Onaaaa 1440 Napisano 16 godzin temu A to: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 230 Napisano 16 godzin temu 2 minuty temu, Seven napisał: Płynne jedynie na obecną chwilę i to nie wszystkie. Tragedia? Przekichane bo jedzenie jest solą życia. Co ci jest jakaś choroba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1440 Napisano 16 godzin temu 3 minuty temu, Seven napisał: Płynne jedynie na obecną chwilę i to nie wszystkie. Tragedia? Przekichane bo jedzenie jest solą życia. Jakis czas wytrzymasz. Pewnie zupy będziesz jeść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1440 Napisano 16 godzin temu 3 minuty temu, Fifofa napisał: Raczej nie widać trumnę To moze to: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 230 Napisano 16 godzin temu Albo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 16 Napisano 16 godzin temu 8 minut temu, Fifofa napisał: Co ci jest jakaś choroba? Muzyka oraz pogoda są dobrymi tematami na rozmówki w społeczności publicznej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 230 Napisano 16 godzin temu 5 minut temu, Seven napisał: Muzyka oraz pogoda są dobrymi tematami na rozmówki w społeczności publicznej. Wszystko się może zdarzyć ... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1440 Napisano 16 godzin temu 7 minut temu, Seven napisał: Muzyka oraz pogoda są dobrymi tematami na rozmówki w społeczności publicznej. Filmy i jedzenie jeszcze. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 230 Napisano 15 godzin temu Brodka mi się podoba byłem na jej koncertach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 16 Napisano 15 godzin temu Może się zdarzyć wszystko. Jasne. Dziś jesteś a jutro dzwonię i cicho sza, echo głuche. Dlatego ci odpowiem tak, że nie ma co odkładać rzeczy ważnych na później bo później może nie nadejść. Zbieram się. Będę słuchać propozycji. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1440 Napisano 15 godzin temu 3 minuty temu, Fifofa napisał: Brodka mi się podoba byłem na jej koncertach Nigdy nie bylam na jej koncercie. Ta jest fajna: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 230 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Nigdy nie bylam na jej koncercie. Ta jest fajna: Grała na niedużej scenie u mnie w mieście często. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 16 Napisano 15 godzin temu Mnie Brodka nie wchodzi. Dla mnie nieco sztuczna coby nie rzec zblazowana.. :// Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 230 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Seven napisał: Mnie Brodka nie wchodzi. Dla mnie nieco sztuczna coby nie rzec zblazowana.. :// Nie pamiętasz jej tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1440 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Seven napisał: Mnie Brodka nie wchodzi. Dla mnie nieco sztuczna coby nie rzec zblazowana.. :// Najbardziej lubie Chylińską i Markowską. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 16 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Nie pamiętasz jej tak Jak nie! Przed transformacją uszło i całkiem sympatycznie, później z biegiem zmian na pohybel. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1440 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Grała na niedużej scenie u mnie w mieście często. Jak mieszkałam w wawie tam widziałam że koncerty były. Teraz u mnie to nie widzę by grała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1440 Napisano 15 godzin temu Ogólnie Brodka mało co ma utworów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 16 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Najbardziej lubie Chylińską i Markowską. Chylińska dawna oczywiście! Wywiady robiła dobre i nie udawała jak teraz. Bo teraz według mnie nie do końca jest sobą. A teraźniejsza jej muza? Nie słucham. Natomiast całkiem ładnie się prezentuje Zawiałow. Nadal głos jak dzwon. Znalazłam z tydzień temu wersję: Jeszcze w zielone gramy. No nasłuchać się nie mogłam. Zaraz pokażę które wykonanie konkretnie. Później idę i cześć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 16 Napisano 15 godzin temu Orientujcie: 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1440 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Seven napisał: Chylińska dawna oczywiście! Wywiady robiła dobre i nie udawała jak teraz. Bo teraz według mnie nie do końca jest sobą. A teraźniejsza jej muza? Nie słucham. Natomiast całkiem ładnie się prezentuje Zawiałow. Nadal głos jak dzwon. Znalazłam z tydzień temu wersję: Jeszcze w zielone gramy. No nasłuchać się nie mogłam. Zaraz pokażę które wykonanie konkretnie. Później idę i cześć. Koniecznie puść bo Zawałow też lubie bardzo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 230 Napisano 15 godzin temu 8V 4 minuty temu, Seven napisał: Orientujcie: Jessica każda ją zna?ona ma nowe piosenki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 230 Napisano 15 godzin temu Jessika ma głos jak Eleni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 230 Napisano 15 godzin temu Tutaj cały koncert Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 230 Napisano 15 godzin temu Anna Jantar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 230 Napisano 14 godzin temu Perełka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 230 Napisano 14 godzin temu Brawo 9 milionòw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szlora 3 Napisano 14 godzin temu oh no, it's retarded Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamuonmi 408 Napisano 13 godzin temu A ja po staremu ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 230 Napisano 13 godzin temu 9 minut temu, jamuonmi napisał: A ja po staremu ; ) Aż tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach