Fifofa 217 Napisano 1 godzinę temu O psie ktòry jeździł koleją 2. Oglądam aktor gra ten co reklamował Łomrzunia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 217 Napisano 1 godzinę temu O ten gra w tym filmie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 217 Napisano 1 godzinę temu Zwiastun filmu Lubicie tego aktora Łomżunia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 217 Napisano 1 godzinę temu Ten aktor co Łomrzunię reklamował to teraz reklamuje Żabkę. Teraz zobaczcie kto reklamuje Łomrzę Karolak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 217 Napisano 1 godzinę temu Ograniczenia wiekowe może to wejdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 217 Napisano 1 godzinę temu Karolak pod choinką piwa w prezencie widzieliście taką reklamę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 217 Napisano 1 godzinę temu Kto ma choinkę z butelek od piwa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 217 Napisano 1 godzinę temu Teraz zobaczcie to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 217 Napisano 56 minut temu Jak oglądam ten film. Jakbym miał rewers tych samych gestów i stylu co w reklamie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 217 Napisano 38 minut temu Badura też gra w tym filmie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 75 Napisano 35 minut temu Znalazłam Castelvanie i zobaczę może fajny... Niebieskooki samuraj był spoko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 217 Napisano 34 minuty temu 1 minutę temu, yeya napisał: Znalazłam Castelvanie i zobaczę może fajny... Niebieskooki samuraj był spoko. Okey zapamięta. Lubię takie filmy Tutaj gra też Krzysztof Dracz też go lubię on ukradł pieska Lampo Badurę też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 75 Napisano 29 minut temu Mało oglądam polskich filmów czasem jakiś kryminał... : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 217 Napisano 28 minut temu (edytowany) 1 minutę temu, yeya napisał: Mało oglądam polskich filmów czasem jakiś kryminał... : ) Ta reklama z Karolakiem przebiła wszystko, prezent dobrze wymarzony wyważony. Edytowano 27 minut temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 14 Napisano 25 minut temu Fajna bajka z morałem, że przyjaźń i rodzina to najwyższe wartości, a dobro zawsze wygrywa i ładny owczarek szwajcarski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 75 Napisano 23 minuty temu A chyba nie widziałam tej reklamy : ) albo widziałam ale kompletnie ją wyrzuciłam z głowy jako coś nieistotnego... może gdybym piła albo gdyby podkład muzyczny był inny bo kojarzę inne reklamy piw właśnie przez muzykę... : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 14 Napisano 23 minuty temu 5 minut temu, yeya napisał: Mało oglądam polskich filmów czasem jakiś kryminał... : ) Coraz lepsze te filmy robią polaki, a nawet poryte totalnie potrafią jak ten "Wszyscy moi przyjaciele nie żyją" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 14 Napisano 20 minut temu 1 minutę temu, yeya napisał: A chyba nie widziałam tej reklamy : ) albo widziałam ale kompletnie ją wyrzuciłam z głowy jako coś nieistotnego... może gdybym piła albo gdyby podkład muzyczny był inny bo kojarzę inne reklamy piw właśnie przez muzykę... : ) Zawszę brzmisz tak znajomo , że ja mam nadzieję , że nie jesteś z reala z mojego szczelnego grona. Ale to na pewno przypadek. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkromance 82 Napisano 18 minut temu 1 minutę temu, Get Оut napisał: Zawszę brzmisz tak znajomo , że ja mam nadzieję , że nie jesteś z reala z mojego szczelnego grona. Ale to na pewno przypadek. Tak to siostra ze słoikami xD 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 14 Napisano 18 minut temu Świat jest mały i to nie jest wcale śmieszne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 75 Napisano 17 minut temu 2 minuty temu, Get Оut napisał: Coraz lepsze te filmy robią polaki, a nawet poryte totalnie potrafią jak ten "Wszyscy moi przyjaciele nie żyją" Nie znam, ale komedie i komedie romantyczne z czasów gdy byłam młodsza Kilery i inne takie no nie wspominam z utęsknieniem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 14 Napisano 17 minut temu Przed chwilą, darkromance napisał: Tak to siostra ze słoikami xD Jesteś tępa jeżeli myślisz że w tych czasach ktoś przewozi karmę w słoikach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 14 Napisano 16 minut temu Przed chwilą, yeya napisał: Nie znam, ale komedie i komedie romantyczne z czasów gdy byłam młodsza Kilery i inne takie no nie wspominam z utęsknieniem... Komedii akurat nie umie oglądać, bo nie wiem kiedy się śmiać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 75 Napisano 16 minut temu 3 minuty temu, Get Оut napisał: Zawszę brzmisz tak znajomo , że ja mam nadzieję , że nie jesteś z reala z mojego szczelnego grona. Ale to na pewno przypadek. Kto wie .) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 217 Napisano 15 minut temu 2 minuty temu, Get Оut napisał: Świat jest mały i to nie jest wcale śmieszne. Zobaczysz Karolak dobiera wódkę do potraw Wigilijnych ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkromance 82 Napisano 15 minut temu Przed chwilą, Get Оut napisał: Jesteś tępa jeżeli myślisz że w tych czasach ktoś przewozi karmę w słoikach. Dwa lata temu jeszcze tak było i siostra przywoziła ci słoiki z miasta. Trochę nielogiczne, ale w bajkach tak bywa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 75 Napisano 15 minut temu Przed chwilą, Get Оut napisał: Komedii akurat nie umie oglądać, bo nie wiem kiedy się śmiać. Nom coś na tej zasadzie... bardziej męczą niż bawią. Ale starsze komedie to co innego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 75 Napisano 14 minut temu Uciekam oglądać... pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 14 Napisano 14 minut temu Przed chwilą, yeya napisał: Kto wie .) Skwituje to tak , że sympatyzujących tylko z pewnym profilem osobowości te podobieństwa będą się nakładać nawet podczas spotkania z obcymi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 14 Napisano 13 minut temu 1 minutę temu, darkromance napisał: Dwa lata temu jeszcze tak było i siostra przywoziła ci słoiki z miasta. Trochę nielogiczne, ale w bajkach tak bywa xD To już byś skrina wrzuciła albo munek gdyby tak było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach