyżyk i wychodzimy. Ona żyje ze swoim hejterem, dlatego ucieka z rzeczywistości tu. Nie idź w psychoanalizy bo ci to nie wychodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamĒlcië 11 Napisano 5 godzin temu Elcia to królowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 25 Napisano 5 godzin temu Elcia to madka lambadziara z zabki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamĒlcië 11 Napisano 5 godzin temu Wcale nie, Elcia to piękna dama i królowa kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 60 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, uśpionaZzz napisał: wsrod facetow tez som rozne i trzeba sie dobrac jakos a nie kazdego do jednego wora i wymagac od obcych bab zeby ci jaja obrabiala no szanujmy sie szlory wez icstont Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamĒlcië 11 Napisano 5 godzin temu Ja chciałbym mistyczke za żonę xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 25 Napisano 5 godzin temu Elcia ma głebie emocjonalna kaluzy tylko zeby jej chlupalo na dole przez duzego fiflaka i Klex tez a potem dogorywaja bo to wampiry sexualne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamĒlcië 11 Napisano 5 godzin temu Wcale nie, Elcia to najpiękniejsza kobieta na kafe xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thoosa 32 Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, Ovidio Lopez napisał: ty zyjesz w przegrywie na kafe i w realu, to przecieka z postów. ale mozesz udawac dalej, w tym sie specjalizujesz Odezwał się ten z którego postów czuć wygrywa. Źdźbło w oku bliźniego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
suse 20 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, KochamĒlcië napisał: Wcale nie, Elcia to najpiękniejsza kobieta na kafe xD z tych co tu jeszcze piszą to może faktycznie tak być Edytowano 4 godziny temu przez suse Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thoosa 32 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, Еlciаа napisał: Nie idź w psychoanalizy bo ci to nie wychodzi. Tobie też nie wychodzi udawanie szczęśliwego życia siedząc tu 24/7. Zaniedbując rodzinę i włażąc w dupę każdemu przegrywi by sobie choć trochę podbudować ego tym jaka jestem fajna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBoży 1 Napisano 4 godziny temu Nudzi juz temat elki. Ile mozna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 294 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, 0dbytBoży napisał: Nudzi juz temat elki. Ile mozna No właśnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
suse 20 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, 0dbytBoży napisał: Nudzi juz temat elki. Ile mozna wieczorna ty też nudzisz więc wypierdalaj 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 60 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Thoosa napisał: Odezwał się ten z którego postów czuć wygrywa. Źdźbło w oku bliźniego weź... spojrz na siebie zanim innym bedziesz wytykac. w przegraniu zapuscilas korzenie stąd ta kompulsja do pouczania innych. takze tak. ja nie narzekam zawodowo i finansowo reszta moglaby byc lepsza i bedzie bo to maraton nie bieg sprintem.. ty jestes w doopie w kazdej dziedzinie co widac i slychac. tak jak pozostale roszczeniófki z kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patologia walcząca 0 Napisano 4 godziny temu 26 minut temu, Еlciаа napisał: Turlaj dropsa mun. Turlaj dropsa 🥰 Pierwsze słowa mojego synka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nęci mnie kał 2 Napisano 4 godziny temu 20 minut temu, Еlciаа napisał: Nie idź w psychoanalizy bo ci to nie wychodzi. lubisz wstrzymywac srranie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 294 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, patologia walcząca napisał: Turlaj dropsa 🥰 Pierwsze słowa mojego synka To fajnie masz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaiser-Wilhelm-Inseln 2 Napisano 3 godziny temu 52 minuty temu, patologia walcząca napisał: Turlaj dropsa 🥰 Pierwsze słowa mojego synka Nawet podobna ta kobieta z brzuchem do E. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBoży 1 Napisano 3 godziny temu 49 minut temu, Еlciаа napisał: To fajnie masz. Twój podszyw na priw pisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 294 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 0dbytBoży napisał: Twój podszyw na priw pisze Kto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBoży 1 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Kto? Elcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 294 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 0dbytBoży napisał: Elcia No to fajnie, ja do nikogo nie piszę bo mam blokniętą skrzynkę od dawna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 294 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, 0dbytBoży napisał: Elcia Dasz link do profilu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaiser-Wilhelm-Inseln 2 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Dasz link do profilu? Też do mnie pisze jakaś Elcia. Pewnie pravol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach