SzlafrokSzlory 69 Napisano sobota o 19:50 (edytowany) Małpy Edytowano sobota o 19:50 przez SzlafrokSzlory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 69 Napisano sobota o 20:01 Nie to nje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 69 Napisano sobota o 20:04 Na nic. Po prostu żyłeś jak umiałeś. Pjerdolenie o szopenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 867 Napisano sobota o 20:04 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grub 8 Napisano sobota o 20:04 Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Łysa jeszcze nie śpisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 69 Napisano sobota o 20:04 I czego łypiesz spod oka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 867 Napisano sobota o 20:09 2 minuty temu, KochamĘlciê napisał: Grałem w gry na kompie a teraz na konsoli gram Na to srorum kafe też kupe czasu zmarnowałem, ile ja tu życia stracilem I ile blokad wrzuciłeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 69 Napisano sobota o 20:11 Nie chce mi się gotować kartofli ale mam golembie a bez nie jem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 69 Napisano sobota o 20:12 Won z syfem ruskim bo zaraz zrobię Ci wolyn z dùpy stopo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 411 Napisano sobota o 20:13 2 minuty temu, SzlafrokSzlory napisał: Nie chce mi się gotować kartofli ale mam golembie a bez nie jem Z chlebem zjedz. 4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Black Hawk Down 54 Napisano sobota o 20:14 Haa ahahaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pulpa LOL XD 3 Napisano sobota o 20:14 3 minuty temu, 2f09b14636 napisał: No, wreszcie normalny temat, ...iszcza. RUSKA PROSTYTUTKA CIE STRAPONEM ZAPINALA PEDALE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 69 Napisano sobota o 20:16 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Z chlebem zjedz. Gotuje jednak xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 69 Napisano sobota o 20:20 2 minuty temu, 2f09b14636 napisał: Dziecku daj papieroska z chlebem. ..., dlaczego tacy tępi i nieodpowiedzialni ludzie jak ty się rozmnażają? Zapytaj starych pierw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pulpa LOL XD 3 Napisano sobota o 20:24 4 minuty temu, 2f09b14636 napisał: Nawet tysiąc ruskich kurew może mnie posuwać straponami dopóki nie wyglądam tak jak ty świnio otyła, 8 cm xD JAKO CWEL I TAK NIE MASZ WYBORU HA HA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 69 Napisano sobota o 20:32 4 minuty temu, 2f09b14636 napisał: Moja matematyka mówi, że twoi starzy już nie żyją, ale daj numer, to zapytam Wiem. Matematyka w szkole specjalnej to pięta stopy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 467 Napisano sobota o 22:08 Nie wyzywaj ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach